• Welcome to Форум на българските шофьори.

Жени и шофиране?!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Четвъртък, 03 Октомври, 2013, 02:09:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

scaniavolvo

Цитат на: boby1444 - Вторник, 19 Ноември, 2013, 00:55:26Мдаааа....повече чета и много рядко пиша но има хора дето се лееееко самозабравят с писанията си:
1.Не знам що се впрегаш на "тираджия" обаче лафа "бакшиш" ти е съвсем нормален нали?
2.За тоя пияния имаше безброй писания по всички медии че не е бил на работа,а и да е бил кво ме боли?Аз вина имам ли? Това колективна отговорност ли е? А и май тежки инциденти с камиони стават всяка седмица,но нали са камиони,може,що пък не ,объркал се човека,карал малко по бързо ,гонил графици и т.н нали?
3.За не даване на мигачи и безумно засичане на принципа"я съм по голем ти ше чакаш" извършени от камиони и автобуси случаи безброй.
4.А за тесните местенца.... е аз по центъра "тирове" не съм срещал,както и по уникалните пътчета из Бояна,Княжево, Драгалевци,Беловодски път,Симеоново,както и по сумати частни кварталчета от затворен тип с напаркирали лимузини из алеите и в 90% от случаите се излиза назад между тях.
И на края като обобщения за всекиго е ясно че малоумници има и при нас и при вас,така че кой е по-по-най... не се знае(а не ме и интересува).
Малоумниците при вас са в изобилие ,но както и да е не ми се спори,защото е смешно да сравняваме някакъв си смешен таксиджия с камионджия,а и темата е съвсем друга.

scaniavolvo

bruto

Цитат на: scaniavolvo - Вторник, 19 Ноември, 2013, 08:03:06
Малоумниците при вас са в изобилие ,но както и да е не ми се спори,защото е смешно да сравняваме някакъв си смешен таксиджия с камионджия,а и темата е съвсем друга.
"Малоумниците при вас са в изобилие ''....неее , не съм съгласен с теб......малоумниците като цяло в транспорта са много .Жалко ,но е така .

bruto

drago_pavlov

Цитат на: bruto - Четвъртък, 28 Ноември, 2013, 21:27:05
"Малоумниците при вас са в изобилие ''....неее , не съм съгласен с теб......малоумниците като цяло в транспорта са много .Жалко ,но е така .
Нее, не съм съгласен... Малоумниците като цяло зад волана са много ...

Бриги Магнито

Цитат на: drago_pavlov - Петък, 29 Ноември, 2013, 08:27:51
Нее, не съм съгласен... Малоумниците като цяло зад волана са много ...
А стига бе,зад бюрата няма ли малоумници?

drago_pavlov

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 29 Ноември, 2013, 08:31:16
А стига бе,зад бюрата няма ли малоумници?
Навсякъде има. Но малоумника зад бюрото пречи само на себе си (освен ако не си опрял до него за нещо  ;D), а малоумника зад волана е потенцилна заплаха за всички околни...

Бриги Магнито

Цитат на: drago_pavlov - Петък, 29 Ноември, 2013, 09:52:37
Навсякъде има. Но малоумника зад бюрото пречи само на себе си (освен ако не си опрял до него за нещо  ;D), а малоумника зад волана е потенцилна заплаха за всички околни...
Море зависи зад кое бюро е малоумника. ;)
Тва министър-председател,тва президент са се бюра дет са заплаха за сите

drago_pavlov

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 29 Ноември, 2013, 10:06:56
Море зависи зад кое бюро е малоумника. ;)
Тва министър-председател,тва президент са се бюра дет са заплаха за сите
К'ви бюра, к'ви 5 ле'а...
Тия седят само в S-класи и яхти...

Бриги Магнито

Цитат на: drago_pavlov - Петък, 29 Ноември, 2013, 10:48:12
К'ви бюра, к'ви 5 ле'а...
Тия седят само в S-класи и яхти...
Те за кво ош шаваме,бе знаех си че има нешо,не мое да не ни затрият толкоз време и да нема нешо

ceko1969

Виц:
  "Отляво ме задмина едно чисто ново БМВ с над 130 км/ч. Караше го жена, а лицето и съвсем близо до огледалото - слагаше си сенки. За момент се разсеях и когато отново й обърнах внимание, тя вече беше наполовина в моето платно, все още занимавайки се с грима си. Въпреки че съм мъжко момче, се стреснах толкова, че си изпуснах електическата самобръсначка и тя ми изби сандвича от другата ръка. Като се опитах да върна колата на платното с коляно, ми падна Джи-Ес-Ема от ухото директно в горещото кафе между краката ми. Кафето се разля, изгори най-ценните ми части, прекъсна важен разговор и ми скапа Джи-Ес-Ема. Фаса в устата успях да задържа с последни усилия...
Офф, как мразя жени зад волана!!!" 
;D ;D

