• Welcome to Форум на българските шофьори.

Жени и шофиране?!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Четвъртък, 03 Октомври, 2013, 02:09:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: drago_pavlov - Петък, 11 Октомври, 2013, 08:26:47
Според теб как е правилно?
Палиш, излизаш, пушиш 2 цигари, риташ всяка гума, цъкаш тук там с език и след 10 мин. се качваш и тръгваш?
Забрави ,припикаването  на някоя гума и евентуално гъзенето да видиш гьола под камиона от кво е,от масло или антифриз или от нещо друго,а ако меташ и некой поглед и коя гайка е там и коя не начи не мое се говори с теб оти си вече Некой си

Ей майтап бре,да се неупрегне некой,че си е тегло упрегането

Бриги Магнито

rolly_s

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 11 Октомври, 2013, 13:57:19
Забрави ,припикаването  на някоя гума и евентуално гъзенето да видиш гьола под камиона от кво е,от масло или антифриз или от нещо друго,а ако меташ и некой поглед и коя гайка е там и коя не начи не мое се говори с теб оти си вече Некой си

Ей майтап бре,да се неупрегне некой,че си е тегло упрегането
Бриги, Бриги- става дума в темата за жени шофьори. Как ме виждаш да си припикая гумата? Е кажи сега, как да не се ,,упрягам"?
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

rolly_s

Бриги Магнито

Цитат на: rolly_s - Петък, 11 Октомври, 2013, 14:05:45
Бриги, Бриги- става дума в темата за жени шофьори. Как ме виждаш да си припикая гумата? Е кажи сега, как да не се ,,упрягам"?
Оууууууууу ето стигнааме до разковничето,жените не мое си припикават гумите,което значи,че ТЦ не стаат за шофери

rolly_s

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 11 Октомври, 2013, 14:09:46
Оууууууууу ето стигнааме до разковничето,жените не мое си припикават гумите,което значи,че ТЦ не стаат за шофери
Що не ме цуняш? Ако трябва и това ще правя, но ще съм шофер! Ясно?

Бриги Магнито

Цитат на: rolly_s - Петък, 11 Октомври, 2013, 14:13:21
Що не ме цуняш? Ако трябва и това ще правя, но ще съм шофер! Ясно?
Ма навремила си сака ти метнем един целуфан веке

И не се мъца ясно ,а се мъца сферщейн  ;)

Люси

Абе има си и мъже некадърници обаче жените са факири,може ли ти да видиш приятелка на спирката и да спреш да я вземеш и със спирането да убиеш 1 човек и да раниш 7?
Заради жена едвам оцелях на ул.202,пътувах от гробищата посока надлеза Надежда и излезе от една от пряките и ме удари в задния калник и с няколко лупинга през мантинелите бях в насрещното закачен на оградата на завода на чието место сега се намира Технополис,надолу с главата!!!
Може да съм старомоден може всичко но за мен жената шофьор е като луд зад картечница или може би звездичка в небето,всички я виждат ама тя не вижда никой!!! :-X :-X

Roshko

Абсолютно същата случка съм преживял и аз преди петнадесетина години, с тази разлика, че кръстовището на хотел Хемус се оказа толкова голямо, че не успях и един бордюр да отнеса.
Аз също имах не малка вина. Хвърчах в трета лента по трамвайните линии надолу към светофара по Черни връх, когато един джип реши да се прави на кавалер и да даде предимство на една кака от малка уличка вдясно. Завалийката, естествено впечатлена от жеста като настъпи автомобилчето си, не помня каква марка беше и газ в моята задна дясна джанта. От отката количката ми спря на 300м от точката на съприкосновение близо до срещоположния по диагонал бордюр прелитайки цялото кръстовище.
Тая обеца още ми виси на ушето!

boby1444

Преди 10тина години съм спрял зад една мадама в локалното на Цар Борис и Гешов,светва зелено и мадамата взе че би задна,така ме резна че ме вкара в колата зад мене.Слизам , викам какво правиш бе мацка,следователно ми се разкрещяват "ама ти що си спрял зад мене бе бакшиш".Друга кифла се опита да ме изпревари на Витошка,на широкото между Пилоните и Патриарха,само че реши да се  сгъне с джипа не на време и ми пусна един тегел,и още безбройни и напълно малоумни случаи при които съм успял да избягам като по чудо,скачайки през тротоари и градинки,та който ми каже че от жените стават шофьори,е няма как да му повярвам,сигурно на 10000 една се справя.....евентуално.

Бриги Магнито

boby1444 преди 10 години нямаше Гешов баце,сори ма булевардо носеше друго име.
От което вадим извод ,че се опитваш да ме лъзгаш,ма само у името на булеварда или и у историите с девойките не нам.

П.П.Издребняване с цел провокиране на юзъра да посмали оцветяването на историите,не че е невъзможно да са били,ма са малко вероятни

rolly_s

Ho
Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 11 Октомври, 2013, 18:48:44
От което вадим извод ,че се опитваш да ме лъзгаш,ма само у името на булеварда или и у историите с девойките не нам.

