• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бан Тир ООД

Започната от miho75, Петък, 22 Март, 2013, 15:14:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

grants

Аз немога да разбера само,защо не пишете по-темата.А само кой какъв бил кво карал,дали бил сержант или генерал все тая. Не се заяждам, но все пак малко от аудиторията тук се интересува от личните ви отношения.
П.П.Пак повтарям не се ЗАЯЖДАМ. Лек път на всички калеги.  ;)
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

BRC_BRC

Цитат на: bokata - Четвъртък, 02 Май, 2013, 23:08:34
Станджанския ...... Михо да си каже за помляното ново Волво с което стигна до Чехия, за помляния Мерцедес за изсипания товар. ИИИИ тогава Михо да се оплаква за удръжките. Изгонен от армията си ти Мих не аз, та ти тогава изобщо не си ме познавал. Изгонен от Беца само два месеца се е задържал там изгонен е от Куш Груп изгонен два пъти от въпросната фирма. Първо се виж и тогава говори за хората с които си работил и въобще не ги познаваш, но това си е в твой стил. Че и защото си и нагъл и няма кой да те вземе на работа и го няма брачеда офицер, който ти помогна да станеш войник и после сержант защото си тюфлек и не си успял да вземеш физическите изпити  да помогне пак. Върнал си се в Куша, но там вече ще си намери майстора до колкото чух. Те знаят колегите колко си  нагъл. Да Михо много си нагло същество бяха ми казвали, аз не вярвах, но се убедих. Не защитавам въпросната фирма, защото знам че има доста колеги които са не доволни, но точно ти Михо да се оплакваш показва твоята наглост и престани да пишеш по мой адрес не занимавай колегите с други теми. Писах ти по горе, като си ербап защо не искаш да се чуем по телефона и да се разберем на място като мъже. И дано повече да не се сещам да отварям тук да чета на наглия Михо коментарите. А за всички колеги които четат това лек и безавариен път. И БОГ да е с нас.

Редактирано поради: Неизползване на главни букви в началото на изречението и имена! ... за някой път вече.

Има тема където личните неща си ги обсъждате публично, насочвайте се натам:

http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=3587.0

Оправете си правописа !!!!! И не занимавайте хората с военни глупости а пишете по темата а тя е " Бан Тир ООД "
--BRC_CRB--

BRC_BRC

--BRC_CRB--

miho75

Цитат на: bokata - Четвъртък, 02 Май, 2013, 23:08:34
Станджанския ...... Михо да си каже за помляното ново Волво с което стигна до Чехия, за помляния Мерцедес за изсипания товар. ИИИИ тогава Михо да се оплаква за удръжките. Изгонен от армията си ти Мих не аз, та ти тогава изобщо не си ме познавал. Изгонен от Беца само два месеца се е задържал там изгонен е от Куш Груп изгонен два пъти от въпросната фирма. Първо се виж и тогава говори за хората с които си работил и въобще не ги познаваш, но това си е в твой стил. Че и защото си и нагъл и няма кой да те вземе на работа и го няма брачеда офицер, който ти помогна да станеш войник и после сержант защото си тюфлек и не си успял да вземеш физическите изпити  да помогне пак. Върнал си се в Куша, но там вече ще си намери майстора до колкото чух. Те знаят колегите колко си  нагъл. Да Михо много си нагло същество бяха ми казвали, аз не вярвах, но се убедих. Не защитавам въпросната фирма, защото знам че има доста колеги които са не доволни, но точно ти Михо да се оплакваш показва твоята наглост и престани да пишеш по мой адрес не занимавай колегите с други теми. Писах ти по горе, като си ербап защо не искаш да се чуем по телефона и да се разберем на място като мъже. И дано повече да не се сещам да отварям тук да чета на наглия Михо коментарите. А за всички колеги които четат това лек и безавариен път. И БОГ да е с нас.

Редактирано поради: Неизползване на главни букви в началото на изречението и имена! ... за някой път вече.

Има тема където личните неща си ги обсъждате публично, насочвайте се натам:

http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=3587.0
На прост човек - какъв отговор??? Няма смисъл!!!! А за колегите от форума, съжалявам, че темата стана лични взаимоотношения. Аз колеги исках, само да представя какво е всъщност фирмата "Бан Тир ООД".

Скоро ще публикувам решение от следствието как Бат ни Денко ни раздаде фалшиви карти за зареждане.Но това е само едно от многото неща...

miho75

Поредни публикации! Имаш един час активен бутон "Промени", използвай него! 

BRC_BRC

Цитат на: miho75 - Събота, 04 Май, 2013, 04:13:33
На прост човек - какъв отговор??? Няма смисъл!!!! А за колегите от форума, съжалявам, че темата стана лични взаимоотношения. Аз колеги исках, само да представя какво е всъщност фирмата "Бан Тир ООД".