Pando85

Още една засукана колежка  ;)

Редактирана Ютуб връзка!

bruto

Не знам защо всички мъже зад волана се взимат насериозно,аз лично мога да твърдя,че по-голямата част от жените са доста добри и най-вече спокойни и толерантни драйвъри.Аз карам 660 мили и тя кара 660 мили на ден,еее няма разлика в работата,нали?

ivopifeca

Хаха,тва като и Минко,да се взима насериозно,като шофиорин,ама нали и той не си верва та пуска анкети за по слабия пол,пробва дали не е по назад и от жените ???

admin

Цитат на: ivopifeca - Събота, 22 Февруари, 2014, 20:09:16
Хаха,тва като и Минко,да се взима насериозно,като шофиорин,ама нали и той не си верва та пуска анкети за по слабия пол,пробва дали не е по назад и от жените ???

Някакви други предположения за Минко имаш ли?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ivopifeca

Цитат на: admin - Събота, 22 Февруари, 2014, 20:19:53
Някакви други предположения за Минко имаш ли?
Имам много още,но в случая,само тва ми е.

LightOff

... българите са леко тесногръд народ!? Казвам го от личен опит, а и е видно от манталитета, народопсихологията ни. В Полша гледам са доста либерални. Има не една и две жени професионални шофьори. Гледал съм в youtube какво представлява тяхният курс за професионални шофьори и бих казъл, че с много над това което е при нас. Не, че съм им фен и защитавам поляците, но излизат от школото малко по -подготвени и готови за работа. Та може би за това и там транспортните фирми се доверяват на жените, че ще се справят.
Но пък, знам ли, трудните курсове сигурно се правят предимно от мъжете. Има плюсове и минуси! В България има ли действащи жени професионални шофьори!? Наистина ми се иска да знам, защото никога не съм виждал. Гледката ще е хубава!

... и аз малко спам извън темата!

За малоумниците ставаше въпрос! Ако шефа ти, всеки ден за добро утро ти казва " Как си да те   *ба!", можеш да си представиш какво преставлява цялата фирма и начина на управлението му.... което няма как да не рефлектира и върху персонала.  Да го кажа по нашенски - "Като се събереш с тъпанар, тъпанар ставаш!"  
Та, черни овци има навсякъде, но ако шефът не е "малоумник" винаги ще отсява плявата. Следното е реална ситуация! Как да бъдеш немалоумник и да се цепиш от колектива, ще те набедят маолоумниците, че си малоумник-аутсайдер, когато колегата ти в обедната почивка хапва... сандвич с лук!  С този човек за какво можеш да разговаряш!?  
Обикновенно тези народни хора :) си знаят едно и не им дреме за това как, наистина нещо да се направи правилно. Малоумна работа!
Ще стане малко дълго, но.... много е поучително, дано модератора не изтрие поста!

Преди време работех на едно място и там имаше една машина, автоматизирана. Ако работещият и техниците работят с нея правилно е много ефективна и производителна, но... фирмата беше купена от един "народен малоумник" и нещата започнаха да стават по трудния начин. Разваля се машината, идва техника и се започва. Там удря с чука, тук маха кабели, заварява! Работи малко и пак се разваля и така до незнай се кога. Накрая от скопяване на машината "малоумните техници" не могат да направят нищо по машината. Побългарена е стабилно! Фирмата вика истинските професионалисти! Идват и вадят чертежите на машината, които винаги са били на разположение в фирмата. Ония "техници-малоумници" се хилят "Вижте ги тези. Отворили кетапите, ще правят ремонт!"
След два или малко повече часа, техниците си заминаха от цеха и казали, машината не подлежи на ремонт!
... та малоумието в българските фирми, ми беше думата, че е свързано най-вече с хората които ни управляват. Които уж, по правило трябва да са с малко повече багаж от нас и да ни чукат по главата, когато правим малоумни неща!

... ако някой се е засегнал.. моля не беше конкретно към някой, нито към тези зад бюрата, нито към шофьорите. Като цяло нещата са такива!

LightOff