• Welcome to Форум на българските шофьори.

Магнитът - за или против?

Започната от admin, Сряда, 18 Май, 2011, 20:21:09

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Магнит?

За
Против
Ако се наложи

bad_kras

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 01 Май, 2012, 00:22:37
И на мен ми бяха интересни американските дръгели, и понеже в Русия половината камиони са американски дръгели, доста ги поразучих и разгледах. И имат тахографи заводски, по това съдя че и в Америка имат некви подобни като Европейските закони. Като е Америка да не е друга планета я.
Има дни когато карам из Русия имам чувството че съм в Щатите само амерички дръгели по дарогите бате.
А де им бодват магнито - разучи ли?  Или па та мързеше  ;) ;D ;D ;D
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

DeDo Vi

Цитат на: bad_kras - Вторник, 01 Май, 2012, 00:41:44
А де им бодват магнито - разучи ли?  Или па та мързеше  ;) ;D ;D ;D
Ти луд ли си, Руснак магнит да тура. На бляда магнит не му требва баце, он и тия часове дето ги дават не кара па ти и на магнит го търсиш. Само гледа да забие на паркинго и да надига водката. Къв магнит бре.

DeDo Vi

stoil nedev

Брей що щури хора сте веееи..... Добре че има тахографи , добре че има регламенти защото иначе ще се работи до припадък ще се кара до заспиване и докато свят ти се завие. Чорбаджиите проклети сън нема да ги лови да ни юркат да караме как беше преди време!!!
Добре че камионите имат ограничители да бягат по-малко щот иначе ще стават не знам колко в пъти катастрофи повече. Едни други ще се изтрепеме ако са ни кърпелниците без ограничители и т.н. и т.н.
  Няма на света по-ненормална по рискова и по напрегната работа от шофьорската и аз не виждам тя да се контролира по друг начин освен чрез закони и разпоредби и чрез монтирани все повече уреди по камионите.  Други хиляди примери мога да дам но нека да не ставам досаден ......дотук.
   А кой му не харесва да ходи да кара по широкия свят де няма изисквания ..... В Иран Ирак Азербайджан Тюркменистан Грузия и........ много още. За там шофьори търсят винаги и винаги. Кой иска да живее и работи нормално ще спазва и това е!!! То превозвачите угодия нямат където и да е по света!!!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

mylord56

Магнит и аз досега не съм слагал, предпочитам да спазвам. Предполагам, че ако сложа един-два пъти, ще ги науча шефовете и ще има случаи да ме притискат после да карам понякога така. Категорично не желая подобни ситуации.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

peev

Прав е колегата,кой където иска и както иска да работи.А като иска и да не работи ако иска.Демокрация.Честит празник на всички,да сме живи здрави всички и работещи и неработещи,на тахографаджии и магнитаджии.

Бриги Магнито

Цитат на: peev - Вторник, 01 Май, 2012, 17:46:40
Прав е колегата,кой където иска и както иска да работи.А като иска и да не работи ако иска.Демокрация.Честит празник на всички,да сме живи здрави всички и работещи и неработещи,на тахографаджии и магнитаджии.
Жив и здрав баце и ти.
Да прибавим към списъко и Катаджии и Джадаи ,Онбашии и Онбашиики,министри и митничари честит празник и на тях.

kobrata-kalugerovo

На моя Актрос не става или аз не знам къде се слага иначе бих го ползвал.

Slav_305

По-добре да не знаеш, че ако си по белия свят и те гепат, ще проклинаш момента в който си разбрал как се ползва.
Play Golf, don't drive it!

Бриги Магнито

Абре ем сърби ем боли.На км няма кинти без магнит ,тоест ще го ползваме,ефендито мноо ни гърчи тц не стаа не мое с магнит.
Аман от магнитаджии,бележкаджии и т.н..Мразим регламента ,но тва е положението,кат искате мноо км бегом у Русия,Иран ,Тумбукту и прочее.
Кво я мъдрите тая тема не мога да заапа.

Менкай те си магнитите бре,та да има поне интрига.

lambi1

:( Добър  вечер колеги.Когато разберат повечето колеги че от магнита и др.подобни неща  печели  чорбаджията а ние губим тогава мислим ще има светлина в тунела в които сме.

georgi87

Цитат на: kobrata-kalugerovo - Сряда, 02 Май, 2012, 19:53:21
На моя Актрос не става или аз не знам къде се слага иначе бих го ползвал.
Баце сигурно ти не знаеш къде да го сложиш,аз съм слагал на МП 1 и 2 и 3 и става на МП 1 от тия с тахограф на таблото и шаиби до 100км не съм щото имаще копче.

kobrata-kalugerovo

Тоя дето го карам е със 100 км шайби и не става.

bad_kras

Цитат на: georgi87 - Сряда, 02 Май, 2012, 22:08:36
Баце сигурно ти не знаеш къде да го сложиш,аз съм слагал на МП 1 и 2 и 3 и става на МП 1 от тия с тахограф на таблото и шаиби до 100км не съм щото имаще копче.
Още се разправяйте и после да видим кой че гори с кинти при джедаите....  !!!!    Забравете за тези магнити бре , освен да си лепите карфици,болчета и гайки ........ ,,,,,,,

mylord56

Цитат на: bad_kras - Петък, 04 Май, 2012, 21:30:13
Още се разправяйте и после да видим кой че гори с кинти при джедаите....  !!!!    Забравете за тези магнити бре , освен да си лепите карфици,болчета и гайки ........ ,,,,,,,
Нали? И във форума има "слухтящи", с писанията си им помагаме при проверките.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

loshdancho

Нека , нека......
Ама , като си не мога огранически да си наложа да спазвам..? Какво да правя!!!
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.