• Welcome to Форум на българските шофьори.

Форумът стана на 2 години

Започната от admin, Петък, 23 Ноември, 2012, 00:00:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Форумът днес има рожден ден. Изминаха две години от създаването му. Изразявам своята благодарност към всички участници, които допринесоха за развитието му през тези две години. Пожелавам много здраве, щастие, лични и професионални успехи. Надявам се, че и занапред ще продължим да бъдем заедно тук. 
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Максимус

Честито на форума! :)
Поздрави и за нашия домакин, админа! :)

Максимус

kanonir

Честито!!!!! Дълги ,дълги години да бъде полезен на съфорумниците!!!
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

peev

Бриги Магнито

Lorinser

dinko_ferrari

Честит Рожден Ден! Нямаше да е лошо да се бяхме събрали да го полеем!може и да го превърнем в годишна сбирка на форума! :)

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

imter

Честито и от мен,мисля че имахме нужда от този форум,и още много години да го ползваме ;).

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

caterpillar

Честит рожден ден и всичко най :)
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

scaniavolvo

Хайде честит ни празник и от мен. :)

ИванТ

Честит празник! Поздрави на администратора за този полезен форум!
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ivopifeca

Честито на сите,ама незнам вече кво да кажем...то са некви банове за нема нищо,то требва да играеш по гаидата на некой си за да немаш пак банове...за кво е полезен ???Можеме ли да го направиме по-полезен?Примерно за тия където си търсят работа-некой бил ли им е полезен?Или въпроси от хора къде прохождат в бранша-веднага некой текезесарин че ги резне...Аре да си бъдеме по полезни занапред,или да го направиме,като сайт за запознанства- ???

admin

Цитат на: ivopifeca - Петък, 23 Ноември, 2012, 22:17:00
Честито на сите,ама незнам вече кво да кажем...то са некви банове за нема нищо,то требва да играеш по гаидата на некой си за да немаш пак банове...за кво е полезен ???Можеме ли да го направиме по-полезен?Примерно за тия където си търсят работа-некой бил ли им е полезен?Или въпроси от хора къде прохождат в бранша-веднага некой текезесарин че ги резне...Аре да си бъдеме по полезни занапред,или да го направиме,като сайт за запознанства- ???

На изключително много хора сме били полезни. Включително и на такива, които си търсят работа. Не един и двама колеги са намерили работодател именно чрез форума. Други пък си намериха нови приятели. Трети пък откриха отговори на въпросите си. Е, някои получиха и банове, но все още няма наложен бан без наистина основателна причина.

admin