• Welcome to Форум на българските шофьори.

Прометей ООД

Започната от gogo5656, Понеделник, 14 Октомври, 2013, 13:36:29

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

gogo5656

Здравейте колеги,някой ако има информация за фирма Прометей-гр. Плевен,моля да сподели .Благодаря предварително. ;)

gogo5656

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: gogo5656 - Понеделник, 14 Октомври, 2013, 13:36:29
Здравейте колеги,някой ако има информация за фирма Прометей-гр. Плевен,моля да сподели .Благодаря предварително. ;)

Тази фирма е от най-големите в Плевен има около 30 камиона. Заплащането е по-скоро средно и под средно за бранша. Обаче, аз не знам на някой да не му е платено. И при това плащането е след прибиране от курс и отчет. Има норма на горивото и ако някой се опитва да се доказва за "карач", напълно е възможно да му е малка. Предполагам преразхода се плаща. Доколкото знам, лицето за контакт в обявите Иван Радионов Петков, държи на "военна" дисциплина и по-често оттам е недоволството!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

MamaMy

Фирмата не е лоша. Поддръжката е на ниво. Колектива го бива, но парите са много малко. Ако някой му се работи за слава или няма къде да живее, може да ползва камиона.

Механик-водач

Собственика е свестен, познавам го !
А другото са писаници...
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

MamaMy

Така е. Лилян е много готин пич. С него може да се разбереш съвсем човешки. 8)

НАФАРФОРИЙ

Виждам че търсят шофьори , дори и с минимален опит, заплащането пише че е между 2500-2600 лв. Плаща се след курс и направн отчет. Смятам че офертата е добра. За жалост незнам защо но когато кандидатствам за подобна позиция и напиша , образование Висше , имам чувството че несмеят да назначат човек с образование за шофьор.

Бриги Магнито

Цитат на: НАФАРФОРИЙ - Неделя, 09 Февруари, 2014, 16:05:47
За жалост незнам защо но когато кандидатствам за подобна позиция и напиша , образование Висше , имам чувството че несмеят да назначат човек с образование за шофьор.
Пробвай у голема и реномирана фирма баце,нешо от сорта на Ким,Есерс или па Дискордия или Нитера лъзнали са те като топъл леб.
Апропо баце,ти от къв па зор парадираш с дипломи и образование у обикновени фирмета ,ти за шофер ли се цаниш или за директор?

П.П.Ако си мислиш,че си мислят,че щом си образован ,че требва ти плащат поечко ,си у грешка Баце,мислят си друго  ;),тъй че успех с малките,но примамливи фирмета

МИНКО ИЛЧЕВ

... За жалост не знам защо но когато кандидатствам за подобна позиция и напиша , образование Висше , имам чувството че не смеят да назначат човек с образование за шофьор.

Бъди сигурен, ако напишеш по-ниска степен, никой няма да ти търси отговорност за "документ с невярно съдържание". Може да преценяват, че това пречи! Като гледам и за стажа обикновено се заявява, а не да се доказва.

Бриги Магнито

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 09 Февруари, 2014, 16:24:06
     Бъди сигурен, ако напишеш по-ниска степен, никой няма да ти търси отговорност за "документ с невярно съдържание". Може да преценяват, че това пречи! Като гледам и за стажа обикновено се заявява, а не да се доказва.
Илчев къв документ с невярно съдържание бре бацин,да не би кат взимаш тапия за висше,да ти прибират тапията за средно?

Документ с невярно съдържание се приема че е дипломата на Калина екс министърка или моята дипломка представена с професия космонавт или там нешо си.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 09 Февруари, 2014, 16:39:35
Илчев къв документ с невярно съдържание бре бацин,да не би кат взимаш тапия за висше,да ти прибират тапията за средно?

Христов, пак дай Ctr-+ няколко пъти и пак препрочети! Като ти взимат дипломата за средно, докато учиш висше. Тогава имаш диплома за основно и средно! С едно от двете образования ли си тогава?

П.П. Имам познат доста години изкара и напусна преди месец. Малко съм разколебан, но не е казвал за неплащане - по-скоро му е малко! Тези 2 600 ми се виждат трудно постижими.

Бриги Магнито

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 09 Февруари, 2014, 16:52:28
      Христов, пак дай Ctr-+ няколко пъти и пак препрочети! Като ти взимат дипломата за средно, докато учиш висше. Тогава имаш диплома за основно и средно! С едно от двете образования ли си тогава?

Илчев оспамихме темата на ората,а отвори тема с подходящо име а ме засветлиш кво ти вземат кво имаш и прочее.
Четем човеко е свършил курсо за висше и мейби са му завърнали тефтерите или па ако ли не,сака да съм мноо див да си не запазим барлем едното дипломче па било то и с основно и да кат имаш основно и средно,ако каеш ,че имаш основно не е лъжа.
Същото е и АДР-у ако имаш основен и цистерни -примерно

Механик-водач

Виждам че търсят шофьори , дори и с минимален опит, заплащането пише че е между 2500-2600 лв. Плаща се след курс и направн отчет. Смятам че офертата е добра. За жалост незнам защо но когато кандидатствам за подобна позиция и напиша , образование Висше , имам чувството че несмеят да назначат човек с образование за шофьор.
Приятелю,
Не си ли чувал приказката, че от Директор става добър шофьор, но обратното е трудно...
Ако пожелаеш, мога да ти помогна.

naum4o

Колега, в този случай най-важен е стажът. Кандидат с висше и сериозен стаж/километраж много често е с предимство. Но без него най-често се получава така:
Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 09 Февруари, 2014, 16:21:23

П.П.Ако си мислиш,че си мислят,че щом си образован ,че требва ти плащат поечко ,си у грешка Баце,мислят си друго  ;),тъй че успех с малките,но примамливи фирмета
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

gadinka

Цитат на: Механик-водач - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 20:46:56
Приятелю,
Не си ли чувал приказката, че от Директор става добър шофьор, но обратното е трудно...
Ако пожелаеш, мога да ти помогна.
Aaaa, знаеш ли колко директори не знаят от къде се стартира автомобила, а знаеш ли колко от тях си кръстосват краката на педалите? По-скоро е обратното: от шофьор може да стане управител,собственик, директор(както искаш си го интерпретирай), но не познавам прогресиращ шеф, който да е добър шофьор.

Механик-водач

Цитат на: gadinka - Понеделник, 10 Февруари, 2014, 21:13:33
  Aaaa, знаеш ли колко директори не знаят от къде се стартира автомобила, а знаеш ли колко от тях си кръстосват краката на педалите? По-скоро е обратното: от шофьор може да стане управител,собственик, директор(както искаш си го интерпретирай), но не познавам прогресиращ шеф, който да е добър шофьор.
Оспамихме темата, млади момко !
А я да те питам, ако е автоматик, как аджеба ще си кръстосват краката, смотаните, некадърни бивши директори, те и без това не знаят как да го запалят автомобила ? ;)
Никой не иска да спори, казал съм нещо, което е Факт.
Твоето мнение е твое, никой не ти налага своето!
СВ ли да ти изпратя, че да ме разбереш? :)

Механик-водач