• Welcome to Форум на българските шофьори.

Камери, радари, КАТ

Започната от SOLAR, Понеделник, 16 Май, 2011, 07:56:45

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

SEMPER

loshdancho, просто безумни съвети ме дразнят  :)

Каква полза, че някой някога щял да замаже джама на камера.

За няколко часа ще осигури комфорт на разни безсмъртни  джигити

Стационарните камери не са страшни, знаят се и си минаваш с почтена скорост, тези в колите са опасните ...
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

driver1

Цитат на: SEMPER - Петък, 23 Март, 2012, 22:12:43

Стационарните камери не са страшни, знаят се и си минаваш с почтена скорост, тези в колите са опасните ...

Аз пък си мисля, че опасните са тези, които ги снимат камерите? :)

driver1

admin

Цитат на: balbeck - Сряда, 13 Юли, 2011, 23:20:35
Не разчитам на предположения - информацията ми е от вътрешен човек. Само, че има нещо друго. Понеже вече ги понаучихме местата на камерите, застават на 300-400 метра след тях и пердашат с радара. Често ги виждам на разклона за Загоре преди Ст. Загора, на Подслон, и на околовръстното на Благоевград след Шел-а.

Така, така! Стоят срещу бензиностанция Шел и след нея в зависимост от посоката. Аз често минавам там и винаги спазвам ограничението.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

sasho2202

След Сливен, на изхода от село Злати Войвода/пътя за Ст.Загора/от две седмици засичам бяла Астра с тъмни стъкла.Няма обозначения и е най-обикновенна,но вътре има екстра-мобилна камера.Също така камерите в Кресненското дефиле работят активно.
"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

loshdancho

Бигбрадър гледа и мого съпо ще му излезе гледането за някой.
Не е ли по добре да си караш полекичка и внимателно, спокойствието е неописуемо и умората по-малка.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Събота, 24 Март, 2012, 10:30:24
Бигбрадър гледа и мого съпо ще му излезе гледането за някой.
Не е ли по добре да си караш полекичка и внимателно, спокойствието е неописуемо и умората по-малка.
М да ,мъдро ,но за колегите де са на км и пароците им по-малко ,сака се бърза тук секунда там две и после айде на море.
Не моем да разберем оти по телевизита кат снимат некой адвокат,прокурор или там некъв си,се повтар ,,не искам да ме снимате,, тоест тва важи у евентуален съдебен процес,до като при скоростта си те щракат и било законно ,ма нарушават ми личното пространство бре,ми ако колата е моя тоест частна територия и у нея еди ко си,кат ми снимат колицата ми шпионират територийката ,а не е арно тва.
Мислим,че редат камери 5-10 години,че се найде некой,че се упълчи и че сака а мислат нешо друго,снимането без разрешение не мислим да е читава работа.
Лично,тъпо мение на мързелуваш звеновод(/как вика Драйверо)

loshdancho

Би трябвало на снимката да не се виждат лицата, не знам който е сниман и плащал знае.
Ако не се виждат лицата никой не ти навлиза в личното пространство.
Освен това нали привикват собственика да плати а не шофьора на ППС-то.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Събота, 24 Март, 2012, 10:49:36
Би трябвало на снимката да не се виждат лицата, не знам който е сниман и плащал знае.
Ако не се виждат лицата никой не ти навлиза в личното пространство.
Освен това нали привикват собственика да плати а не шофьора на ППС-то.
Бе знам ли,ма имаше един със среден пръст на Орлов мост сниман с 60-70 км горница и си се видеха и он и среднио пръст ,тъй че.....

Бриги Магнито

MB Actros

Много яко клипче, това в България е опасно да се снима,че този как си снима може отнесе някоя бухалка  ;D ;D. На влизане в Нова Загора посока Бургас срещу Лукойл има камера.

Бриги Магнито

Цитат на: MB Actros - Неделя, 01 Април, 2012, 07:28:14
Много яко клипче, това в България е опасно да се снима,че този как си снима може отнесе някоя бухалка  ;D ;D. На влизане в Нова Загора посока Бургас срещу Лукойл има камера.
На Плевен при Метро също има  ;)

kobrata-kalugerovo

На Раданово ромпетрола и преди Русе на един паркинк ;)

ИванТ

Камера за отчитане на скоростта има и на булевард "202" в град София, точно срещу "SFK Truck".
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

stoan

Ето карта с точните места на всички камери в момента.По страшни са мобилните в колите без обозначение.Застават на всякакви места и си снимат наред.http://ljube.com/694/%D0%9A%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%90%D0%A2-%D0%B2-%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/

Mandor

Западният изход на Божурище.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.