• Welcome to Форум на българските шофьори.

Лидери и примери за подражание!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Събота, 05 Октомври, 2013, 11:54:36

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

rider777

Купи си камион и си го карай ти,,,,,,, нема смисъл някой некадърник да ти го чупи,,,,,,,,,,,,,,,, вече за втори камион требе да търсиш някой читав,,,,, ама като гледам тук по форумите,,,, такива липсват.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Красимир Тодоров - Неделя, 17 Ноември, 2013, 00:02:23
Отдавна не бях чел по странна тема. Един който казва, че е фен на друг, който пък за благодарност за номинацията казва, че има лошо мнение за първия. Намесва се една, жена, която твърдо иска да покаже, че е мъж и представя десетки доказателства, че е по-мъж от някакъв процент оригинални мъже. Оня втория твърдо иска да покаже че не само е много повече от първия, понеже е с висшо, ами и от всички които са си направили труд да четат и пишат тук... И накрая некви стари моми, незнам откъде се взеха... егаси!
Райдър, не само ти, ами и аз съм абно парче... хех...

Трудно го разбрах, но след достатъчно прочитания разбрах какво не си разбрал! Затова ще дам отново нагледен пример.
     Бриги Бичикията, на нас двамата и още няколко не ни е лидер и пример за подражание! Ако той е ерген (май да), неговите почитатели също ще се стремят да го копират. Тоест да не се женят и да не правят деца.
     По мои груби сметки, на един мъж се надяват поне две-три жени. И почитателите му, водят до нови стари моми. И отделно някои млади момичета подражават на стари моми и стават още повече. И кой печели от недоволни, мърморещи лелички?

Това може да бъде пряко и косвено следствие. Прякото е, когато за всяко нещо се опитваш да подражаваш. Косвено е когато, харесва ти няколко аспекта на някой, обаче те водят и към друго изменение. Например: Младо момиче се възхищава на възрастната кака, която знае как да "затапи" всеки мъж. И става косвеното следствие и тя остава стара мома (много набляга да е повече от мъжете).

Пак да опитам да обясня идеята с примери. Ако харесвам как пише drago_pavlov и се стремя да му подражавам в това. Аз искам само това!!! Разбирам че другото не ми харесва. На какво да му подражавам, техническите познания?! Това че има "инж." пред името не ме впечатлява достатъчно. А със знания досега също не успя да впечатли "простия" шофьор (аз)!

Хората като харесват даден талант на някой лидер, разбират ли, че всъщност в реалността буквално може нищо да не става от този техен лидер (принципно, никой не визирам)?!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

Бриги Магнито

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Вторник, 19 Ноември, 2013, 19:27:02

Бриги Бичикията, на нас двамата и още няколко не ни е лидер и пример за подражание! Ако той е ерген (май да), неговите почитатели също ще се стремят да го копират. Тоест да не се женят и да не правят деца.
    По мои груби сметки, на един мъж се надяват поне две-три жени.

Илчев цяла вечер си висим в ,,Пирогов" и се чудя ,защо хълцам,а ти пак си ме споменавал начи,вземи меткай по някой факс да съм подготвен от раншко.
Са да те светнем и теб и тея ,,две-три жени" Бриги си е ергенче,Бичкията и он и Некадърнио тракторист и он от партията,тъй че  приемат се оферти тъй да се каже.

Са обаче не разбрах кво се случва ,лидер ли съм или символ оти да ти каем поече мязим на икона  ;)
И се ми се струва,че за ,,любовта към дръгело" е виновен Райдера ,а той е семеен,тъй че младежта ще упъти по верният път.

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Вторник, 19 Ноември, 2013, 19:27:02
       Хората като харесват даден талант на някой лидер, разбират ли, че всъщност в реалността буквално може нищо да не става от този техен лидер (принципно, никой не визирам)?!
Тука немам шанс да ти отговорим оти я еднъж мъцам,мноо си важим и цунем ръце,па след туй мъцам ,тц нефелен съм.
Обаче ше те светнем нешо, въпреки ,че не визираш никой ако завизираш мен да знааш нема да има разочаровани,мноо съм си можателен кат погледнем в огледалото чак си се възхитим и възгордеем

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: drago_pavlov - Четвъртък, 13 Февруари, 2014, 22:11:24
Не е нормално единствено и само в държавата, в която хората си честитят банята  ;D
В целия "бял" свят не само, че е нормално, ами и те гледат странно като се събуеш пред вратата  ;D

Пак с примери да си задам въпросите! Ако в Германия не се събуват в домовете си, това ще е достатъчно ли да я стигнем по стандарт? Във Великобритания, престъпността е висока, като е оставяме на подобно ниво и в България, ще ги стигнем ли?
     Много хора повтарят хората на Запад живеят на кредит! Дали станаха като тях? Аз пък гледам като по-богатите да харча изкараното.
     Ако си наливам вода от изворите, значи ли че заплата ми е по-малка от тези които купуват бутилирана (някаква)?
     И ако се къпя много повече от един път в седмицата (може и повече от един път на ден), както правят ТИРаджиите. Аз от кои съм? И това достатъчно ли е (един път седмично) за да си голям ТИРаджия?

МИНКО ИЛЧЕВ