• Welcome to Форум на българските шофьори.

Отмина ли кризата?

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Събота, 07 Май, 2011, 07:10:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Момци съвсем наскоро ми направи впечетление,че в сайтове за публикуване на обяви за работа има голямо търсене ,означава ли това,че транспортеца е живнал и кризата е на финала или даже е минала финала?
То не ,че цел живот не сме си в криза де,но преди година време останах безработен по това време и в продължение на 5 месеца не успях да си намера работа,по сайтовете пускаха 2-3 обяви дневно (в момента мернах 10) в друг шофьорски сайт предлагането на работа беше на половина в сравнение с търсенето(в момента е едно към едно)и като се има напредвид и броя на дръгелите движещи се  по пътищата ми се струва,че кризичката е към финала.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

admin

Според мен няма никаква криза и не е и имало въобще. Просто едни хора са взели едни пари от банките и не могат да ги върнат.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Събота, 07 Май, 2011, 09:06:05
Според мен няма никаква криза и не е и имало въобще. Просто едни хора са взели едни пари от банките и не могат да ги върнат.

Има нещо вярно в това.Също така ние от 89-та година сме си страна в преход...
Кризата няма да отмине толкова бързо.Първо големите държави със стабилни икономики трябва да се съвземат и след това ние по Балканските страни.Аз се чудя друго ,ако някога се излезе от тази криза ,дали горивата ще поевтинеят поне малко ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Защо трябва да поевтинеят горивата? Цените им са идеални. По-скоро заплатите трябва да се качат и всичко ще бъде наред. Щом сравняват цените на горивата у нас с цените в останалите държави от ЕС, да погледнат и заплатите. Ама какво можеш да очакваш от комунисти и ченгета от ДС?

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Събота, 07 Май, 2011, 10:00:43
Защо трябва да поевтинеят горивата? Цените им са идеални. По-скоро заплатите трябва да се качат и всичко ще бъде наред. Щом сравняват цените на горивата у нас с цените в останалите държави от ЕС, да погледнат и заплатите. Ама какво можеш да очакваш от комунисти и ченгета от ДС?

Надявам се да поевтинеят горивата защото просто няма да ни се повишат заплатите и да получаваме заслуженото европейско възнаграждения като по цяла Европа.  >:(
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

SOLAR

Преди 2 години паркингите в западна Европа бяха пълни през деня, а вечер не бе проблем да си намериш място. Сега колони от товарни автомобили, а вечер по паркингите няма място. Кризата на запад отмина, транспорта се съживи и шофьорите отидоха там. В България се отвори пазар в бранша, но работодателите искат пак да си работят по своя "балкано-азиатски" начин.
Аз живея в EU, и така работя. В колко български фирми се работи така ?
А тези които постоянно търсят шофьори, а и търсещите работа как РАБОТИТЕ ?

ЛЕКИ ПЪТИщА !

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Не обръщайте внимание на заглавието на клипчето,но вижте заглавията в него
http://www.vbox7.com/play:c6051171
Ако не сме били в криза,защо милиони са безработни,защо са такива заглавията?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