П.П.Издребняване с цел провокиране на юзъра да посмали оцветяването на историите,не че е невъзможно да са били,ма са малко вероятни
Хохохо това със задната ми се е случвало. Преди няколко години вземам един чужд Golf, ама голяма таратайка беше, колкото да прескоча до в къщи за някакви инструменти. Спирам на едно кръстовище и потегляйки тръгнах назад с мръсна газ- добре, че нямаше кола или не дай Боже пешеходец. Ама то това не беше автомобил, неописуема морга направо. Пък колко ме освиркаха от близкото заведение, потънах от срам.

boby1444

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 11 Октомври, 2013, 18:48:44

Да,казваше се Димитър Несторов "булевардо",ама верно леееко издребняваш но нищо,жив и здрав.

bruto

Абе мъж или жена кой си е абич си е абич....това е . На 22 този месец мойта кака ще взима книжка за камион и после почваме заедно да си караме за Калифорния .  ;)

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: drago_pavlov - Неделя, 06 Октомври, 2013, 12:02:35
Въпроса е много прост - жиците над лявата лента ли са или над дясната? Ти казваш, че са над лявата, аз казвам, че са над дясната... А тамагочитата мълчат като женски полови органи и не смеят да кажат, че великия модератор не знае къде е ляво и къде дясно...

Цитат на: drago_pavlov - Неделя, 06 Октомври, 2013, 18:17:02

Илчев, удобно сложи друга снимка, на която се вижда стълба, който е вътре в кръговото, а аз говорех за отсечката преди кръговото:Ето и въпросната снимка на отсечката, за която Илчев твърди, че жиците са над лявата лента...

Все още мисля и не мога да се сетя къде ти е проблема с тролеите и то в Плевен?! Бях си в Плевен, преди колелото мрежата е над дясната лента. В колелото във вътрешната (лява). Преди колелото, тролеите се престрояват, в лявата лента, за да бъдат там където ще извършват маневрата. А не за да ти пречат на теб! Изисква се не по-късно от 30 метра преди кръстовище! Не очаквам да разбереш, гледните точки са много различни!
     И за да се направи връзка с темата, предполагам твърдиш, че само мъжете тролейбусни шофьори в Плевен правят така. Защото ако и при жените е така (те са ти за пример), значи е правилно!

Пак по темата да кажа. В Плевен жените шофьорки на тролейбус, обичайно не са самостоятелни. Вариантите са тези, карат един тролей с мъжът си и той се занимава с всякаква поддръжка. Има любовник монтьор и съответно, пак същото. И третия вариант, кондуктора е мъж (без значение дали е любовник).
     Не мога да разбера защо се отричат разликите между мъже и жени?! Аз харесвам да са различни и заради това и харесвам жени, а не каквото ми попадне!

Още нещо което може да е пример за по-важния въпрос! Защо не са безопасни, за другия въпрос кои са по-добри, отговора ми е същия.
     Този пример не е от практиката ми, а е точно бай Иван от някой си вход казал. В случая го четох в Интернет. Става катастрофа с черен джип с шофьорка и друго МПС - отнела е предимство. След обичайните в този случай заплахи, че ще види какво ще му се случи. Най-смайващо било, като показала на полицаите отпечатан лист на който пишело: "Черните джиБове, са с предимство!!!" (точно така е написано).
     На мен дълго време ми отне да осмисля! За такива като мен ще ги улесня, тя наистина вярвала, че написаното е истина и просто си е ползвала "предимството"!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

naum4o

Онзи ден имах забавна случка. На аварийки, чакам обаждане за обект от голямото добро утро и гледам една лелка нещо се мъчи да запали. Отивам при нея(нали съм културен), и питам мога ли да помогна.
Оказва се, че ще трябва да бутам, защото кабелите ми останаха в един бус. Малка корса, бензин.Гледам я и се сещам, че никога не е палила така и й обяснявам човешки и бавно тя какво ще прави и аз какво ще правя. Ок. Започвам да бутам - нищо. Даже не прихърка. А? Засилвам я здраво - нищо. Пак и пак нищо. Бре! А бутах едно 300м. Отварям вратата и я карам да ми покаже какво прави. Като ми показа - паднах. Едновременно е настъпила съединителя до долу без да го пуска(дотук добре), но въобще не е включила на скорост. Две минути се чудих да ревна ли, или да се смея...
Живи-здрави, забутах и запалих. Тръгна да ми дава два лева и тогава се разревах...от смях.
Да е жива и здрава женицата, но се моля повече да не се видим.  :D
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

driver1

А бре Наумчо, тя като е натиснала съединителя, а и не е включила на скорост ти не усети ли че колата не придърпва, ами я буташ цели 300 метра? :) :) :) Поне беше ли на контакт? хахаха

driver1