• Welcome to Форум на българските шофьори.

iGO Primo

Започната от admin, Петък, 03 Декември, 2010, 22:39:18

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

JoroBoro

Добре де, аз ли нещо не правя както трябва, че все ме кара през стария път от Бургас към София  ???
Или просто картите са ми стари ?

JoroBoro

Люси

Цитат на: JoroBoro - Вторник, 22 Януари, 2013, 19:51:00
Добре де, аз ли нещо не правя както трябва, че все ме кара през стария път от Бургас към София  ???
Или просто картите са ми стари ?
Или си дал на навигацията по-пряк път!!!

Люси

BRC_BRC

iGo PRimo 2 с карти на ТЕЛЕАТЛАС и НАВТЕК и с включени в тях ограниченията за камион и АДР. Много съм доволен  води доста добре !!!
--BRC_CRB--

Уди кълвача

Изтеглих едно IGO Primo, което ще инсталирам на все още не пристигналия ми таблет, обаче, мернах из темите, че водите някакви спорове за карти и файлове със странни и непонятни за мен имена, та да питам със тези карти ще ми показва ли камионските опции, или ще трябва да преименувам, или да сменям, или да трия, или... и аз не знам какво или  ???

loshdancho

Цитатсъс тези карти ще ми показва ли камионските опции
Не.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Уди кълвача

Цитат на: loshdancho - Петък, 05 Април, 2013, 19:39:24
Не.

Хах, картко, точно и ясно :)
Няква идея какво и от къде да сложа, карти, или нова "сглобка", както му казват....

loshdancho

Трябват ти нови карти, ограниченията за камиони, т.н..... и лицензи евентуално.
Прочети тука иима, линкове за сваляне на карти, ограничения за камиони, и т.н......
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=1685.0 а  лицензите  ги прикачам от долу под линията.

Уди кълвача

Цитат на: loshdancho - Петък, 05 Април, 2013, 19:58:23
Трябват ти нови карти, ограниченията за камиони, т.н..... и лицензи евентуално.
Прочети тука иима, линкове за сваляне на карти, ограничения за камиони, и т.н......
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=1685.0 а  лицензите  ги прикачам от долу под линията.

Ми точно от тази тема ми се породиха въпросите...
Лицензите ги свалих, ама какво ще правя после с тях нзм, ще се боря :)
Споменах ли че ще ми е първия опит за инсталиране на навигация на първия ми таблет през живота.... :)

Люси

Лицензите ги копираш в папка  IGO/license

admin

Разширен вариант на камери за iGO. След разархивиране файловете се поставят в папка speedcam, а тази папка се поставя в content.
За изтегляне на файла натиснете Skip Ad в горния десен ъгъл на екрана!

http://adf.ly/ML1A5
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Уди кълвача

Ми чета, ама нали съм малко проЗ...
В момента свалям този торент и със твоите лицензи се надявам да работят опциите за камион.
Заменям всички карти във папка maps и всички лицензи във папката с лицензи, така ли?

Цитат на: loshdancho - Петък, 14 Декември, 2012, 17:25:25
всичко в торент.http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?62967-Navteq-Europe-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%B8%D0%B8&p=433075&viewfull=1#post433075

magnet:?xt=urn:btih:000A080A56F251DEB961EBCA5D5C995F87D6F715&dn=Mikulas2&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.publicbt.com%3a80%2fannounce

loshdancho

Roshko

С мойто iGO изобщо не мога да скучая, на всеки километър, понягога и два пъти на километър ми съобщава за възможност за мобилен полицейски пост или камера за скорост или камера за червено или квот се сетите. Кога съм по-нервен заглушавам опцията.
Навигона досега не ми е съобщил за камера, която не съм видял с очите си, а само за няколко камери е пропуснал да ме предупреди за две години в цяла европа, хем са с  едни и същи карти.
Въпреки това имам три снимки, който слава Богу не пристигнаха докогато бях във фирмата. Та си ми вика: Внимание камера!, ама от едното влиза, от другото излиза...  :D

