• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-добрата кабина ?

Започната от Trucker_Boy, Петък, 25 Март, 2011, 23:07:15

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Коя според вас е най-добрата кабина ?

Mercedes
32 (13.3%)
Iveco
2 (0.8%)
Renault
8 (3.3%)
Volvo
27 (11.3%)
DAF
73 (30.4%)
Scania
44 (18.3%)
MAN
54 (22.5%)

Общ брой гласове: 236

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  Искам да си спя у моята кабина де си ми е на снимката и XXL само по телевизията да си гледам,,,иначе и аз съм фен на МАН и ако уцеля от тотото веднага си взимам един   Гледам в анкетата най-много гласове събрал ДАФа ,,,,, у тая будка не можеш да се изправиш,,,,,, откъм кабина няма друг камион като Магнума да знаете,,,,само тоя де е карал Магнум знае за какво му говоря.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Boroman21

Прекалено меко вози , а и волана не го усещам много директно. Волво за сега много ми харесва возията , стегната и усещаш пътя без да друса де или да е некомфортно но е малка къщичката  ;D

Boroman21

driver1

Цитат на: Boroman21 - Неделя, 13 Октомври, 2013, 11:10:17
Прекалено меко вози , а и волана не го усещам много директно. Волво за сега много ми харесва возията , стегната и усещаш пътя без да друса де или да е некомфортно но е малка къщичката  ;D

Малка къщичката? А питаш ли ме мене - два метра мъж в Рено-Премиум!

Boroman21

Цитат на: driver1 - Неделя, 13 Октомври, 2013, 12:28:37
  Малка къщичката? А питаш ли ме мене - два метра мъж в Рено-Премиум!

Къщички за кучета ги викам аз тях , в такова да ме бият няма да вляза /е ако заплащането започва от 3000евра минимум може и да вляза/ в тая категория влизат Премиум , ЦФ , аксор , тгс и ФМ.

ivopifeca

Стига де и аз съм почти 2 метра...Премиумчето не е толко зле ,колкото го описвате.

rider777

Премиума е с възможно най-отвратителната кабина от всички европейски камиони,,,, на десния крак получих и аз не знам кво получих ама ако не си на темпомат и трябва да си държиш крака на газта е много гадно,,,,,

kratun4o

Ако може да дам едно предложение.Защо, не си вземеш някое трупче около 10 см. ,или парче от някоя единичка,така кракът ти ще бъде на нивото на газта,разликата е огромна.Аз имах същия проблем с Ивекото което карах,по някой път чак не си усещах крака.Това ми реши проблема.Лек път,и дано съм бил полезен.

ivopifeca

Цитат на: rider777 - Понеделник, 14 Октомври, 2013, 21:48:13
Премиума е с възможно най-отвратителната кабина от всички европейски камиони,,,, на десния крак получих и аз не знам кво получих ама ако не си на темпомат и трябва да си държиш крака на газта е много гадно,,,,,
Да,забива ти се една издатина в пищяла,тва е гадното :)

LKW

Цитат на: Boroman21 - Неделя, 13 Октомври, 2013, 13:48:26
Къщички за кучета ги викам аз тях , в такова да ме бият няма да вляза /е ако заплащането започва от 3000евра минимум може и да вляза/ в тая категория влизат Премиум , ЦФ , аксор , тгс и ФМ.

Боромане "кога стана калаийджия кога ти почерне г..за" (народна поговорка).Аз куче ли съм ,че съм пътувал и живял вътрешно в мерцедес аксор?Добре , че голями европейски фирми започнаха да взимат евтина работна ръка иначе незнам какво щеха да правят някой хора.Това , че австриеца ти е дал ново Волво да караш не те прави най великия.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

stralis

Кво не харесвате кабината на Ивеко Стралис ? Много по комфортна е от Рено и Волво, пък има и много по добра печка от Мерцедеса.

ivopifeca

Цитат на: stralis - Четвъртък, 07 Ноември, 2013, 23:40:18
Кво не харесвате кабината на Ивеко Стралис ? Много по комфортна е от Рено и Волво, пък има и много по добра печка от Мерцедеса.
Стралис не съм карал,смо съм се качвал,но за Евростара...може би е една от най-комфортните кабини,говоря за най-голямата,където надстройката е още по висока,рядко се срещат.А за мене фаворита си остава Даф-а-най-добрия комфорт,най хубавите кревати.

Boroman21

Мнение мое,  не те карам да го споделяш . Аз също съм обиколил няколко малки кабини(на скания,  на ман,  на мерцедес-атего и рзбира се на един фм) та може да се каже че имам представа за какво става въпрос.

П.П.  Към LKW,  но нещо не се е получил цитатът.
От мобилния

ivopifeca

Не те разбрах...кое ти е мнението?

monterei

Новия Актрос, новия Актрос и пак новия Актрос. И място, и креват, и е равен.

BG-Trans

Цитат на: monterei - Събота, 08 Март, 2014, 22:58:01
Новия Актрос, новия Актрос и пак новия Актрос. И място, и креват, и е равен.
Да, новият Актрос е със супер кабина, но има и по-стар модел Актрос пак с равен под на кабината. Имали 5 стъпала , кабината е с равен под :)

BG-Trans