• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-добрата кабина ?

Започната от Trucker_Boy, Петък, 25 Март, 2011, 23:07:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Коя според вас е най-добрата кабина ?

Mercedes
32 (13.3%)
Iveco
2 (0.8%)
Renault
8 (3.3%)
Volvo
27 (11.3%)
DAF
73 (30.4%)
Scania
44 (18.3%)
MAN
54 (22.5%)

Общ брой гласове: 236

Jack77

Според мен МАН има идеалната кабина. На Волво също не е лоша, но е малко тясна. Карал съм и Ивеко страдалис евро 5, кабината му е доста просторна и удобна. Споровете за скания R са малко безсмислени, в момента карам R400 и смело твърдя, че в по неудобна и тясна кабина не се бях качвал. Отделно, че Сканията като цяло си е кенеф, а преди бях слушал, че това било най - добрият камион. Ако си частно лице и искаш шофьорите ти да се мъчат по пътищата и искаш фирмата ти да фалира от честите разходки на машината по сервизите си купи Скания.

Jack77

Chefo(SCANIA)

Към коя фирма я караш тая Rка 400 коня ако не е тайна  ;) ;D

Chefo(SCANIA)

rider777

Имам молба към Админа или някой от модераторите,,,  Ако на някой от Вас му се занимава моля да бъде изтрит постът ми на шеста страница от тази тема, където съм качил снимка на къщата ми, защото съм силно загрижен за здравето на един от активните членове на този форум, който се е поболял от злоба и завист и се надявам премахването на поста да му донесе здраве и просперитет.
Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена.
С уважение:
Ивайло Стефанов
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

driver1

Цитат на: rider777 - Петък, 29 Август, 2014, 19:47:12
Имам молба към Админа или някой от модераторите,,,  Ако на някой от Вас му се занимава моля да бъде изтрит постът ми на шеста страница от тази тема, където съм качил снимка на къщата ми, защото съм силно загрижен за здравето на един от активните членове на този форум, който се е поболял от злоба и завист и се надявам премахването на поста да му донесе здраве и просперитет.
Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена.
С уважение:
Ивайло Стефанов

Хахахаха! Сън не спи тоя "член" от злоба и завист! Ден и нощ мисли за къщите и снимките ти.
   Ама я кажи - ти отрече ли да си качвал тази снимка за да се фуклявиш? Да беше си снимал дръгела - разбираемо, шофьорски форум е. Ама къща?...Я дай снимка на имението във Калифорния - ще ме довършиш безвъзвратно! :)
   И за моето здраве не се безпокой - има кой. Обърни внимание на своето, че съвсем откачаш. И ти го казвам не само аз...

rider777

Ей, Тъпур, виж кога е качено бре ,, 2012 ,,,, аз да не съм като теб да седя и да мисля какво да пиша за да се "Фуклява"  ,,,  не страдам от твоите комплекси.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

driver1

Цитат на: rider777 - Събота, 30 Август, 2014, 20:44:58
Ей, Тъпур, виж кога е качено бре ,, 2012 ,,,, аз да не съм като теб да седя и да мисля какво да пиша за да се "Фуклява"  ,,,  не страдам от твоите комплекси.

Че аз да не съм писал, че комплексите ти са те налегнали миналата седмица? :)  Явно си имат история.
   И спестявай епитетите, че да не ти сложат БАН, че няма да го преживееш сигурно...

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

rider777

С голяма радост бих приел БАН, защото ще ме откаже да влизам тук да ти чета умнотиите ;-) И молбата ми към Админа беше съвсем сериозна, но явно и той ме е сложил на ,,,,,,,,,,,,,,,,

driver1

Цитат на: rider777 - Събота, 30 Август, 2014, 21:04:37
С голяма радост бих приел БАН, защото ще ме откаже да влизам тук да ти чета умнотиите ;-) И молбата ми към Админа беше съвсем сериозна, но явно и той ме е сложил на ,,,,,,,,,,,,,,,,

Да ходатайствам нещо?

rider777

driver1

Цитат на: rider777 - Събота, 30 Август, 2014, 21:33:26
Действай по навик !

Бръкаш съ! Не ми е навик, но съм услужлив...

rider777

А аз се чудех защо ти викат "Самарянина" .

rider777

Повтарям молбата си към Админа да изтрие поста ми от шеста страница, защото ми омръзна това злобно човече Валери Цветанов да ми се катери по ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

driver1

Цитат на: rider777 - Неделя, 23 Ноември, 2014, 15:31:53
Повтарям молбата си към Админа да изтрие поста ми от шеста страница, защото ми омръзна това злобно човече Валери Цветанов да ми се катери по ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

След като добре те наритаха "оттатък"  се прехвърли тук да скимтиш, а?  ;D
     Напоследък не пишеш друго, освен да занимаваш другите със собствените си мъки. Още много шутове ще отнесеш, явно...

rider777

Кой ме е наритал бе смешник ????   Мъките ти ги имаш като гледам ,,,,,,,,,,,,,,

rider777