• Welcome to Форум на българските шофьори.

Лидери и примери за подражание!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Събота, 05 Октомври, 2013, 11:54:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

drago_pavlov

Цитат на: rolly_s - Вторник, 08 Октомври, 2013, 08:22:01
Ужас- оборотомер
Да, да, оборотомер... Сега ще те налази Илчев, че не е оборотомер, а тахометръ; не е km/h, a e m/s  ;D
Прочел някъде 2 реда за километри и метри и вече изнася лекции по форумите  ;)

drago_pavlov

rolly_s

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 08 Октомври, 2013, 08:33:39
Да, да, оборотомер... Сега ще те налази Илчев, че не е оборотомер, а тахометръ; не е km/h, a e m/s  ;D
Прочел някъде 2 реда за километри и метри и вече изнася лекции по форумите  ;)
Илчев няма да ме налази, защото има 4 деца и Жена, и тежко му ако шавне. Голям смях!
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

rolly_s

drago_pavlov

Цитат на: rolly_s - Вторник, 08 Октомври, 2013, 08:57:03
Илчев няма да ме налази, защото има 4 деца и Жена, и тежко му ако шавне. Голям смях!
Aз друго налазване имах предвид, но...

Гладна кокошка, просо сънува  ;D

rolly_s

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 08 Октомври, 2013, 08:59:57
Aз друго налазване имах предвид, но...

Гладна кокошка, просо сънува  ;D
Извън темата сме отдавна, та да попитам от къде имаш диплома за ИНЖ, защото моята е от ТУ Габрово,специалност Енергийна техника, дипломирана съм на 18.12.2008г. До сега не съм го оповестявала и нямах намерение, защото смятам, че образованието не прави човека. Или си човек, или примат-избирай!

drago_pavlov

Цитат на: rolly_s - Вторник, 08 Октомври, 2013, 09:16:42
Извън темата сме отдавна, та да попитам от къде имаш диплома за ИНЖ,
Не обичам да споделям лична информация с 2,8 млрд души, имащи достъп до интернет  :)

Цитат на: rolly_s - Вторник, 08 Октомври, 2013, 09:16:42
Или си човек, или примат-избирай!
Аз избирам да съм примат  ;D

rolly_s

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 08 Октомври, 2013, 09:21:15
Не обичам да споделям лична информация с 2,8 млрд души, имащи достъп до интернет  :)
Аз избирам да съм примат  ;D
Избираш да си дрънкало. Вечният опонент,център на внимание, с мания на величие- изобщо много диагнози. Но тук не сме психиатри, потърси другаде.

drago_pavlov

Цитат на: rolly_s - Вторник, 08 Октомври, 2013, 09:30:03
Избираш да си дрънкало. Вечният опонент,център на внимание, с мания на величие- изобщо много диагнози. Но тук не сме психиатри, потърси другаде.
Избирам да ви показвам, че не сте толкова велики, за колкото се мислите  ;)
И като не ви харесва просто мислете преди да пишете  ;)

И пак ти казвам - ако искаш да си ги мерим (дипломите), пробвай на лично следващия път. Няма нужда да занимаваме цялата аудитория с лични мелодрами  ;)

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 08 Октомври, 2013, 07:58:42
Тахометър ли е отговора, който искаш да чуеш? Сега ще питаш каква е разликата между тахометър и тахограф  ::)

Първото изречение, така се казва уреда! За второто изречение, сериозно ли?!

Цитат на: rider777 - Понеделник, 07 Октомври, 2013, 20:10:40
Аз лично нищо не разбрах от пуснатата тема ама това е сигурно защото съм си тъпо копеле,,,,,,,,,,,,,,,,

Не е съвсем добре, че не си разбрал, за повечето нямаше да забележа. Всъщност темата те засяга пряко. На много от хората които ти гледат клиповете, ти си някакъв идол! За повечето работещи тази работа е смешно, да ти бъде ВЪРХОВНА цел да станеш камионджия. Но по-малките няма как да знаят.

Малко късно! Да те поздравя теб и loshdancho, за Състезанието. Много се радвам, че такива хора, пишеше тук, са съвсем истински. И най-вече с покритие. Да припомним, че двамата бяха на първите места. Това, вече е съвсем основателна причина, да бъдете пример за подражание!

