• Welcome to Форум на българските шофьори.

Жени и шофиране?!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Четвъртък, 03 Октомври, 2013, 02:09:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

drago_pavlov

Цитат на: rolly_s - Петък, 18 Октомври, 2013, 10:21:30
Няма значение мнението ти!
Няма значение, но аз държа този потребител за получи перманентен бан!!!
Да видим дали правилата важат за всички.

drago_pavlov

naum4o

Пускам линк на една мацка -Ива Русинова. Майстор на дрифта!!!
http://vbox7.com/play:58fa58812e
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

Mandor

Ама че разправия сте заформили. Ще се опитам да отнеса малко подигравки:
1. Мери се количество масло в картера. Понеже се приема че при известа площ, височината е правопропорционална на обема, на пръчката за мерене на нивото са нанесени репери за минимално и максимално ниво.
2. Мери се при автомобил паркиран на равна площадка.
3. Мери се когато цялото количество масло се е стекло в картера. Понеже визкозитета на маслото е функция на температурата, следва че времето необходимо на маслото да се стече е различно. За това се мери преди запалване на двигателя. Мисля че от там идва израза "студен двигател". Просто е по кратко и лесно за помнене. Останалата част от спора е нещо като "Сините сливи са червени, защото са зелени".
Разбира се можете за запалите двигателя, и докато си чука на празен ход, да премерите маслото. Може и да Ви опръска, но само ако сте на грешното място.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Бриги Магнито

Цитат на: Mandor - Събота, 19 Октомври, 2013, 16:50:55
Разбира се можете за запалите двигателя, и докато си чука на празен ход, да премерите маслото. Може и да Ви опръска, но само ако сте на грешното място.

Баце за моене моат,ма га работи на щеката мое и да нема никой ако е малко  ;)
Цитат на: Mandor - Събота, 19 Октомври, 2013, 16:50:55
Ама че разправия сте заформили. Ще се опитам да отнеса малко подигравки:
1. Мери се количество масло в картера. Понеже се приема че при известа площ, височината е правопропорционална на обема, на пръчката за мерене на нивото са нанесени репери за минимално и максимално ниво.
2. Мери се при автомобил паркиран на равна площадка.
3. Мери се когато цялото количество масло се е стекло в картера. Понеже визкозитета на маслото е функция на температурата, следва че времето необходимо на маслото да се стече е различно. За това се мери преди запалване на двигателя. Мисля че от там идва израза "студен двигател".

Тука си мноо прав и се чудим на Драго как му се стече маслото за 10 минути оно нафтата не се стича за толкова

znahar

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 19 Октомври, 2013, 22:17:12
Баце за моене моат,ма га работи на щеката мое и да нема никой ако е малко  ;)Тука си мноо прав и се чудим на Драго как му се стече маслото за 10 минути оно нафтата не се стича за толкова
Драго е капацитет, компетентен по всички въпроси, нема го плюете! Ся търси майка си по моя заръка  ;D

Бриги Магнито

Цитат на: znahar - Събота, 19 Октомври, 2013, 22:21:10
Драго е капацитет, компетентен по всички въпроси, нема го плюете! Ся търси майка си по моя заръка  ;D
Оуу конкуренция начи.
Драго баце си имаме уважението само моя милост мое е светнат по сите въпроси ако не вериш питай из форумо се че се найде некой те светне.

Цитат на: rolly_s - Петък, 18 Октомври, 2013, 09:58:32
, но явно ме смяташ за единствената възможна жертва, защото всеки друг ще ти сипе каквото трябва и колкото трябва. Пък ти явно имаш нужда да се изявяваш като дразнител.
Нарочно го прави Рали,метнал ти е очо ,ма срамежлив и нече ти го кае и за туй те ояжда,не му се сърди ми му прати един целуфан и че видиш как ,че се кротне

znahar

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 19 Октомври, 2013, 22:28:33
Оуу конкуренция начи.
Драго баце си имаме уважението само моя милост мое е светнат по сите въпроси ако не вериш питай из форумо се че се найде некой те светне.
Нарочно го прави Рали,метнал ти е очо ,ма срамежлив и нече ти го кае и за туй те ояжда,не му се сърди ми му прати един целуфан и че видиш как ,че се кротне
Че му пратим дърво за лечение- знахар съм все пак. За всяка болка има цяр.

admin

Цитат на: znahar - Събота, 19 Октомври, 2013, 22:31:55
Че му пратим дърво за лечение- знахар съм все пак. За всяка болка има цяр.

