• Welcome to Форум на българските шофьори.

Адреси на чужди и коректни фирми които търсят шофьори

Започната от GIBO, Сряда, 08 Август, 2012, 13:00:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

down_shiftеr

Цитат на: ivo_drifta - Вторник, 13 Юни, 2017, 12:49:12
Здравейте колеги,някой да знае фирма да не е Българска която търси шофьори с бг диспонент.
Колега , без да знаеш някакъв език е трудно да намериш работа в свясна фирма .... Ще е нещо от сорта на ким йохансен или лагермакс , - техни обяви ги има в сайтовете за работа.

down_shiftеr

down_shiftеr

down_shiftеr

nevega

в една от обявите

Retribuzione annua lorda 24000 евро

С моя скромен италиански БРУТНА годишна колко ли е нетната :)

down_shiftеr

Цитат на: nevega - Вторник, 13 Юни, 2017, 15:26:19
в една от обявите...Retribuzione annua lorda 24000 евро ...С моя скромен италиански БРУТНА годишна колко ли е нетната :)
Това предполагам  е т.нар. stipendio base  (щат) , отделно има разни добавки. Аз в някоя от обявите мернах 2,400 евра чисти месечно .... което е малко за там.... една от най гадните за работа  (като шофьор) държави...

динко

Малко трудно ще вземете 2.000 в началото и без нарушения,но всеки с късмета си.В северна и централна Италия може и да става,но колко ще ти останат след като си платиш наема.Безплатен съвет от мен ориентирайте се към северните държави.Успех момчета.

micyri

Цитат на: ivo_drifta - Вторник, 13 Юни, 2017, 12:49:12
Здравейте колеги,някой да знае фирма да не е Българска която търси шофьори с бг диспонент.
Фирма Kahmen търси бг шофьори,диспонентите са немци,но има бг преводач.
Има и тема за въпростната фирма тук.
Но,фирмата вече не е това което беше!
Идват нови,работят по 2-3 месеца и бягат!

rider777

Абе щом е немска е по-добре да бачкаш там, отколкото за некой български изедник,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivo_drifta

Бързата работа – срам за майстора.

imter

Българските ви видяхме и се установи,че не ставате.На първо време сами ще си карате железата,а по-късно банките ще ги продават!!!

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ruskov

Цитат на: micyri - Вторник, 13 Юни, 2017, 19:02:23
Фирма Kahmen търси бг шофьори,диспонентите са немци,но има бг преводач.
Има и тема за въпростната фирма тук.
Но,фирмата вече не е това което беше!
Идват нови,работят по 2-3 месеца и бягат!
Г
В една чужда фирма,има ли българин ръководител-бягай.Даже и чистачката ако е наша пак не става.

krasisof

Чуждестранна и коректна фирма! Ок. Ама като пратиш CV или звъннеш те пита кога можеш да отидеш на интервю, имаш ли документи от съответната страна и дали си работил за някой местен. Обикновенно се иска езиково ниво малко над думите товаря/разтоварвам.  Невъзможно е от разстояние, а някъде и ако нямаш документи няма шанс. Примери много-F, S,UK,IRL,NL. През филиал става и аз съм работил така за Есерс, ама парите са за нашето ниво и ебавките не спират. И само искам да напомня, че това че фирмата е чуждестранна не означава автоматично че е коректна. Не и за чужденците в нея. Аз съм блокирал камион преди кораб в F за 24ч щото имах да вземем 3500€   за месец и му казах "парите или.....  Трябва да се внимава. Нещата са по-сложни от тези в Дискордия например. Говорим за местно законодателство, езикова преграда, незнание кво да предприемеш пр3 проблем, враждебна среда щото те н еса дупедавци като нас и така. Успех. Който търси намира! Знам от личен опит

krasisof