• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-добрата кабина ?

Започната от Trucker_Boy, Петък, 25 Март, 2011, 23:07:15

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Коя според вас е най-добрата кабина ?

Mercedes
32 (13.3%)
Iveco
2 (0.8%)
Renault
8 (3.3%)
Volvo
27 (11.3%)
DAF
73 (30.4%)
Scania
44 (18.3%)
MAN
54 (22.5%)

Общ брой гласове: 236

tutifruti_1961

Гласувах за ДАФ, харесва ми и Топ Линиа на СКАНИА.

Причина за редакция : ПРАВОПИС

tutifruti_1961

Trucker_Boy

Явно за сега ДАФ-а е фаворита на всички.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

loshdancho

Подавам  иск за фалшифициране на изборите. Тоест искам да ги фалшифицирам, ако се приеме  иска, от други комп. си правя рег. и гласувам за моя фаворит. ;)
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Trucker_Boy

www.sbps.eu

ziroozz

Кабината която може да ти спаси живота е най-добрата кабина.На тази снимка колегата се е отървал с 6-шева на главата.

Бриги Магнито

Баце не знам за кабината,ма колко шева са му турнали на колегата,че нешо не разбрах?
Я мислим се отървал без ни един. ;)

FH16

Цитат на: ziroozz - Четвъртък, 19 Януари, 2012, 10:21:27
Кабината която може да ти спаси живота е най-добрата кабина.На тази снимка колегата се е отървал с 6-шева на главата.
На никого не пожелавам да изпада в подобни ситуации.Радвам се че след подобен инцидент няма пострадали!
Съгласна съм с теб че кабината която може да си спаси живота е най добрата.За да бъде така Волво отделя много ресурси за тестове на безопастност на водача и пасажерите.

Желая на всички безавариино пътуване!

Бриги Магнито

Море не знам кой кво отделя,ма некой е вечерал с дедо Боже ,тъй ми се чини мене .Инак едно че каем,ко дойде не моем го мислим,веднъж че се мре .

doktora179

За мен добра кабина е на МАН и от части ми харесва на актрос мега спейс

VALKATA:

JoroBoro

Даааа, доста въздух има в Манчовата XXl :)

loshdancho

И най-мекото окачване на кабината. Поне за това няма по-добър  в момента от МАN.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

doktora179

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 01 Март, 2012, 20:53:58
И най-мекото окачване на кабината. Поне за това няма по-добър  в момента от МАN.

Няма верно е обаче има и други камиони който също са с много добри кабини като ДАФ И АКТРОСА

DeDo Vi

Цитат на: doktora179 - Петък, 02 Март, 2012, 13:16:09
Няма верно е обаче има и други камиони който също са с много добри кабини като ДАФ И АКТРОСА
Кабина ли е не ми я хвали, каквато и да е реално погледнато е един тапициран варел. Дома ми е най комфортно. Но така или иначе съм принуден да живея в кабина, бих казал, че каквато и да е кабината, винаги може да си я приспособиш и направиш така че да ти е максимално комфортна. Виждал съм Лиаз с преправена кабина която по комфорт направо забива в земята модерните камиони, а също и Краз съм виждал с уникално комфортна кабина, пак преправяна но майсторски.

admin

Цитат на: DeDo Vi - Петък, 02 Март, 2012, 18:05:17
Кабина ли е не ми я хвали, каквато и да е реално погледнато е един тапициран варел. Дома ми е най комфортно. Но така или иначе съм принуден да живея в кабина, бих казал, че каквато и да е кабината, винаги може да си я приспособиш и направиш така че да ти е максимално комфортна. Виждал съм Лиаз с преправена кабина която по комфорт направо забива в земята модерните камиони, а също и Краз съм виждал с уникално комфортна кабина, пак преправяна но майсторски.

Разкажи какво може да се направи в посока подобряване на комфорта на кабината. А че си е тапициран варел, спор няма.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!