• Welcome to Форум на българските шофьори.

Алкохол и шофиране

Започната от admin, Четвъртък, 12 Май, 2011, 11:07:50

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Неделя, 10 Юли, 2011, 16:46:48
Наистина ти е много напрегнато и трябва да си поискаш от шефа ти някакви антистресови компенсации. И му кажи да са финансово по-силни, за да можеш да се ангажираш в почивка с девойка.
Бе ,че му мъцнем аз ,номеро е как да не ми откаже,требва го доведем сам да стигне до тоз извод и за тва тренирам. ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Trucker_Boy

Интересно е началото на видеото !  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

georgi87

Случвало ми се е не един път да карам пил,пиян и недоистрзнел както и да ремонтирам тахограф цяла нощ и като се събудя паузата е свършила съответно паля и тръгвам.Също ми се е случвало да правя 45часа и като свършат шефа да се обади да пита що не съм тръгнал а аз изобщо незнам че е станало време за тръгване.Също ми се е случвало да кръкаме цяла нощ и да слушаме  DM SAT  с един колега при Шопа на Русе и към 10.00ч ставаме от масата палиме и отиваме на Примекс да прайме гуми.Айде да се не прайме на бели мишки.Такива дето викат че вечер пият по 1ракия и 2 бири и си лягат,като седнеме ако сме в него вата кабина заспи на волана а ако сме в мойта му е трудно да слезне.Относно кабината от клипа тия дето викат че е мръсна просто не знаят явно кво е мръсна кабина.

abator

Познавам колеги, които изобщо не употребяват алкохол. Просто тези хора не пият. Аз употребявам твърд алкохол само ако имам сериозен повод и съм в почивка за няколко дни. Когато правим пауза ми се случва от време на време да фрасна една две бири, но толкова.  ;D

admin

Цитат на: abator - Неделя, 25 Декември, 2011, 14:51:49
Познавам колеги, които изобщо не употребяват алкохол. Просто тези хора не пият. Аз употребявам твърд алкохол само ако имам сериозен повод и съм в почивка за няколко дни. Когато правим пауза ми се случва от време на време да фрасна една две бири, но толкова.  ;D

Аз също изключително рядко пия концентрати. Напоследък пия само бира и то в ограничени количества. Пък когато пътувам, твърд алкохол само ако предстои 45-часова пауза. Просто не обичам да пия.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

Цитат на: georgi87 - Неделя, 25 Декември, 2011, 14:23:43Случвало ми се е не един път да карам пил,пиян и недоистрзнел както и да ремонтирам тахограф цяла нощ и като се събудя паузата е свършила съответно паля и тръгвам.Също ми се е случвало да правя 45часа и като свършат шефа да се обади да пита що не съм тръгнал а аз изобщо незнам че е станало време за тръгване.Също ми се е случвало да кръкаме цяла нощ и да слушаме  DM SAT  с един колега при Шопа на Русе и към 10.00ч ставаме от масата палиме и отиваме на Примекс да прайме гуми.Айде да се не прайме на бели мишки.Такива дето викат че вечер пият по 1ракия и 2 бири и си лягат,като седнеме ако сме в него вата кабина заспи на волана а ако сме в мойта му е трудно да слезне.Относно кабината от клипа тия дето викат че е мръсна просто не знаят явно кво е мръсна кабина.

За кой клип и за каква мръсна кабина говориш ?
www.sbps.eu

georgi87

За клипа с Волвото дето е качен от Тракториста.

LKW

Добро е клипчето на латвийците.С това ТГА пътуват баща и син.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

loshdancho

Цитат на: georgi87 - Неделя, 25 Декември, 2011, 14:23:43
Случвало ми се е не един път да карам пил,пиян и недоистрзнел както и да ремонтирам тахограф цяла нощ и като се събудя паузата е свършила съответно паля и тръгвам.Също ми се е случвало да правя 45часа и като свършат шефа да се обади да пита що не съм тръгнал а аз изобщо незнам че е станало време за тръгване.Също ми се е случвало да кръкаме цяла нощ и да слушаме  DM SAT  с един колега при Шопа на Русе и към 10.00ч ставаме от масата палиме и отиваме на Примекс да прайме гуми.Айде да се не прайме на бели мишки.Такива дето викат че вечер пият по 1ракия и 2 бири и си лягат,като седнеме ако сме в него вата кабина заспи на волана а ако сме в мойта му е трудно да слезне.Относно кабината от клипа тия дето викат че е мръсна просто не знаят явно кво е мръсна кабина.
Е нямам думи !!!!!! Как не се е намерил някой да де натопи на ченгетата в този момент не знам, който го направи да знаеш ,че ти мисли само доброто!  Това не е геройство, а неизживян пубертет  Съжалявам за квалификациите но не се стърпях. Човече представи си, че в този момент ти излезе "бай гъзар" поръчковото BMW и те засече защото е още дрогиран , кой мислиш че ше го отнесе . Проблемите за теб  обаче ще започнат в този момент-съдилища,плащания заплахи, притеснения и това продължава с години може да се окажеш без къща без работа и приятели. И всичко това за какво???? Когато стане е вече късно какво искаш да си лягаш вечер и да заспиваш с спомена - как си сгазил човек ли?
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

