• Welcome to Форум на българските шофьори.

Камери, радари, КАТ

Започната от SOLAR, Понеделник, 16 Май, 2011, 07:56:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naum4o

Точно на изхода от с. Злати Войвода(Сливенско) посока Нова Загора снимаха колегата с 12км над ограничението. 35 лева плюс 3-4 преводна такса му струва. Дойде запечатан плик, адресиран до шефа на фирмата, вътре две снимки отзад на камиона. Да се чуди човек избирателно ли снимат, какво точно правят... Минавал съм покрай работещ радар с 15км над ограничението и не съм получавал честитки. А съм сигурен, че имам и много по-скоростни нарушения тук-таме пред камери. Но за 12км си е направо подигравка. :(
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!