• Welcome to Форум на българските шофьори.

Магнитът - за или против?

Започната от admin, Сряда, 18 Май, 2011, 20:21:09

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Магнит?

За
Против
Ако се наложи

DENINI

12 000км на месец е приемливо.Оттам нагоре си е изцепка за сметка на нещо друго.

DENINI

ivopifeca

Цитат на: DENINI - Четвъртък, 15 Ноември, 2012, 23:13:29
12 000км на месец е приемливо.Оттам нагоре си е изцепка за сметка на нещо друго.
Абе,маика,ти с твоите релации и тези километри,не си ли изцепка?

ivopifeca

kanonir

На всички противници на "майстора" магнит бих им задал само една ситуация която се случи с мен преди много време ,когато тъкмо прохождах.Заради дълго отсъствие от вкъщи на 31 декември (така се случи)се прибирам  Б-я, с маршрут за Турция на лодката в  Оряхово бях около 7 ч. сутринта . Е питам ,как да стигна до Шумен за нова година ???? Сега не ми се налага защото карам  Швейцария-Германия и то с автомат.
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

Бриги Магнито

Цитат на: kanonir - Петък, 16 Ноември, 2012, 18:37:27
Е питам ,как да стигна до Шумен за нова година ????
Че на 31 декември къде има джадаи бре,стигаш си като човек ,продължаваш да си съскаш като пич,пашата обича смелите.
Бързам за нас и ,че легам да ръгам магнит,знаеш ли кога ,точно никога.

ivopifeca

Цитат на: Tihomir78 - Събота, 01 Септември, 2012, 22:33:09
Съгласен съм донякъде за товарене и за местене или ако примерно не ми достигат 10-15 мин. за да стигна донякъде иначе не. Не че не съм нарушавал, ама преценям си времето и мястото и на другия ден с писмо  ;)
Вчера...не ми достигаха 10-15 сантиметра да попълним една разработена колежка на е -79,а тя вика-железо си,железооо,аз не веруйем... ::)

admin

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 16 Ноември, 2012, 19:57:28
Че на 31 декември къде има джадаи бре,стигаш си като човек ,продължаваш да си съскаш като пич,пашата обича смелите.
Бързам за нас и ,че легам да ръгам магнит,знаеш ли кога ,точно никога.

Малко офтопик ще се получи, ама на 31 декември джедаи имаше в Благоевград на автогарата. И на 1 януари също бяха там. А ако колегата е с дигитална карта, къде да пътува без часове за каране?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Петък, 16 Ноември, 2012, 20:43:05
Малко офтопик ще се получи, ама на 31 декември джедаи имаше в Благоевград на автогарата. И на 1 януари също бяха там. А ако колегата е с дигитална карта, къде да пътува без часове за каране?
Е тъй де джедайте са във града ,а не извън него  ;)
Ако е с дигитал си налита кат пич с чужда карта примерно  ;) или с неговата и после се отбива при ората на В.Димитров,а мое и без карта и после у гаражо черпи некой колега и му вкарва картата за 10 мин. и проблема му е тамън никакъв.

Апропо требва да е с дигитал иначе ако е с шайбици ехееееееееееееееееее

ivopifeca

Цитат на: admin - Петък, 16 Ноември, 2012, 20:43:05
Пътува за Хасково,да прави кеф на чорбаджията си,....левак ;)

Lorinser

Междувпрочем сега се сетих, че танковият магнит, къде е на купола, е най-силен.Навремето мои съседи с танков магнит спираха електромерите да не отчитат. :)

stoil nedev

Виждам че тука има много големи специалисти в областта на физиката!!!
И по-точно в нейния раздел-електростатика!!!
Поради този факт само искам да напомня на всички , че при залавянето ви да управлявате с какъвто и да   е вид двукомпонентен ферометал            ( МАГНИТ ) Ви очаква глоба от над 30000 евро или дори попадане в затвор.    Моля помислете трезво преди това!!!

бел.ред. - Не съм объркал нулите 30000 тридесет хиляди- Дано това не го застига никой!!!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

grants

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 18 Май, 2011, 20:23:08

КОРЕКЦИЙКА:Даже не мое и да се светнем за какво ви е магнит ,аз ползвам други способи.
Кажи колега какви са тези други способи просто информативно
Не всичко е пари,но всичко е с пари

ruskov

Никога не съм слагал магнит,но не работя в BG фирма.Някои път се налага–час на рампа,но съм бил свидетел на контрол на рампа!

kron

Преди около 15 дена на паркинга на Икеата в Ерфурт се изсипаха поне 6 коли хора цивилни полицаи и се гледаше главно за магнити,аз отидох 1 ден след това мой колега беше там кога е била тази акция,на рампите влизат.Затова тея магнити са отживелица прекалено много  се гледа и който ползва винаги трябва да си има едно на ум.Като пример в Румъния засичам посред нощ да спират понеже знаят че като влезем в Румъния доста колеги не спират за пауза.Бяхме с колега на Карансебеш са му взели 200евро за магнит,нашите органи 200лв и пак това е малко в сравнение с глобите в Европа.Та аз пари за даване нямам спазвам и си пея ;D ;D ;D

loshdancho

ЦитатТа аз пари за даване нямам спазвам и си пея
И Аз, съм така. :D
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

grants

Аз не съм слагал. Наложи ли се, бих го направил, но не и да карам с него.

grants