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 06 Април, 2013, 17:06:39
С мойто iGO изобщо не мога да скучая, на всеки километър, понягога и два пъти на километър ми съобщава за възможност за мобилен полицейски пост или камера за скорост или камера за червено или квот се сетите. Кога съм по-нервен заглушавам опцията.
Навигона досега не ми е съобщил за камера, която не съм видял с очите си, а само за няколко камери е пропуснал да ме предупреди за две години в цяла европа, хем са с  едни и същи карти.
Въпреки това имам три снимки, който слава Богу не пристигнаха докогато бях във фирмата. Та си ми вика: Внимание камера!, ама от едното влиза, от другото излиза...  :D

iGO-то няма никакво отношение към броя на камерите. Колкото са заложени във файла, толкова съобщава. Имай предвид обаче, че съобщава и за места, където някога някой е видял патрулка с камера. В момента може и да я няма, но по-добре да те предупреди, отколкото да те глобят.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Milen

Структура на папките на Primo

Primo
|
|__AUDIO (не е задължителна, по принцип се ползва от скинове или брандинги за звуково отразяване на събития)
|__CONTENT
| |___building
| | |___файлове .3dc, .3dl (не е задължителна, 3D модели на сгради и забележителности)
| |___car
| | |___файлове .zip (модели на курсура)
| |___dem
| | |___файлове .dem (не е задължителна, релеф на местността)
| |___global_cfg
| | |___файл global_cfg.zip (във файла има информация за: държавите, знаци за движение по пътищата, информация за ТМС)
| |___histspeed
| | |___файлове .hsp (не е задължителна, статистика на скоростта на движение)
| |___lang
| | |___файлове lang.zip (отговарят за езика на интерфейса)
| |___map
| | |___файлове .fbl - карти, .ftr - информация за камиони, .fda - предупреждения при шофиране, .fpa - номера на сгради, .hnr - база с готови маршрути (4 типа: Бърз , Кратък ,Лесен , Икономичен)
| |___phoneme
| | |___файлове .ph (не е задължителна, нужен е за изговаряне имената на улиците. Нужен за работата на TTS)
| |___poi
| | |___файлове .poi (интересни точки и "Premium POI" за някои страни)
| |___raster
| | |___файлове .raster (растерни карти)
| |___scheme
| | |___файлове .zip (цветови схеми)
| |___skin
| | |___файлове .zip (не е задължителна, скинове които променят функционалността и интерфейса)
| |___speedcam
| | |___ файлове .txt (не е задължителна, информация за камери за контрол на скоростта, мобилни засади, камери за червен светофар и т.н.)
| |___tmc
| | |___файлове .tmc (не е задължителна,информация за станциите за трафик - TMC)
| |___userdata\poi
| | |___файлове .kml (не е задължителна, интересни точки във формат .kml)
| |___voice
| | |___файлове Voice.zip (гласови съобщения и напътствия)
| |___vr (не е задължителна, в тази папка са файловете за гласово управление, отговарящи на командите)
| |___vr_vde (не е задължителна, в тази папка са файловете за гласово управление, отговарящи за въвеждането на адреса)
|__LICENSE
| |___ .lic, .lyc (лицензи за карти и функции на програмата)
|__SAVE (Тази папка се създава сама от програмата. В нея се съхраняват всички ваши настройки. При изтриване премахвате всички настройки правени от вас след първоначалното пускане)
| |___ user.upoi (текстов файл, в който се съхраняват всички ваши точки съхранени в предпочитани. Не забравяйте да си направите резервно копие на този файл, при изтриване на папка Save. Някой скинове могат да правят това вместо вас.)
|__tts_nua_v5 (не е задължителна, необходимa е при използването на ТТS глас)
|__ui_igo9 (не е задължителна, в нея може да има картинки и кодове по различни причини)
|__UTILITY (не е задължителна, в нея има допълнителни файлове, които се изискват от някои скинове)
|__VOCON (не е задължителна, в нея са файлове за гласово управление)
|__UX
| |___ файлове .zip (не са задължителни, допълнителни ютилита)
|__branding.zip(не е задължителен, допълнения които променят функционалността и интерфейса)
|__data.zip (използва се за вашата разделителна способност на екрана, ако е необходимо добавете или променете съответните записи в в sys.txt)
|__Primo.exe (изпълним файл)
|__sys.txt (всички допълнителни настройки)
|__vautov5.dll (не е задължителен, необходим е при използването на ТТS глас)
|__vocon3200_asr.dll (не е задължителен, необходим е за управление с глас)
|__vocon3200_base.dll (не е задължителен, необходим е за управление с глас)
|__vocon3200_platform.dll (не е задължителен, необходим е за управление с глас)

Milen