• Welcome to Форум на българските шофьори.

iGO Primo

Започната от admin, Петък, 03 Декември, 2010, 22:39:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ceko1969

Цитат на: godji - Неделя, 07 Април, 2013, 13:32:24
Малко глупав въпрос ,ама - как да стигна до тези папки ?  Като вкл. кабела в навигацията и в компа не се случва абсолютно нищо !

Някой може ли да помогне как да бъде решен този проблем, че и при мен е същото положението?

ceko1969

ceko1969

Цитат на: ceko1969 - Сряда, 12 Март, 2014, 13:42:21
Някой може ли да помогне как да бъде решен този проблем, че и при мен е същото положението?

Проблема бил много лесно решим  :-[ . В помощ на такива като мен - от иконата за USB (USB Setting ) на устройството се избира втората позиция MASS STORAGE и всичко е готово.  ;D

ceko1969

BG-Trans

Чувам съм , че Igo 8  е добър софтуер за навигация. Каква навигация ще ми препоръчате за ЕС. Основно се кара в Германия, Австрия, Словения, Хърватска, Сърбия. За Германия ще трябва да е най-пълна. Да има възможност да се въведат данни за дължина на композиция, тегло и др.

admin

Цитат на: BG-Trans - Неделя, 16 Март, 2014, 08:15:53
Чувам съм , че Igo 8  е добър софтуер за навигация. Каква навигация ще ми препоръчате за ЕС. Основно се кара в Германия, Австрия, Словения, Хърватска, Сърбия. За Германия ще трябва да е най-пълна. Да има възможност да се въведат данни за дължина на композиция, тегло и др.

iGO Primo е с опция за въвеждане данни за камион.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Цитат на: BG-Trans - Неделя, 16 Март, 2014, 08:15:53

И аз горещо ти препоръчвам iGO Primo, качена на добър таблет. Ползвам я от близо две години и никога не ме е подвела вкарвайки ме в невъзможни ситуации. Едно от големите и предимства е и това, че дава разстоянията до следващата бензиностанция, или паркинг и това позволява да оползотвориш пълноценно оставащото време за шофиране.

BG-Trans

Да ми  инсталират Igo Primo на таблет? Не е ли по-добре готова навигация 7 инчова? Да предложите модели, моля .

Milen

Цитат на: BG-Trans - Неделя, 16 Март, 2014, 19:00:58
Да ми  инсталират Igo Primo на таблет? Не е ли по-добре готова навигация 7 инчова? Да предложите модели, моля .

Не не е по-добре готова навигация.

admin

Цитат на: BG-Trans - Неделя, 16 Март, 2014, 19:00:58

Цените на хубавите 7-инчови таблети станаха съизмерими с цените на 7-инчовите навигации и е много по-добре да имаш таблет с iGO, отколкото само навигация.

newage

Здравейте!
Реших да upgrade-на картите на моето Primo, което ми е верен другар навсякъде. И така, свалих карти, сложих ги в \SDMMC\Primo\Content\MAP и уж всичко е наред, но стана голяма бъркотия - тръгвам към Варна, съобщава ми за несъществуващи изходи от магистралата, подава грешни маршрути, ужас!

Сега се хванах да оправям нещата, изтрих всичко от Content\MAP и свалих картите за България от http://mapcho.data.bg/p/files/map

Въпросът сега е, къде да ги слагам, имам много директории
MAP
MAP_OT
MAP_TT
POI
POI_OT
POI_TT

105kg

Здрaвейте,нуждaя се от помощ зa igo primo новaтa версия нa софтуерa.Aпaрaтa е китaйче 5" рaботи добре,достa съм доволен,добaвенa е функция зa зaпaзвaне нa твои poi и нaистинa е добър софтa,ноимaм проблем с win CE,когaто порaботи няколко чaсa и ми се отвaря прозорец с нaдпис"fatal error,address:0x4006c998,exeption:0x0000094." след което блокирa нaвигaциятa,трябвa дa я зaтворя и дa я стaртирaм нa ново и продължaвa оттaм откъдето е спрялa до следвaщия път след един чaс или след няколко чaсa.Би ли могъл някой дa.ми обясни кaкъв е проблемa.По принцип говорих с продaвaчa и ще ми върне пaрите,но товa е втория aпaрaт който ми дaвa,първият дaвaше същит проблем,aз лесно ще го върнa ,но бих предпочел aко могa дa го опрaвящото ми е нужен gps.прогрaмaтa е зa кaмиони.Предвaрително ви блaгодaря.

admin

Преинсталация с друга версия и ще се оправи, освен ако няма някакъв хардуерен дефект.

newage

Моля помогнете с инсталацията на картите.

Fransa

Имам навигация Пристиж 5 ' с инсталиран и нагласен Igo 8 Primo  за камион. Разрових се в софта и открих , че картите са от октомври 2013 г. С тази същата навигация в Австрия не открих 2 адреса, а в Румъния цял един път построен преди 40 г , липсваше. От къде да си изтегля актуални карти за 2014 за камион, за Германия, Дания, Белгия, Австрия и Люксембург ?

admin

Цитат на: Fransa - Вторник, 30 Септември, 2014, 15:57:12
Имам навигация Пристиж 5 ' с инсталиран и нагласен Igo 8 Primo  за камион. Разрових се в софта и открих , че картите са от октомври 2013 г. С тази същата навигация в Австрия не открих 2 адреса, а в Румъния цял един път построен преди 40 г , липсваше. От къде да си изтегля актуални карти за 2014 за камион, за Германия, Дания, Белгия, Австрия и Люксембург ?
За съжаление няма по-нови карти. И няма разлика в картите за лека кола и камион. За камионите се слагат допълнителни файлове с разширение *.ftr и от тях iGO-то чете данни за височина, ширина и тегло, както и специфични забрани.

loshdancho

Igo primo   и Igo 8   са две различни  програми .
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.