• Welcome to Форум на българските шофьори.

VW SHARAN-питане

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 29 Септември, 2013, 22:20:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бацета мое ли некой ме светне колко горе -долу ,,папа" газчица(пропан-бутанец) Шаранче с моторетка 2,8.
Питам оти един френд го е окинал откъм разход и се чуди ,таксето ли не е у ред или толкоз си ,,папа"

Бриги Магнито

kratun4o

Бацко,мойто рибе е със 2.0 мотор и руча 15-17 у града.Това е лятоска,а зимъска отива около 20.Те заводско му дават 13 бензин,сложи 15% горница на газ ;D ;D ;D А на vr6 му дават около 15-17 бензин, така че........ ;D ;D ;D ;D

kratun4o

Бриги Магнито

:'( начи май,май нишо си му нема,а просто си гладно.
Голямо мерси за отговора,че сака ,а издействам едно черпаване

rider777

Баце, само кът чуйш 2,8 бензин и бежи далеч ,,,,,,,,,,,,,  Шаран ако е, само 1,9 ТДИ,,,,,, нищо друго ;-)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,