• Welcome to Форум на българските шофьори.

iGO Primo

Започната от admin, Петък, 03 Декември, 2010, 22:39:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

admin

Ползвате ли най-новия софтуер за навигация iGO Primo и какво е мнението Ви за него?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

veso6711

Много удобен за работа. Работи с iGO карти. В момента се усъвършенства относно рестрикциите за камиони.

Редактирано поради нарушаване на правилата за писане на кирилица!

veso6711

admin

Има опции за въвеждане на профили за камиони, като тегло и дължина. Обаче това би трябвало да работи само при наличие на информация за пътните знаци и ограничения в самите карти. За Западна Европа съм сигурен, че има доста такива данни в картите.

DBT

Привет на всички във форума  :)

От няколко седмици имам GPS iGO PRimo, Model 5,0"/486MHz/SIRIF ATLAS IV, който още не съм използвал. За съжаление, нямам за него ръководство за експлоатация, а това, което е записано в GPS-а е неудобно за ползване, когато човек трябва да се запознае със съвсем ново устройство. Молбата ми към всички е, ако някой има Ръководство (User Guide...) записано на файл - *.PDF, *.DOC да ми го израти на адрес
              d_tchalakov@mail.bg
Много благодаря за помощта
поздрави
Д, Чалъков

bebino

iGO Primo, става ли за РС. И, ако е ДА то от къде може да се изтегли програмата + актуални карти за нея???
По-добре да паднеш духом, от колкото да духаш паднал !!!

tipo

Супер е! Много съм доволен.  ;)

Причина за редакция: правопис !

paco

От октомври работя с I GO PRIMO и съм много доволен като софтуер е много добър да не казвам мерцедеса при навигациите.  Пощенските кодове в Англия излизат без проблем. Преди работих с MIO и имах доста ядове.

VOLVO 480

Преди 5 дни използвах въпросния софтуер и бих казал,че съм много доволен щом в държава като Турция работи!Програмката е с много подробна карта изключителен интерфейс.Има функции които те предупреждават за превишена скорост,местоположения на мобилни радари както и стационарни.И още една много хубава придобивка показването на всички пътни знаци по време на движение били те стесняване на пътното платно+всички предупредителни знаци!Програмката работи безупречно и в нашата родина стига да има карта на България! ;)

tipo

:)ползвам програмата от 1година,основно в Испания и Португалия.Много съм доволен,в Италия те води точно до вратата на адреса.Препоръчвам в Италия и Франция да се кара на бърз маршрут,а в Испания на къс.Надявам се информацията да ви е полезна.

kRisss

Тази програма става ли за PC?

BoSt

За нея специално не съм чул РС,но аз съм качил IGO8 и няма съществена разлика-почти идентични са,като изключим че май няма опция за камион,но не съм сигурен за това понеже съм я дърпал още като излезе,а това е доста време ;). Възможно е да я има и тая опция,но не съм проверявал. Точна е,няма проблем за БГ и е с приятен интерфейс.

kRisss

Да и аз съм с IGO8,но мислех,че Primo е по различно.Благодря,че ме светна! ;)

комбайнер

За навигация използвам три софтуера. Всеки си има недостатъците и предимствата и бих могъл подробно да ги опиша, но ще подчертая само един от недостатъците на Иго примото. За разлика от другите софтуери, "примото" има собствена координатна система. Ако  за всички други,
даден адрес е с едни и същи числа за хоризонтал и вертикал, то за "примото", същия адрес е с други стойности на координатите.
                                        Не се шегувам-може да проверите.
Тази разлика в километри е около 35.
Като изключим случая, когато ще търсим точка по координатите и,  "примото наистина е много добро.

admin

Цитат на: комбайнер - Събота, 24 Декември, 2011, 02:27:28
За навигация използвам три софтуера. Всеки си има недостатъците и предимствата и бих могъл подробно да ги опиша, но ще подчертая само един от недостатъците на Иго примото. За разлика от другите софтуери, "примото" има собствена координатна система. Ако  за всички други,
даден адрес е с едни и същи числа за хоризонтал и вертикал, то за "примото", същия адрес е с други стойности на координатите.
                                        Не се шегувам-може да проверите.
Тази разлика в километри е около 35.
Като изключим случая, когато ще търсим точка по координатите и,  "примото наистина е много добро.

Дай някакъв пример с координати. Не ми се вярва това, което пишеш. Ако един софтуер дава 35 км отклонение, тогава за каква навигация говорим?

комбайнер

Админ, избери си адрес по избор на Сиджика например, вземи координатите и ги вкарай в примото,  .. и ще се убедиш, че адреса не е същия,
адреса има изместване с около 35 км.

комбайнер