• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пушене в такси

Започната от admin, Неделя, 22 Септември, 2013, 15:58:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Одобрявате ли пушенето в таксиметров автомобил както от страна на водача, така и от страна на пътниците?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: admin - Неделя, 22 Септември, 2013, 15:58:15
Одобрявате ли пушенето в таксиметров автомобил както от страна на водача, така и от страна на пътниците?

Като се возя, ще си избера непушач. Ако карах такси, нямаше да давам да се пуши. Пътника слиза, миризмата остава.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

American

smoking gun

rolly_s

Цитат на: American - Неделя, 22 Септември, 2013, 16:48:36
Категорично не.
Задача от олимпиада по математика:-Ако ви се наложи да се придвижите от т.А до т.В за 1лв с обществения транспорт, защо аджаба да се качите в такси за 10лв? При положение,че не ви предоставя никакви екстри.
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

ivopifeca

Одобрявам пушенето и от шофьора и от пътника,одобрявам и ако шофьора на таксито е жена да може да и се вижда пазвата,докато върти волана и се друса колата по хубавите ни улици,а и да знае че гледам там.

rolly_s

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 22 Септември, 2013, 18:12:58
Одобрявам пушенето и от шофьора и от пътника,одобрявам и ако шофьора на таксито е жена да може да и се вижда пазвата,докато върти волана и се друса колата по хубавите ни улици,а и да знае че гледам там.
Ето това вече те прави мъжкар, не- мъжага, с главно М.        

American

;D

Само бедните и "изпадналите" пушат.
smoking gun

rolly_s

Цитат на: American - Неделя, 22 Септември, 2013, 18:24:09
;D

Постът не е завършен. Добави ,,в Америка" или ако искаш- ,,в САЩ"

ivopifeca

Цитат на: rolly_s - Неделя, 22 Септември, 2013, 18:19:39
   Ето това вече те прави мъжкар, не- мъжага, с главно М.                      
Не е ли чикатаджия с главно ;Е"
???

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: American - Неделя, 22 Септември, 2013, 18:24:09
;D

Кога ли ще стигнем американците? Там изобщо мислимо ли е да се пуши в такси?

При учениците е супер престижно да пушиш! При възрастните е върховен израз на Демокрация, е да пушат "свободно" без да се съобразяват с никой и дори при малки деца!!!

rolly_s

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Понеделник, 23 Септември, 2013, 14:53:38
     Кога ли ще стигнем американците? Там изобщо мислимо ли е да се пуши в такси?

При учениците е супер престижно да пушиш! При възрастните е върховен израз на Демокрация, е да пушат "свободно" без да се съобразяват с никой и дори при малки деца!!!
Може ли да спрем с американците и германците, защото никога няма да ги стигнем. Живеем тук и сега- в България. Ако съм таксиметров шофьор- няма да пуша, защото ще знам какви боклуци ще возя. Ако съм клиент, дори и да не съм пушач- ще пуша, защото си плащам. Толкова ли трудно се изразявам, че никой не ме разбира? Ние не признаваме закони и правила. Ако видим табела: ,,Пази боята",- ще пипнем, за да се уверим, че не е изсъхнала. Ние(българите) сме опък хора в стил- ,,Абе, кой си ти, че ще ми нареждаш?" И така гледаме на всеки закон и всяко правило- те са, за да се нарушават. Много сме горди, когато правим нарушения и не ни хващат и наказват. Пък американците и германците да правят, каквото искат.

admin

Цитат на: rolly_s - Понеделник, 23 Септември, 2013, 17:03:00
Ако съм клиент, дори и да не съм пушач- ще пуша, защото си плащам. Толкова ли трудно се изразявам, че никой не ме разбира?

Безценна логика! Ами то и като отидеш на кино, пак си плащаш. Пушиш ли обаче в киното?

rolly_s

Цитат на: admin - Понеделник, 23 Септември, 2013, 17:52:58
Безценна логика! Ами то и като отидеш на кино, пак си плащаш. Пушиш ли обаче в киното?
За да сравнявам таксито с кино, трябва да си представя,че има масови киносалони и индивидуални. В масовите да речем- не се пуши, но индивидуалното е в пъти по-скъпо и кой ще го ползва, ако не предоставя екстри?

admin

Цитат на: rolly_s - Понеделник, 23 Септември, 2013, 19:14:08
За да сравнявам таксито с кино, трябва да си представя,че има масови киносалони и индивидуални. В масовите да речем- не се пуши, но индивидуалното е в пъти по-скъпо и кой ще го ползва, ако не предоставя екстри?

Според мен таксиметровите автомобили се причисляват към обществения транспорт и ако изрично не е упоменато, че става дума за ВИП превози, не би следвало да има изключения за пушенето. Също така цените на таксиметровия транспорт в България правят услугата широкодостъпна за голям кръг потребители. Ще задам и един риторичен въпрос. Какво следва, ако при пушене в такси едно случайно изпуснато въгленче изгори част от интериора или предизвика пожар?

rolly_s

Цитат на: admin - Понеделник, 23 Септември, 2013, 19:25:13
Според мен таксиметровите автомобили се причисляват към обществения транспорт и ако изрично не е упоменато, че става дума за ВИП превози, не би следвало да има изключения за пушенето. Също така цените на таксиметровия транспорт в България правят услугата широкодостъпна за голям кръг потребители. Ще задам и един риторичен въпрос. Какво следва, ако при пушене в такси едно случайно изпуснато въгленче изгори част от интериора или предизвика пожар?
При такива сериозни опасности- вкарваш таксито в хола си и никакво изкарване.

rolly_s