• Welcome to Форум на българските шофьори.

iGO Primo

Започната от admin, Петък, 03 Декември, 2010, 22:39:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

stanche

Цитат на: Hristo Lishev - Понеделник, 28 Декември, 2015, 13:23:57Страшно обновени карти, няма що... Новата отсечка от магистралата между Арад и Мако я няма още. Не знам точно откога е пусната, но не е много скоро.

Тук --> http://www.gpspower.net/igo-maps.html в най-новата карта Europe Here 2016.Q2 я има новата граница на Надлак
Че
Не карам бързо - летя бавно :) !!!

stanche

Не карам бързо - летя бавно :) !!!

loshdancho

Ебен ви у шоферете щом ви треа навигация за новият Надлаг. Вие че се затриете у равното дека пасат офците.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

цецодебел

Цитат на: loshdancho - Петък, 26 Август, 2016, 02:44:10
Ебен ви у шоферете щом ви треа навигация за новият Надлаг. Вие че се затриете у равното дека пасат офците.

;D ;D  Мааали що си ЛОШ
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

icak

Здравейте. Някой може ли да ми помогне да кача нови карти за Европа (за камион) на една китайска навигация Leos, която ползва iGO? Всичко трябва да е на български.

Ето скрийншот на съдържанието, което е в навигацията:

loshdancho

Ако е оргинал....може и да не стане. Трябва  първо да е лекувана(exe) после да има лицензи и карта памет, после езици и тогава хакаш кртите в content>map.....   Като първо триеш старите

admin

Днес забелязах нещо много странно в новата версия на iGO - iGO Nextgen.

Става въпрос за следното. При задаване на маршрут навигацията показва долу вляво на екрана приблизителното време за пристигане до адреса, както и предполагаем час на пристигане.

Ако изключим часът на пристигане, който в случая е субективен фактор, буди учудване времето, което е нужно за пристигане до крайната точка.
Снимката от екрана на навигацията показва текущата скорост, която е 44 км/ч, остават 16 км, но времето е изчислено като 47 минути.
Бърза калкулация показва, че при тази скорост няма да е нужно повече време от приблизително 20 минути.
Държа да отбележа, че в началото на пътуването неточността беше още по-фрапираща.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Спазва знаците,за тва

rider777

Отдавна не съм влизал в тази тема,,,, значи Нексгена го има реално ,,,,,, вчера Igen- Bul  ми се обади на скайпа да ме пита за кожата на едното нави дето ми е пред мен и аз какво направих и го блокирах та от другата навигация прехвърлих всичко за да тръгне ама,,,,,,,,,,,,,,     мисълта ми е дали може този Некс ген да си го кача някакси от нета ако не е много мегабайти пък картите, които са огромни и не могат да се теглят с тукашния нет да си ги прехвърля от другата навигация,,,,,,,,, интересно ми е какво ново има в Следващото поколение, което го няма в старото,,,,,, сега ще чета темата назад да видя дали е писано нещо по въпроса,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Този Nextgen, за който пиша, е за Android. Имам версия и за Windows CE, но много лагва. Ако все пак ти трябва, ще се уреди някак въпроса.

rider777

Иска ми се да го пробвам ама не е зор,,,,,, когато му изчистят бъговете и спре да лагва тогава,,,,,, а аз имам тук 2 таблета 7 инчови със Сиджик Трък ама оня ден на една бензиностанция гледах 10 инчов таблет с GPS за 100€ и са ме е яд, че не го взех ама на другото минаване ще го взема и може да пробваме ако не са много мегабайти да го качим това Следващо поколение,,,,,,,,,   
Лека и спокойна нощ на всички и лека и успешна нова работна седмица.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

SEMPER

Малко извън темата, но някой може ли да ме светне докъде я докараха румънците А1  ?

Влизаш на аутобан от Надлаг и си караш само по него без да слизаш чак до Херманщад, или още по нататък са я закарали ?
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

Цитат на: SEMPER - Понеделник, 10 Октомври, 2016, 00:07:05
Малко извън темата, но някой може ли да ме светне докъде я докараха румънците А1  ?

Влизаш на аутобан от Надлаг и си караш само по него без да слизаш чак до Херманщад, или още по нататък са я закарали ?

Почти до Лугож са я докарали.

Никой не каза при него дали iGO-то показва вярно времето за пристигане до адреса.
И дали още в самото начало на пътуването изчислява времето коректно, защото при мен с напредване на километрите започва да прави корекции, но принципно във всеки един момент е изчислено погрешно.

SEMPER

Хм, на мен познати румънци ми казаха че функционира цялата отсечка от Надлаг до Херманщад, с изключение на малък участък между Лугож и Дева, за който казаха, че е възможно вече да е пуснат, или ще бъде пуснат буквално до дни.

Че затова търся актуално мнение от някой който е минавал тези дни.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

цецодебел

Цитат на: SEMPER - Понеделник, 10 Октомври, 2016, 11:44:40
Хм, на мен познати румънци ми казаха че функционира цялата отсечка от Надлаг до Херманщад, с изключение на малък участък между Лугож и Дева, за който казаха, че е възможно вече да е пуснат, или ще бъде пуснат буквално до дни.

Че затова търся актуално мнение от някой който е минавал тези дни.
Семпер ,какво е това Херманщад  ??? Звучи ми немско.
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Amateur

Това е немското название на Сибиу .

Сибиу (на румънски: Sibiu; на немски: Hermannstadt, Херманщат; на унгарски: Nagyszeben, Надьсебен), по старому Сибин, е град и административен център на окръг Сибиу, Трансилвания, Румъния.

http://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D1%87%D0%B0%D1%83%D1%88%D0%B5%D1%81%D0%BA%D1%83-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%B5-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8/a-17221182
Абсолютен индианец

Amateur

Абсолютен индианец