Явно трябва по-внимателно да проверявам регистрациите, за да не стават грешки. И още по-внимателно да проверявам хората, като им давам модераторски права.
Ако още някой си позволи да намеси нечия майка в която и да е публикация, получава годишен бан с автоматично подновяване при изтичането му!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

drago_pavlov

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 19 Октомври, 2013, 22:17:12
Тука си мноо прав и се чудим на Драго как му се стече маслото за 10 минути оно нафтата не се стича за толкова
Все ми е на акъла, че масло загрято до 80-90 градуса се стича и за по-малко от 10 мин. пък вие си го мерете ако искате и на замръзанал двигател.
Най-добре го мери при -40 и долей до макс-а, пък после ще видим откъде пръска  ;)

А ти кой беше?!?
Такива като теб цял живот въртят геврека за една ракия и една салата, така че недей се навирай между шамарите.

Yordan

Цитат на: drago_pavlov - Неделя, 20 Октомври, 2013, 11:26:20
Все ми е на акъла, че масло загрято до 80-90 градуса се стича и за по-малко от 10 мин. пък вие си го мерете ако искате и на замръзанал двигател.
Най-добре го мери при -40 и долей до макс-а, пък после ще видим откъде пръска  ;)

При камион където има в картера 20 и, литри масло и около 0.5л. масло не оказва голямо значение на показанията на пръчката може да се проверява и на работещ двигател (поне тези дето съм карал е така). При леките автомобили нещата стоят много по различно там маслото в картера е около 3-5л. и 0.5л. са от значение. От мой наблюдения има двигатели дето 10 мин. изчакване им е достатачно за да ти покаже на пъчката точно колко масло има, но има и двигатели дето си им трябва поне половин час изчакване за да получиш точни показания на пръчката.
А пък при двигатели дето имат двоен картер (както някой автобуси) замерването на маслото се прави само ако си спазил някой правила иначе може да получиш доста противоречиви показания. 
Като погледнеш трезво на някои неща и разбираш, че трябва да пийнеш...

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 20 Октомври, 2013, 00:11:14И още по-внимателно да проверявам хората, като им давам модераторски права.

Таз' част от медийното изявление ми стои доста постно и многозначително, особено в контекста на повода поста.

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 20 Октомври, 2013, 15:54:13
Таз' част от медийното изявление ми стои доста постно и многозначително, особено в контекста на повода поста.

Допълвам в контекста на темата, че ще бъда по-внимателен при избор на модераторки. Сега разбра ли нещо, или да кажа, че знахарят всъщност е знахарка?

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 20 Октомври, 2013, 16:43:02
Допълвам в контекста на темата, че ще бъда по-внимателен при избор на модераторки. Сега разбра ли нещо, или да кажа, че знахарят всъщност е знахарка?

Освен че не станах по-информиран, станах по-объркан. Мислим, ако не е някаква суперсекретна информация, а щом я намекваш, вероятно не е и би искал да ни я споделиш - простичният ми въпрос е: Защо просто не ни кажеш в прав текст какво аджеба те тревожи и искаш да ни споделиш?!?!? Аз съм от хората, които бързо схващат, ама трябва малко повечеко да им се обяснява...

admin

Мислила, мислила и решила от rolly_s да стане знахар. Явно с цел да си получи новите 5 минути слава.

abator

Цитат на: naum4o - Петък, 18 Октомври, 2013, 15:42:26
Пускам линк на една мацка -Ива Русинова. Майстор на дрифта!!!
http://vbox7.com/play:58fa58812e

Хехе, Ивчето :-)
Красиво и добро момиче е. Не очаквах да видя неин клип в този форум.

abator