• Welcome to Форум на българските шофьори.

Забрана за пътуване поради жегата

Започната от doktora, Сряда, 08 Август, 2012, 15:21:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bo4a

Чудя се за утре като го дават много да вали и трещи дали пак няма да измислят някоя забрана за камионите, за да се върже с петъчната и да не излизаме въобще.

bo4a

peev

Споделям изцяло мнението на колегата Тихомир.Нищо по-лесно от забрана-"камоините на сапун"само пречат на мирните граждани да си джиткат напред назад по отпуски и уйкенди.

peev

abator

На мен ми пречи забраната в петък. Все пак това си е работен ден. По съм съгласен на тотална забрана за каране през събота и неделя.

Tihomir78

Трябва да въведат и забрана за движение на товарни автомобили и при дъжд, че много мъгла правят зад себе си или при разминаване, пък не на всеки чистачките му се включват при първите капки дъжд и това може да доведе до ПТП.  ;D ;D ;D ;D

admin

Цитат на: Tihomir78 - Петък, 10 Август, 2012, 20:30:43
Трябва да въведат и забрана за движение на товарни автомобили и при дъжд, че много мъгла правят зад себе си или при разминаване, пък не на всеки чистачките му се включват при първите капки дъжд и това може да доведе до ПТП.  ;D ;D ;D ;D

И при сняг също. Прекалено много водачи карат своите камиони през зимата с летни гуми и пречат на останалите участници в движението. :D :D :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

doktora

Аз утре тръгвам нагоре и до къде ще я откарам. Може би до Трафика в Румъния, после пауза добре, че се захлади лек и безавариен на всички който са на пътя.

каде
ромъния

kron

Колко е прост отговора,с две думи за нас шофьорите на никой не му пука изглежда нас не на броят за хора та да ни спират в жегите.И паркинги да има  в тея жеги как се издържа никой от правителството не си е задал въпроса.В Белгия ми се случи задръстване поради катастрофа, а една жега и полицаите даваха на всеки по 2 половинки вода.Кога ще ги стигнем отговора е прост никога ;D

kron