• Welcome to Форум на българските шофьори.

iGO Primo

Започната от admin, Петък, 03 Декември, 2010, 22:39:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Milen

Най-новите карти са от юли 2014 година.

Milen

admin

Цитат на: Milen - Неделя, 12 Октомври, 2014, 10:05:00
Най-новите карти са от юли 2014 година.

Дай линк към тях, защото аз вече имам версии 2014.03 на Here и TomTom.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Milen

Карти за iGO8.3+

magnet:?xt=urn:btih:6ab77e218bfa17c6c5c6244c5ff64c37041a9243&dn=igo8.3_maps&tr=http://tracker.publicbt.com:80/announce&tr=udp://tracker.publicbt.com:80/announce&tr=http://tracker.openbittorrent.com:80/announce&tr=udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce

Файлове за iGO8.x

magnet:?xt=urn:btih:510fa5886204520b195ea3ef6a57896561f99c47&dn=igo8.x_files&tr=http://tracker.publicbt.com:80/announce&tr=udp://tracker.publicbt.com:80/announce&tr=http://tracker.openbittorrent.com:80/announce&tr=udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce

krasimir22

Аз от няколко месеца ползвам Примо (има камионски софтуер,но аз ползвам този за автомобил) за ос андроид и след различни експерименти мога да потвърдя че за Италия (с автомобил но ще пробвам и за камион и ще постна) правилната опция е "лесен" по един и същ маршрут (който го познавам като ръката си ) на бърз иска да ма прекара по една уличка която мисля че даже вече е затворена,а на лесен си ме кара по царския път

admin

Цитат на: krasimir22 - Събота, 02 Май, 2015, 00:59:17
Аз от няколко месеца ползвам Примо (има камионски софтуер,но аз ползвам този за автомобил) за ос андроид и след различни експерименти мога да потвърдя че за Италия (с автомобил но ще пробвам и за камион и ще постна) правилната опция е "лесен" по един и същ маршрут (който го познавам като ръката си ) на бърз иска да ма прекара по една уличка която мисля че даже вече е затворена,а на лесен си ме кара по царския път

И други хора са ми казвали, че при избор на маршрут "лесен" навигацията ги упътва по-добре.

krasimir22

А карти,камери и интересни точки тегля от линка по долу,форума е много добър а момчетата които разбират от тези навигационни системи са много свестни и винаги готови да ударят по едно рамо,трябва регистрация,но това не проблем за никой

http://www.ipmart-bg.com/forum.php

goto

Здравейте колеги. Искам да попитам нещо относно навигация IGO PRIMO за камион. Купих си наскоро тази навигация 7'' инча но има само няколко карти в нея ( Италия,Испания,Гърция) и още няколко. Въпроса ми е от къде мога да си набавя карти за останалите европейски държави и съответната допълнителна информация за камиони( камери, забрани,мостове и т.н.). И по важното което е,аз сам ще мога ли да си инсталирам всичко в навигацията, така че да я ползвам без проблемно по европейските пътища? Ако някой може да ми помогне с инфо по моя проблем ще бъда много благодарен.

3df

Каква точно ти е навигацията? Имам изтеглени карти за Европа около 3.5 гб  са. Мога по   да ти ги дам евентуално на диск.
Можеш да си ги инсталираш, като ги добавиш в папката, където са ти другите карти.

human1970

Здравейте!
Имам GPS Prestigio 5инча. След закупуването я носих в един офис да ми инсталират Igo Primo и софтуер за камион. Навигацията си работи сравнително коректно, а картите са от началото на 2014г.
Дали е възможно да сложа карта памет, на която да инсталирам някоя по-нова версия на програмата, както и да запиша по-нови карти?
Ако може някой по-подробно да обясни как да стане това. Едва ли ще е само копи-пейст.
При инсталирана програма и карти на картата памет - при включване на навигацията дали ще разпознава сегашната ми програма и дали ще дава възможност за избор - дали на стартира сегашната ми програма или тази, която смятам да е на картата памет?
Идеята ми е поне известно време да ползвам паралелно и двата варианта, за да може ако има някакъв проблем с новозаписаната програма, карти и т.н. - да мога като резервен вариант да си ползвам сегашната.

admin

Да, можеш да сложиш каквато и да е съвместима с Windows CE програма за навигация със съответните карти.

Не, Prestigio-то няма да разпознае автоматично програмата и трябва да зададеш ръчно пътя към нея в настройките.

human1970

Благодаря за бързия отговор.
Ще съм благодарен, ако ми посочите и някакъв линк, от който да сваля актуална версия на Igo Primo , както и пакет с карти, софтуер за камион, камери, тол-колети и т.н.

admin

iGO Primo е платен софтуер и не е желателно да се посочват връзки на страниците на форума.

Boroman21

Колега най-добре отиди при местните хакери(фирми занимаващи се пц) че нема се оправиш а 20-30лева нема те съборят.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

human1970

Ми правилно, какво да се занимавам с глупости.

hunter_75

Да попитам и аз запознатите,решил съм да си инсталирам I Go на един таблет,та въпросът ми е ще се промени ли осезаемо издръжливостта на батерията,и със колко?

hunter_75