• Welcome to Форум на българските шофьори.

Евротранс 1 Хасково

Започната от milen-mitev, Сряда, 26 Юни, 2013, 17:37:22

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

milen-mitev

Имах честа да работя във въпросната фирма.Много некомпетентни работодатели.Имат осем камиона евро 3.Кара се релация Германия-Испания плаща се на км 0.10 цента.Няма работа чака се по 1-2 дена за товари едва се правят по 12000км.Всички разходи се плащат в кеш със ваша карта. А  като теглите пари имате  комисионни които възлизат за 3мес.около 300лв тях това не ги интересува, няма служ.телефони а със лични за които отпускат на месец по 25лв.Пари се привеждат за семействата по 600-700лв на месец ,а останалите като се приберете и предадете отчетите.И от там се почва рязане криене на бележки и куп простотии от тяхна страна.Удържат за осигуровки от командировачните, а бг заплата не се дава.Автопарка е в трагично състояние камионите се поддържат уж в сервизи ама друг път.Като идете в даден сервиз вие си уговаряте сервиза..Ние ходим да питаме кое колко струва.Като им кажеш да се обадят и те почват че било скъпо да звънят от България.И ходиш от сервиз на сервиз като гламав че все им се вижда скъпо.Нищо не ги интересува.Купуват се втора употреба гуми и постоянно правим гуми все едно сме на табан.Като приберат камионите в БГ за годишен преглед нищо не правят само боядисат джантите и камиона е обслужен.Направо съм се видял във чудо с тях.Идват колеги карат 1-2месеца и бягат.Казах им че напускам, и на следващият ден получавам писмо че не съм се явил на работа и да им дам обяснение или ме уволняват дисциплинарно.Трагедия са голяма там може да се напиши роман за тях.Не се подлъгвайте колеги.

milen-mitev

chefolini

..Ъпсурдно е положението вече.."аман вече" бих казал!!!Всичките фирми във БГ са един дол дренки!!             Пожелавам на такива,като по горе-посочената фирма,само некадърни шофьори,и от проблеми със камионите да не се отърват..!!! >:(..

chefolini

Evrotrans 1

Милене,просто си се улял от глупости!Но да се отговаря на простотията с простотия е глупаво!

pumix

Цитат на: Evrotrans 1 - Вторник, 16 Юли, 2013, 15:36:07
Милене,просто си се улял от глупости!Но да се отговаря на простотията с простотия е глупаво!
Тоя се улял,оня се улял,дрън-дрън та пляс.Вие,драги работодатели не сте ли се замисляли,че след като 95% от шофьорите се оплакват от вас и фирмите измислени,значи има защо?Да се оплакват един-двама да каже човек тия си говорят ама и те не знаят защо.Ех че сте ми интересни,когато започнете да се защитавате.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Evrotrans 1