Скоро ще публикувам решение от следствието как Бат ни Денко ни раздаде фалшиви карти за зареждане.Но това е само едно от многото неща...

:) хехееее онези карти дето си ги разменяли по пътищата да зареждат гориво ли ? Чувал сам но ще е интересно и другите да разберат  :) !!!!!
--BRC_CRB--

miho75

Христос Воскресе. И нека Господ прости на фирма "Бан Тир ООД" за всички некоректни отношения към всички колеги,които са заработели пари далеч от семейството,а не не са получили  от въпросната фирма и нито лев!!!

milen-mitev

Воистина Воскресе!Господ за такива работи не прощава,един ден всеки ще си плати за гяволъка.

dankata74

Проблема в тази фирма е,че се краде гориво от зетя на бат Денко,докато камионите са в гаража.Не може камион който не е изместен и 1 метър за дни,да ми е паднало горивото със 6 см,измерено лично от мен като оставям камиона,говорим за старите му Актроси.Имало камери,ами те се спират и пускат от неговия зет Петко ...

Димова има такива фирми който плащат транспорта до дома или поне до най-близкия областен град

dankata74

Поредни публикации!!! Имаш един час активен бутон "Промени", използвай го!

stoil nedev

Тука тази тема ми е заприличала най-много на нещо като вестник "Лична драма"
Плюеница и караница за пълни безсмислици.
.......или май е някакъв сапунен сериал.......знае ли човек........пък и мое ли да разбере ???
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

velizar

Сапунката е много, но защо само плюят? Плюйте си и ходете гладни. А шашми има на всякъде, къде повече , къде малко и не се усещат. Айде със здраве.

miho75

Цитат на: velizar - Четвъртък, 11 Юли, 2013, 16:03:55
Сапунката е много, но защо само плюят? Плюйте си и ходете гладни. А шашми има на всякъде, къде повече , къде малко и не се усещат. Айде със здраве.
Значи предлагаш,да си мълчим.А "ТЕ"- да ни тъпчат,да ни подхвърлят по едно парченце сух хляб? А ние да им работим >:( >:( До КОГА ???

rider777

Докато си купиш камион и започнеш да караш за себе си ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Rammbon

Цитат на: miho75 - Неделя, 21 Юли, 2013, 08:30:38
Значи предлагаш,да си мълчим.А "ТЕ"- да ни тъпчат,да ни подхвърлят по едно парченце сух хляб? А ние да им работим >:( >:( До КОГА ???
Винаги има 2 вариянта. Първият е , ако не ти харесва сменяш фирмата, вторият е да си натискаш и да си стоиш в дадената фирма и да не ти пука какво се случва в нея.  Резервен вариянт, бягаш в чужбина и не се връщаш никога повече, вземаш и семейството си и BG ти остава само като спомен. Аз така правя. Като не ми харесва нещо, намирам големия шеф и си казвам какво харесвам и какво не, ако не се разберем сменям фирмата в момент, когато най-много им трябвам. Без предизвестие. Ставаш и си тръгваш като пич и без да се обръщаш назад. Разбрахме какви шашми прави сина на бат ни Деню. Позваляват му и ги прави, прави и ти така. Преди време бях чул от някъде, че за курс от 8000км им удържал пари за 80л гориво, но имало някъкав, който преди да се върна в Банево, зареждал 50л гориво и виначи излизал чист, без да му удържат пари. Аз немога да схвана какъв е смисъла, но бат Ви Деню е доволен.

ivopifeca

Цитат на: Rammbon - Неделя, 21 Юли, 2013, 17:08:32
Винаги има 2 вариянта. Първият е , ако не ти харесва сменяш фирмата, вторият е да си натискаш и да си стоиш в дадената фирма и да не ти пука какво се случва в нея.  Резервен вариянт, бягаш в чужбина и не се връщаш никога повече, вземаш и семейството си и BG ти остава само като спомен. Аз така правя. Като не ми харесва нещо, намирам големия шеф и си казвам какво харесвам и какво не, ако не се разберем сменям фирмата в момент, когато най-много им трябвам. Без предизвестие. Ставаш и си тръгваш като пич и без да се обръщаш назад. Разбрахме какви шашми прави сина на бат ни Деню. Позваляват му и ги прави, прави и ти така. Преди време бях чул от някъде, че за курс от 8000км им удържал пари за 80л гориво, но имало някъкав, който преди да се върна в Банево, зареждал 50л гориво и виначи излизал чист, без да му удържат пари. Аз немога да схвана какъв е смисъла, но бат Ви Деню е доволен.
Този път ти давам евала,колега Рамбон!Може ли да ти задам само един въпрос?Ако кажеш и на лично.

ivopifeca