• Welcome to Форум на българските шофьори.

BG шофьори живеещи и работещи в чужбина

Започната от динко, Неделя, 03 Април, 2011, 21:13:10

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

bruto

Привет , има ли колеги работещи и живеещи в Дания,Швеция или Норвегия ?

bruto

Lorinser

Здравейте, аз живея в Испания-Аликанте, и днес се върнах от първия си курс до Италия.Работя към N-Mobil.  :)

Lorinser

biserbinev

Здравеите,живея в Испания Лерида,ако има някои в този регион да пише моля.

djada

Здравейте колеги, аз съм в Сантандер, Испания. Ако има някой колега наблизо да пише.

SEMPER

Е аз се нахождавам в Обербайер (пресечката на девятката и деветдесет и тройката), на север от Мюнхен

Слава богу не се подвизавам като шофьор, а като ел.техник по поддръжката на заводите на Ауди и МАН в региона.

В момента съм в доста дълга "творческа" отпуска, но от септември я започвам наново
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

djada

Аз работих в Испания но всичко се разпадна..гадост.Останах без работа и сега незнам накъде да хващам ???

driver1

Живея във Valenсia, но фирмата за която работя се намира в  Castellon.

BoBy_BoY

Цитат на: SEMPER - Понеделник, 18 Юни, 2012, 23:11:45
Е аз се нахождавам в Обербайер (пресечката на девятката и деветдесет и тройката), на север от Мюнхен

Слава богу не се подвизавам като шофьор, а като ел.техник по поддръжката на заводите на Ауди и МАН в региона.

В момента съм в доста дълга "творческа" отпуска, но от септември я започвам наново
Я :o, и к'во те свърза с форума? ???

SEMPER

Цитат на: BoBy_BoY - Понеделник, 25 Юни, 2012, 00:51:43
Я :o, и к'во те свърза с форума? ???

Де да знам  ;D 1 000 000 km, само в България навъртени достатъчни ли са ?  ;D

P.S. Ако са неприлично малко, моля да ми зачетеш и опита с разни антични техники като ЗиЛ,КрАЗ,КаМАЗ,ГаЗ,ИФА - ниса и жук няма да ги броим че тук някои бусовете не ги зачитат  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

BoBy_BoY

Цитат на: SEMPER - Понеделник, 25 Юни, 2012, 00:56:28
Де да знам  ;D 1 000 000 km, само в България навъртени достатъчни ли са ?  ;D

P.S. Ако са неприлично малко, моля да ми зачетеш и опита с разни антични техники като ЗиЛ,КрАЗ,КаМАЗ,ГаЗ,ИФА - ниса и жук няма да ги броим че тук някои бусовете не ги зачитат  ;D
Пич, питахте съвсем човешки! Не можах да схвана само ,,Слава богу не се подвизавам като шофьор..."  ???
Някои съфорумци литкат с по 100мБ/с.... ::) Не намирай нотка на заяждане в постовете ми, издухал съм гарнитурата! ;)

SEMPER

И аз се шегувам.  ;D

Лично за мен е много по приятно да ходя на работа понеделник-петък от 8:00 до 17:00, да върша нещо без да си напрягам особено нито главата,нито ръцете и в 17:01 да си гледам рахата както намеря за добре. Затова ползвах "слава богу"
Пък и отдавна карането на дълги разстояния, даже и на лек автомобил ми е досадно. За по младите това може да им е чудно, но за хората с голям километраж предполагам им звучи доста познато  ;)

Естествено, шофьорлъка ми седи като някакъв резервен вариант, но се надявам да не се стига до него....

boko2007

Здравейте , аз живея в Испания - Алмерия , ако има някои в този регион да пише моля.

Намери си работа,която харесваш - така никога няма да ти се наложи да работиш

auto_g1zi

;D DRIVER1,що незвънкаш като работиш в Castellon de la plana?  :-\ В коя фирма работиш,ако не е тайна де!Пиши,може да се видим и да пием по кафенце,ако се засечеме из района.

driver1

Цитат на: auto_g1zi - Събота, 15 Септември, 2012, 22:38:51
;D DRIVER1,що незвънкаш като работиш в Castellon de la plana?  :-\ В коя фирма работиш,ако не е тайна де!Пиши,може да се видим и да пием по кафенце,ако се засечеме из района.

Transportes SERRET

bojo

Здравейте колеги,аз живея и работя в Израел.Форума е много хубав,можеш да научиш много неща(никога не е кьсно),а,сьщо и да споделиш.Сьжалявам, че не сьм го открил по-рано.Здраве на всички и лека и безаварийна.
Божо

bojo

Божо