Никак не съм изненадан от реакцията ти,да се опиташ да оклеветиш Евротранс 1 максимално,предвид дисциплинарното ти наказание от което явно доста си се засегнал,питам се обаче защо ли за 8 години (откак е създадена фирмата) няма едно негативно мнение за нея освен твоето?Странно съдейки по коментарите ти,се чудя как така си работил близо 2 години при нас след като сме толкова зле?Брей,брей довчера беше очарован и доволен,а днес след като си освободен с дисциплинарно уволнение,станахме учудващо нескопосана компания изведнъж!?
Апропо защо не осветлиш хората и колегите тук,защо го получи?Защото си перфектен шофьор нали,а фирмата е толкова скапана,че работи при нас толкова време,вързан насила,без заплащане,с безброй отдръжки,с автопарк под всяка критика? Ти въобще даваш ли си сметка,що за глупости си писал и че всеки нормален човек четейки художествените ти измислици,може мигновенно да си направи изводите за автора!?
Чак сега след дисциплинарното наказание ли се сети,че фирмата не струва и реши да поупражняваш наглоста и писателските си умения в този форум?
Та няма ли да разкажеш,как няколко часа преди да тръгнеш на път се обади в 23:00 часа през ноща да кажеш,че на другия ден сутринта с подготвени документи за път,купен билет и колега който те чакаше за смяна в Германия,нямало да заминаваш,поради причини какви,лично интимни?Не искаш ли да разкажеш и за реакцията на колегата,който те очакваше там,както и реакцията на останалите ти колеги,чиито график и план за почивка тотално обърка?Защо не разкажеш колко доволни останаха от твоята постъпка и колко от тях те поздравиха за почтенноста и колегиалноста ти и ти разказаха колко е хубаво,че в този момент си далеч от тях и немогат лично да дойдат да ти благодарят?И с цялата си наглост се учудваш,че ти било потърсено обяснение за провалената смяна,курс и графици,както и че си получил дисциплинарно накзание за това!
Ами да каква грешка от наша страна,трябваше да ти благодарим и да ти отворим шампанско!
Май много бързо забрави всичко което фирмата е направила за теб!
Публикувайки горните клевети,те съветвам много внимателно да се замислиш доколко те отговарят на истината и доколко са продиктувани от емоциите свързани с уволнението ти!
Аз лично ги прочетох много внимателно,едно по едно,заедно с правописните и смисловите грешки и не намирам едно изречение което да отговаря на истината!
Не виждам обаче смисъл да се впускам в широки дискусии,мисля че всеки разсъдлив човек,прочел коментарите ти може сам да си направи изводи доколко те са реални и доколко плод на въображението ти с едничка цел да опетниш доброто име на фирмата,което впрочем няма да постигнеш по този елементарен начин!
Разбира се,опит за безпочвено уронване на престиж на изрядна компания осигуряваща работни места и приходи за държавата,е достатъчно основание за стартиране на съдебен процес!Като в съда тежест имат не клеветнически клюки и интриги а само реални доказателства,а дали нещата казани от теб са истина или не е много лесно доказуемо!
Приветствам функциите на този форум,да се изтъкват и обсъждат нечестни и непочтени практики от страна на некоректни фирми и работодатели,но трябва да се прави разграничение между всичко това и скалъпени клевети от страна на некоректни служители/работодатели!
Няма да се впускам в подробности,нито да злословя по адрес на автора стартирал темата,не че няма какво да се каже разбира се,но считам това за неуместно и непочтенно!
Както вече споменах доказателствата ще свършат всичко това на едно друго място!
Естествено по горния текст,ще бъде разпространен и между нашите шофьори и всеки от тях (познавайки добре бившия си колега Милен),ако реши може да се включи в дискусията и от първо лице да предаде своите впечатления от работата във фирмата!
Доколко техните мнения се припокриват с тези на Милен,оставяме да преценят сами читателите и съфорумците интересуващи се от темата!
На всички работодатели желаещи да наемат г-н Митев на работа,пожелавам много успех и здрави нерви,ако желаете препоръки,не се колебайте да ни потърсите с радост ще ви предоставим такива,а после при желание може и вие да се включите с мнения и впечатления от професионалните и личните му качества! ;-)
Лек път и спорен ден на всички!

American

Цитат на: milen-mitev - Сряда, 26 Юни, 2013, 17:37:22
.Казах им че напускам,

Даде ли им един месец предупреждение че напускаш ? Поне седмица ? Нали разбираш че те трябва да намерят човек да те смени ?

Не сте нагазили кой знае в колко големи лайна, искам да кажа, защо не се сдобрите и заработите отново заедно.
И аз съм бил и в двете позиций много пъти и е трябвало малко търпение и разбиране, а аз съм действал прибързано. Бил съм прав но все пак сме хора, трябва да преминаваме през трудностите и да продължаваме да си храниме семействата.

СДОБРЕТЕ СЕ
smoking gun

lefterow

Би било редно на взаимни компромиси.Не гледайте политиците.Това е материала,с който работим.Тук сме се родили и трябва да приемем този факт,че съществуват различни хора от нас.На никого не е лесно.Много лесно е да кажеш-напускам.Разбира се не знам каква е ситуацията,но винаги може да се намери път на разбирателство.Брой до 10 и тогава реши окончателно.

milen-mitev

Разбрах че най старият ви шофьор във фирмата ( Андрей) и той е напуснал и той ли се е олял.Сигурно от хубаво е напуснал!Ще станете бюро за запознанства ха ха.

milen-mitev