• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-смотаните места за товарене или разтоварване.

Започната от Бриги Магнито, Вторник, 23 Октомври, 2012, 23:01:50

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ahil_73

Значи..почвам  Церковски  кой не е бил там не знае какво пропуща  ;)
Петромел Комощица 1 към 1 , Престиж Търново така мога доста време ма мисля стита..

ahil_73

abator

ПЧВМ - Варна. Докато чакаш побеляваш от прахуляк или ставаш кал до коленете.

abator

Бриги Магнито

Оу бацета чеките да Ви светнем на Престиж-В.Търново и на ПЧВМ -Варна е само висене и неяснота,вервайте ми бледнее с Кауфланду,там освен висене и гърч имат и бая претенцийки понекогиш.

ahil_73

Цитат на: abator - Вторник, 23 Октомври, 2012, 23:25:23
Загора (до Волос) е гадно място. Много баири, много остри завои и голяма теснотия. И за да ми е още по-гадно ме вкараха посред нощ. Да не говорим, че после в Кричим чаках пет дена да ме разтоварят. Няма такава дивотия.
Дааааааа и на Мецово е цирк доде се качиш у баира на 3 скорост представиси само и после у един обор братче направо ..6 часа разтоварвах ма на кой му пука за шофера..

Красимир

ПЧВМ може би имате в предвид ПЧМВ-Поддържане Чистотата на Морските Води ?  :-\
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

abator

Цитат на: Красимир - Понеделник, 29 Октомври, 2012, 21:18:37
ПЧВМ може би имате в предвид ПЧМВ-Поддържане Чистотата на Морските Води ?  :-\
Да, това имаме предвид. Признавам си без бой - грешката е моя.  ;)

Rammbon

Цитат на: ahil_73 - Петък, 26 Октомври, 2012, 00:29:08
Значи..почвам  Церковски  кой не е бил там не знае какво пропуща  ;)

Колега, нищо не си видял от там. Отиди в час пик посредата на горещото лято ...  и да не забравяме комарите  ;D
Най-гадното място за ратоварване е на Хлебозавод 1 Варна. Влизаш напред и никога не излизаш без да разкачиш и да ти завартят ремаркето/полуремаркето с мотокар или друга техника.  Набутваш се в тунел на 90 градуса на рампата странично , отстрани остават по 30 см и няма място за маневриране. Мамка им.

loshdancho

Може да не е смотано мястото, но никой не може да ме спре да го направя такова или поне  да изглежда така.
Става дума за Кроношпан Бургас и се чака яко за документи от митницата.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Божке Кроношпана я разказвай,че нещо ми хареса и наблегни на кви са тез рампи и халета,като обикновенно те товарят отвън при фурожомелката.
Едва ли изискването за 12 колана те е довело до такова мнение,тъй че я мъцай и най-важно да те светнем ,там е купон лятото кога е жега ,възможно е пожарната да влиза по 10-15 пъти  ;)

Гларуси ,чуете ли що реве Лошио,Кроношпано нещо го е депресирал. ;) :D

loshdancho

Изискваните колани са вече 15...
Кога е слънце товарят от вън ама кога вали?
Е  беше спряло вече ама аз нали съм  "идеот' и искам вътре... на тясно,  щото съм само аз и  мога на спокойствие  и удобство да си  раз/оборудвам и връзвам.

exon

Че те миналата седмица на дъжда си обурудваха навън...Между другото имат един от най смотаните кантари,що гуми и резервоари са заминали там....

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 08 Ноември, 2012, 21:25:54

Е  беше спряло вече ама аз нали съм  "идеот' и искам вътре... на тясно,  щото съм само аз и  мога на спокойствие  и удобство да си  раз/оборудвам и връзвам.
Бе знаех си ,че си мазохистче.
Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 08 Ноември, 2012, 21:25:54
Изискваните колани са вече 15...
Има резон 5 реда с пачки по три колана иначе някога на капак искаха по 3 .

loshdancho

Сега също има вариант с 12 колана , ама трябва  на първият капак 3 пачки а след това  4 пачки.
Но масово се товари само по 3 пачки  и ти трябват 15 колана, а и толкова искат.

Бриги Магнито

;) Не се бъркай с брой пачки ,преди съм слагал по 6 на капак.Имат различни пачки,но всичките (кажи речи) имат еднакъв размер,но различна височина.
Кроното както го поВним бледнее за смотано място за товарене.
Казваш чака се,ми че то преди на Кошава на гипса се товареше по 2-3 дена ,на Кремиковци се виеха опашки от по 6-7 дни ,те тва е чакане  ;)

loshdancho

Щом 48часа товарене и митница не е чакане , здраве му кажи.
Че има и по лоши места, има, но уговорката ми е на км и това не ми се плаща, така, че е кофти от към чакане.
Иначе самото товарене е за норматив, не повече от 15-20мин. ама като извадиш това от 48 часа какво остава?

loshdancho