Ще ти обясня по друг начин идеята ми! Представи си, че си на 15-16-17 години някъде. Нямаш дъщери и не очакваш да имаш - може малко да не ме разбереш инак!
     Имаш гадже, хубава и се разбирате. Вече месеци, лека по-лека нещата напредват и се "вижда", че наближава момента единия пол, му казват да ти "пусне", другия пол да го "направите".
     Тя обаче, става все по-близка с една доста възрастна "девойка", много силно еманципирана (които не разбраха "стара мома"). За която няма мъж, който, да не е поставила на "мястото" му!
     Държиш се с девойката, както пише в приказките - "сваляш й звезди"! И както казвах, тя все повече се сближава с другата "девойка"! И почва, все по-често да ти се "зъби"!!! Какво повтаря, по-опитната (в какво?) непрекъснато: "АКО НЕ СИ ГОТОВА ИЗЧАКАЙ!!!"
     Все пак, след още време, ти писва! Една седмица след като се разделяте, най-вероятно се случва следното. Тя се напива някъде и "става" работата, с някой нещастник! Или да стане като другата "девойка" завинаги!

Ако си беше задала въпроса: "Тази приятелка като ме съветва дали няма да стана като нея? - Стара мома!" Можеше и да не й повлияе. Ще споделя и друго "еретично" мнение, че женското приятелство - леле! Или е дума само за мъже - т.е. при жените, не съществува!

Ще дам и един пример от животните/птиците. Една патица си върви и я вижда пиле (дето не плува). Казва си това е мама и тръгва след нея. Добре, ама като реши да влезе във водата - става не добре!

Във Форума, вероятно най-желан за подражание е Бриги Бичикията. Във видео клиповете в Интернет си ти!

Хората задават ли си въпроса, дали искат да станат само в някой аспект или изцяло.
     Би следвало да си зададат въпроса, това ли е моя живот, такъв ли искам да бъда. Инак да не стане, като с пиленцето!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

rider777

Всеки месец получавам стотици писма,,, някои месеци са с хиляди от тъпи парчета дето съм им бил идол,,,,,,,,,,,, в Библията пише да нямаш идоли,,,,, тъпо е да си мечтаеш да станеш камионджия.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Красимир Тодоров

Отдавна не бях чел по странна тема. Един който казва, че е фен на друг, който пък за благодарност за номинацията казва, че има лошо мнение за първия. Намесва се една, жена, която твърдо иска да покаже, че е мъж и представя десетки доказателства, че е по-мъж от някакъв процент оригинални мъже. Оня втория твърдо иска да покаже че не само е много повече от първия, понеже е с висшо, ами и от всички които са си направили труд да четат и пишат тук... И накрая некви стари моми, незнам откъде се взеха... егаси!
Райдър, не само ти, ами и аз съм абно парче... хех...

drago_pavlov

Цитат на: Красимир Тодоров - Неделя, 17 Ноември, 2013, 00:02:23
Райдър, не само ти, ами и аз съм абно парче... хех...
;D
¨Пиенето и висшето образование не прощават никому.¨

rider777

По-добре с висше образование ,,,, отколкото без него,,,,, мен лично много ме е яд, че не станах лекар ама като съм тъпо парче и не слушах родителите си сега ще спя като куче в някаква метална будка а навън минусови температури ,,,,, баси кефа,,,,,,,,,,,,,, иначе познания по Физика имам сигурно повече отколкото повечето дипломирани физици ,,,,,, ама друго си е да си имах Висше образование,,,,,,,,,,,,,,,,, айде весел уикенд младежи ,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Красимир Тодоров

Дали сме младежи или не, не е важно, обаче ти що не вземеш да изкараш едно висшо, ако толкова ти липсва. Сега поне университети бол, семестрите не са скъпи..  па ако почерпиш тук-там, няма и да се озориш. Както разбирам и няма да ти е трудно с тези камиончета :) Доколкото подразбирам от писаното тук, станал си частник... в тоя смисъл образованието е без никакво значение. Няма с кой да се състезаваш на база колко си учил.

rider777

Краси,,,, никога през Живота ми не съм черпил никого освен жена ми и децата ми ,,,,, че минем брат и без Висшо,,,,,,    ;)

Красимир Тодоров

Хехе, ти си от моята партия, браво!
И ето сега си ми вече и пример за подражание, да взема да се престраша и аз най-накрая и да си купя камион, вчера дъщеря ми ме пита кога ще купувам, па аз и викам, ако купя, друг ще го кара, стига ми е на мене...

Красимир Тодоров