• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-смотаните места за товарене или разтоварване.

Започната от Бриги Магнито, Вторник, 23 Октомври, 2012, 23:01:50

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 08 Ноември, 2012, 22:09:37

Че има и по лоши места, има, но уговорката ми е на км и това не ми се плаща, така, че е кофти от към чакане.

А правиш ли сметка преди чакаш 6 дена на Кремиковци да натовариш за София,пак се цакаше на км и тогава беше добре,а са ревем . ;)

Чуй са една истина и си сметай по твойте критерии 2 дена чакаш заявка,5 дена се редиш,товариш за 30-40 мин. оттам митница един ден ма ако е петък оставаш за понеделник ,което е митница 4 дена,те тва е чакане.Апропо курса е дълъг ,та предълъг до Македония.
;)

Бриги Магнито

loshdancho

Да ама от един македонски курс в дапа съм правил114 литра икономия(за джоба) 150 марки гяволии и 84 долара командировка.... Що да не чакам.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ivailo079

От 3 години всяка седмица по 1 или 2 пъти на седмица съм в Кроношпан и не съм виждал да вкарват там камион, и в дъжд и в сняг все отвън.За вътрешен транспорт искат 12 колана,а за износ 15.Не съм виждал или чувал за спукани гуми или резервоари на кантара,има си достатъчно широко място да изнесеш и качиш камиона на кантара при влизане в завода

loshdancho

ЦитатОт 3 години всяка седмица по 1 или 2 пъти на седмица съм в Кроношпан и не съм виждал да вкарват там камион, и в дъжд и в сняг все отвън
Е кой да влезе ако не Аз, Обичам да ми е гадно за да ми бъде кофти.

ivopifeca

Тука...малко стана,като шампионат,кой понася повече страдания ???За мене на 90% от местата за товарене и разтоварване в Бг са си пълна смраддд.....това е,а и най важното нещо почти насекъде е портала-КПП-то,то са записвания,то пропуски,ЕГХ-та,се едно влизам у некоя тайна секретна база на НАСА.Егати порядките,а вътре двора им е като некой кенеф,мотокара като го видиш,правиш молебен да запали-са у студеното,като видиш мотокариста как действа ти се ходи по голема нужда,накрая ,като си вече натоварил,а тва е много след време идва какво-пак байката на портала,докато се излундзи от кабинката си и т.н.ми идва да заебем всичко вече и да си фанем автобусаааа :)

Бриги Магнито

:D :D :D баце не мой ,току виж рейсаджията съм аз.

Че ти дръннем нема начин просто.
:D :D :D :D

ivopifeca

И аз ти званнах по скайпа,че ме разбираш.А леле кога па почне електро-мотокариста да ми реди-даи 20 сантима напред,че имало дупки,после па даи малко назад,а и как ми държи въздух камиона у момента....ейййй направо,че се превърнем некой ден у садист >:(

ahil_73

Равно поле, сол карах..мани мани кой не е ходил , той не знае.Лесново до Елин Пелин кантара на 45 градуса, празен как да е ама пълен....какво се случва с гумите ви е бедна фантазията

DENINI

ivopifeca

Цитат на: DENINI - Сряда, 14 Ноември, 2012, 23:10:04
Кажи за гумите де.
Гумите са гумени,бате ;)Вътре в тях има тел и конци-при Пирели са само конци.При тоя описания кантар не се е...ва маиката толко на гумите,колега Денини,колкото на осите ,ако е прицеп-най-вече на 1-ва и 3-та ос,там се разгембват втулките,за тоя кантар си земи хенгер със завиващо ремарке :)

ahil_73

Точно така , направо като ги гледам как се кривят по вертикала  ...

А и да добавя 1 магазия на Варна днес я тествах ,да е жив и здрав колегата Бай Мюмюн че помагаше иначе.. , чудо братче , я се опитай да вкараш 13.60 ремарке вътре ...който е ходил знае..

Pando85

Цитат на: Дамян Йончев - Сряда, 24 Октомври, 2012, 12:24:47
Колега незнам дали за Кричим фруктис говориш ама ревах по едно време от мъка :) през една кариера минах със 24 тона ябълки от Арниса(Гърция) 1 ден загубих от чакане....

Въпреки, че темата е стара рещих да пиша. Колеги аз съм от Кричим, та сега пак е сезона на ябълката в Кричим Фрукт и ако някой колега го заточат тука може да пише или званне да пиеме по кафе. Лек и безавариен път и по малко нерви по рампите  ;)

chefolini

...да не казвам голяма дума,но едно 70% от местата за товарене във БГ са гадни и въобще не е съобразено че някога ще влиза голям камион..т.е как ще влиза..някога!?!..Едно от ъпсурдните места се намира около Самоводене!..Освен че се минава през едно мостче което не се знае кога ще се срути - следва остър завой на ляво където няма място да се изнесе...или ако го направиш,гаранция че ще одраскаш цялата дясна страна,а ремъркето минава буквално на ръба!?!...Това не е всичко..след това следва остър десен завой непосредствено до фабриката,там за късмет има място за изнасяне,но винаги има паркирани коли..т.е пак кофти!!.Във фабриката винаги има проблем със разтоварната техника,и никога не могат да те разтоварят нормално...и за капак има некво куче което обикаля и лае като ненормално!!

ziladjiata

Местото се казва централен склад на Кауфланд за България в Стряма Пловдивско.Кой не е одил му пожелавам никога да не ходи а който е одил за къф ... става на въпрос.Просто незнам как издържат тия от наща фирма дето бачкат само вътрешно и тия на Биомет и ПИМК тва е убийствено а на вътрешните превози тахографа все едно го няма кара се до припадък направо като излезнах от таа Стряма така съм ги клел и псувал дано никога не ида там повече амин.

ivopifeca

Цитат на: ziladjiata - Понеделник, 30 Септември, 2013, 12:04:48
Местото се казва централен склад на Кауфланд за България в Стряма Пловдивско.Кой не е одил му пожелавам никога да не ходи а който е одил за къф ... става на въпрос.Просто незнам как издържат тия от наща фирма дето бачкат само вътрешно и тия на Биомет и ПИМК тва е убийствено а на вътрешните превози тахографа все едно го няма кара се до припадък направо като излезнах от таа Стряма така съм ги клел и псувал дано никога не ида там повече амин.
Напълно подкрепям колегата!Там е кошмар верно :)

ivopifeca