• Welcome to Форум на българските шофьори.

Силвер Стар Логистик ООД

Започната от Shofyorcheto, Понеделник, 14 Октомври, 2013, 13:48:52

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Shofyorcheto

Тази е фирмата с офис във Самоков и работи за Кокел,сега ще трябва трябва да ги гоня за да си взема заработените пари от тях,па ще видим.Затворил си телефона отговарящият и само входящите си обаждания,иначе със сигурност вижда че го търся.Но ще го намеря разбира се.България е малка.Така че мисълта ми е пазете се от такива,а на ми е едно на ум.

Редактирано заглавие - изцяло с главни букви. И обърни внимание, че се изисква в този раздел, да бъде не анонимно. При по нататъшни уточнения, задължително си напиши имената. Инак ще бъде изтрито!
шофьора

Shofyorcheto

шофьора

stan760

не им прощавай колега трябва да си търсим правата та макар и по другия начин иначе няма да се оправим

stan760

Shofyorcheto

Мерси колега,разбира се че ще действам.Писна ми от мошеници.Админа ми пише за редактирано заглажие и че било с главни букви заглавието.Ами админе приятно ми е Иван.
шофьора

Shofyorcheto

шофьора

driver1

Цитат на: Shofyorcheto - Понеделник, 14 Октомври, 2013, 19:34:10
заглажие-заглавие

Я и аз да се намеся в помощ на модераторското войнство, а и на Шофьорчето Иван: Колега, ако след като напишеш коментара си, не прибързваш да кликваш на "Публикувай", а хвърлиш един поглед върху текста, ще видиш някои думички подчертани с червено. Ако има такива, това означава, че въпросната дума не е включена в речника на системата, но по-вероятно е, че не е изписана граматически правилно. Коригирай и продължи. Ако и това си пропуснал, но си забелязал грешката след като вече си публикувал, то обърни внимание, че известно време имаш активен бутон "Промени". Кликни на него и коригирай. Успех!

yyulii

До draivar1колега ние сме шаффффиори не всички имале завършено у ще .Кой как пише си е негова работа не сме завършили Българска Филологя да се заюждаме кой как пише.Нали за това е този форум да си помагаме с каквото можем а не да си намираме кусури в правописа.НИЕ. ШОФФФОРИТЕ Сме толко грамотни.Кат пишиш ПЪТЕН ЛИС да не моат та разчетат ама да е писано
Не

admin

Цитат на: Shofyorcheto - Понеделник, 14 Октомври, 2013, 19:32:28
Мерси колега,разбира се че ще действам.Писна ми от мошеници.Админа ми пише за редактирано заглажие и че било с главни букви заглавието.Ами админе приятно ми е Иван.

Провери още веднъж кой точно е направил редакцията, прочети внимателно правилата на форума и недей да тръгваш с рогата напред.

Цитат на: yyulii - Понеделник, 14 Октомври, 2013, 20:34:50
До draivar1колега ние сме шаффффиори не всички имале завършено у ще .Кой как пише си е негова работа не сме завършили Българска Филологя да се заюждаме кой как пише.Нали за това е този форум да си помагаме с каквото можем а не да си намираме кусури в правописа.НИЕ. ШОФФФОРИТЕ Сме толко грамотни.Кат пишиш ПЪТЕН ЛИС да не моат та разчетат ама да е писано
Не

Сега прочети много внимателно какво ти пиша. Ако още веднъж си позволиш подобно лигаво отношение към потребител на форума, бъди сигурен, че ще те лиша от възможността да пишеш тук поне 15 дни!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Shofyorcheto

Колега driver1 мерси за изчерпателния отговор,знам че е така,но когато пишех коментара си не ми показа грешка.А това че съм объркал една буква,означава ли че трябва да ме махнат или да не мога да пиша.Егаси системата.Но все пак благодаря.Лека вечер на всички.
шофьора

driver1

Цитат на: Shofyorcheto - Понеделник, 14 Октомври, 2013, 21:11:08
Колега driver1 мерси за изчерпателния отговор,знам че е така,но когато пишех коментара си не ми показа грешка.А това че съм объркал една буква,означава ли че трябва да ме махнат или да не мога да пиша.Егаси системата.Но все пак благодаря.Лека вечер на всички.

Не! В никакъв случай не означава това!

driver1