• Welcome to Форум на българските шофьори.

Лаф на годината

Започната от admin, Неделя, 27 Октомври, 2013, 14:47:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: rider777 - Неделя, 27 Октомври, 2013, 14:41:41
,,,, бачкал съм във фирма в която на двойка правехме по 36-40 000 км на месец ,,,,

Мисля си дали става за лаф на годината?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

edji

Може и за лаф на десетилетието да се кандидатира. С много номинации ::) ::)

edji

rider777

Даааааааааа правехме ги,,,,, мнооооого години преди да сте видели камион на живо  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D А точно когато измислиха РЕГ 561 направих 21 000 сам на месец в Лодживит. Пусни го и тва за лаф на века.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Wladislaw

А бе въобще не пиша в този форум, ама... райдъра има толкова километри зад гърба си, колкото половината от потребителите нямат минати общо  ;D ;D ;D човека станал на 40 и кусур години, има деца, семейство, къща, а ще тръгне да лъже... нищо не печели каква му е целта?! Едва ли целта му е да стане мега популярен  ;D

rider777

Все ми е било неудобно да им го кажа на "Шоферите" дето се подвизават по форумите ама ме нарекоха лъжец а това не се беше случвало досега и затова им написах за мнооогото години преди да са видели камион на живо ,,,, карахме и карахме със 110- 120 км в час,,, е и за тва пусни са лаф ,,,,,, Шофьори  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

caterpillar

Абе по принцип и аз го уважавам като личност и за постигнатите неща в живота ама тва излиза 55/60 км/ч средна скорост при 30 дни нон стоп каране та ми се струва дооооста невъзможно.Все пак има поне товарене, разтоварване па и зареждане на гориво.Та този път май се изхвърли много яко :o За 21000 сам мое малко да се съгласим ;)
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

admin

Цитат на: Wladislaw - Неделя, 27 Октомври, 2013, 18:13:37
А бе въобще не пиша в този форум, ама... райдъра има толкова километри зад гърба си, колкото половината от потребителите нямат минати общо  ;D ;D ;D човека станал на 40 и кусур години, има деца, семейство, къща, а ще тръгне да лъже... нищо не печели каква му е целта?! Едва ли целта му е да стане мега популярен  ;D

Да съм написал някъде, че лъже? Важното е сам да си вярва. Ние нали нямаме и половината му километри, ще му вярваме.

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Ще ме скъсате от смях бре специалисти,,, я кажете колко от вас са бачкали във фирми дето смяната на шофьорите става в движение без спиране на камиона, пикаеш също в движение,,, Бренеро трябва да го минеш точно в 9,10 до 9, 15,,, че иначе изпускаш гемията ,,, спане САМО 2 пъти в седмицата докато си на ферибота,,,,  и я кажете колко от вас са тръгвали от Кадис или Алхесирас и каране без спиране до Антверпен,,,,, добре, че го измислиха тва 561 та ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Аре сполай ви и със здраве,,,,,,,,,,,,,,,,,

bad_kras

Тука да мъцнем и аз , може ли ?   Тези лафове ме подсещат да ви обадим , че пак извадихте метрите ( ония дървените , дето се сгъват на няколко ката) , що има и друг такъв един лаф : " Абе , ейййййй , оланкоолууу - Аз колкото километри имам изминати назад , ти нямаш толкова карани напред бре ."   
Кога ще мога да видя един нормален разговор между нас , българските колеги , без пререкания , без изхвърляния , без плюфни и т.н.
:-[ :-[ :-[
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

admin

Цитат на: rider777 - Неделя, 27 Октомври, 2013, 18:49:27
;D ;D ;D ;D ;D ;D Ще ме скъсате от смях бре специалисти,,, я кажете колко от вас са бачкали във фирми дето смяната на шофьорите става в движение без спиране на камиона, пикаеш също в движение,,,

Райдър, е това е истинска фирма. Аз например като един аматьор няма как да почна работа там. :D :D :D

driver1

Цитат на: rider777 - Неделя, 27 Октомври, 2013, 18:49:27
;D ;D ;D ;D ;D ;D Ще ме скъсате от смях бре специалисти,,, я кажете колко от вас са бачкали във фирми дето смяната на шофьорите става в движение без спиране на камиона, пикаеш също в движение,,, Бренеро трябва да го минеш точно в 9,10 до 9, 15,,, че иначе изпускаш гемията ,,, спане САМО 2 пъти в седмицата докато си на ферибота,,,,  и я кажете колко от вас са тръгвали от Кадис или Алхесирас и каране без спиране до Антверпен,,,,, добре, че го измислиха тва 561 та ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Аре сполай ви и със здраве,,,,,,,,,,,,,,,,,

Питаш, отговарям ти: Аз съм бачкал в такава фирма и съм вършил и много по-смахнати неща.
    И понеже си тръгнал да си го мериш за глупости ще ти кажа: Карал съм на заден ход повече, отколкото ти на преден! Ха сега, де!? Кажи, че е невъзможно и не е вярно!

rider777

scaniavolvo

Ако някой иска и сега да пробва да направи 38 хил.км на месец на двойка да отиде в Trota  ще се убеди дали не е възможно.Така,че аз на Ивайло му вярвам. 

Бриги Магнито

Цитат на: scaniavolvo - Понеделник, 28 Октомври, 2013, 09:02:48
Ако някой иска и сега да пробва да направи 38 хил.км на месец на двойка да отиде в Trota  ще се убеди дали не е възможно.Така,че аз на Ивайло му вярвам. 
Баце ма оти ги прати толкоз далече бре оно като че ли у нашенските фирми не е същото.
Диип ,че немам 10 кинти излишни им покаем разпечетка на карта с 27 000 км (редовни) ми кат турнеш и нередовните ко стаа ?

rider777

Скания Волво ,,, в Трота ли си бачкал,,, гледам, че техни камиони ги продават в БАС Тръкс и то на добра цена ама като знам, че на 3 години са вече на милион и половина и се плаша,,, имаш ли идея дали в Леида ако се отиде може да се купи евтин влекач от тях ???

rider777