Случвало ми се е не един път да карам пил,пиян и недоистрзнел както и да ремонтирам тахограф цяла нощ и като се събудя паузата е свършила съответно паля и тръгвам.Също ми се е случвало да правя 45часа и като свършат шефа да се обади да пита що не съм тръгнал а аз изобщо незнам че е станало време за тръгване.Също ми се е случвало да кръкаме цяла нощ и да слушаме  DM SAT  с един колега при Шопа на Русе и към 10.00ч ставаме от масата палиме и отиваме на Примекс да прайме гуми.Айде да се не прайме на бели мишки.Такива дето викат че вечер пият по 1ракия и 2 бири и си лягат,като седнеме ако сме в него вата кабина заспи на волана а ако сме в мойта му е трудно да слезне.Относно кабината от клипа тия дето викат че е мръсна просто не знаят явно кво е мръсна кабина.

Доста необмислени постъпки правиш! Специално при употребата на алкохол по време на шофиране съм съгласен санкциите да достигат и до затвор. Пък по отношение на професионален шофьор и то на такава композиция е непростимо да пиеш и да караш.

Цитат на: loshdancho - Неделя, 25 Декември, 2011, 16:15:53
Е нямам думи !!!!!! Как не се е намерил някой да де натопи на ченгетата в този момент не знам, който го направи да знаеш ,че ти мисли само доброто!  Това не е геройство, а неизживян пубертет  Съжалявам за квалификациите но не се стърпях. Човече представи си, че в този момент ти излезе "бай гъзар" поръчковото BMW и те засече защото е още дрогиран , кой мислиш че ше го отнесе . Проблемите за теб  обаче ще започнат в този момент-съдилища,плащания заплахи, притеснения и това продължава с години може да се окажеш без къща без работа и приятели. И всичко това за какво???? Когато стане е вече късно какво искаш да си лягаш вечер и да заспиваш с спомена - как си сгазил човек ли?

Напълно те подкрепям. В такива случаи няма никакво извинение и оправдание.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

pumix

Извинявай,че ще ти го кажа ама си срам и позор за тази професия щом караш по ваздействието на алкохол.Това е мойто мнение,ако искаш ми тегли една ама просто това не е нормално.И аз къркам ама не и когато требва да карам.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

georgi87

Написъл сам че ми се е случвало а не че винаги така карам.А за случая в Русе не се гордея но трябваше да седя там 2 дни и ни в клин ни в ръкав се обади чорбаджията и каза че е платил 2 гуми да ида в Примекс да ги сменят.Е кво да му кажа "шефе немога че от снощи не съм ставал от масата на Шопа''. Е той ще остане възхитен.   

pumix

Това си е лично твой избор,но не е хубаво.Всички знаем до какви неща води комбинацията от алкохол и шофиране.За това и черната ни статистика е доста "черна".
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

novaka

А какво стана сега? Един пие една ракия, друг не пие.Аз пък след като спра, си пийвам 3-4 ракии със салатка ,след това хапвам и скачам в леглото на кабината и на сутринта съм кат нов, закусвам и паля.Е понякога ми се е налагало да взимам ( алка залцер) или (анти похмалин) но не от това че съм пиян а защото ме страх че не съм се наспал и алкохола ми е още в кръвта. :)

Причина за редакция : Правопис

bruto

Може и да е смешно , но да пия и после да карам за мен е недопустимо . Не че не обичам да поркам .....напротив почна ли няма спиране , но предварително съм си направил сметката за минимум 24 часа след това да си почивам и да не сядам зад волана . Не че не съм правил глупости , но от тях съм си извадил поука . Така смятам , че права добро на себе си , на семейството ми и на обществото .

bruto