• Welcome to Форум на българските шофьори.

iGO Primo

Започната от admin, Петък, 03 Декември, 2010, 22:39:18

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

human1970

Аз папка Maps от новата (румънската) програма я сложих на мястото, на папка Maps в GPS-а и всичко си работи нормално.
Днес ще пробвам да подменя и някои от другите папки.
То предполагам, че щеше да е по-лесно само да сменя езика и гласовите напътствия - тоест от GPS-а да ги копирам на мястото на румънските в картата-памет, но ще видя дали ще се справя.

human1970

SOLAR

Цитат на: human1970 - Сряда, 02 Септември, 2015, 09:35:37
Днес ще пробвам да подменя и някои от другите папки.
То предполагам, че щеше да е по-лесно само да сменя езика и гласовите напътствия - тоест от GPS-а да ги копирам на мястото на румънските в картата-памет, но ще видя дали ще се справя.

Копирай само файловете от дадена папка и ги постави в едноименната папка на GPSа. Ефекта е същия. След като си сменил папки, значи ще се справиш и с това. По същия начин се действа и когато си свалил нови карти + лиценз.
Успех !

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

SOLAR

human1970

Точно така направих - копирах някои от папките от новата (румънската) на вътрешната памет на GPS-а. Навигацията си работи, но утре като тръгна на курс ще видим как се справя в боя.
Папка "лиценз" на румънската е доста по-голяма от тази на GPS-а, но нея не посмях да я копирам.

latzi

Здравейте

А аз да питам какви размери на композицията задавате в примото. Въпрос е за влекач с полуремарке.
Челно с 70!

admin

Цитат на: latzi - Понеделник, 12 Октомври, 2015, 21:34:52
Здравейте

А аз да питам какви размери на композицията задавате в примото. Въпрос е за влекач с полуремарке.

18.75 метра дължина, 4 метра височина, 2.50 ширина и по 40 тона общо и текущо тегло.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

Язека си задавам 7.5 текущо, и 12 общо,  Височина 3.8 за дължина не помня.... Па като не ми ареса си го пущам на автобус и си перем през центаро.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

latzi

Цитат на: admin - Понеделник, 12 Октомври, 2015, 22:00:56
18.75 метра дължина, 4 метра височина, 2.50 ширина и по 40 тона общо и текущо тегло.
Благодаря
Челно с 70!

latzi

Има ли как да задам на навигация да не ме прекара през определен път. На гармина или улица или зона можех да задам да не ме навигира през тях.
Челно с 70!

loshdancho

Има, маршрут> редактирай> избягвай определен път.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

latzi

Е това трябва всеки път ли да се задава. Ако е така тъпа работа.
Челно с 70!

Milen

iGO Europe HERE 2015.Q3

Магнет с отделни файлове

magnet:?xt=urn:btih:F05F8E9A319A99F600BCDCFF495F37F401C7613E&dn=Europe%20HERE%202015%20Q3&tr=http%3a%2f%2fbt2.rutracker.cc%2fann%3fmagnet

Milen

Hristo Lishev

Страшно обновени карти, няма що... Новата отсечка от магистралата между Арад и Мако я няма още. Не знам точно откога е пусната, но не е много скоро.

pepisuni

Добър ден,някой знае ли къде в София могат да ми инсталират тази програма на едно таблетче с Андройд ?

gazibarev

Влез в андроид форума.  Там ясно е описано как се слага. Защо да даваш пари.

gazibarev