• Welcome to Форум на българските шофьори.

Магнитът - за или против?

Започната от admin, Сряда, 18 Май, 2011, 20:21:09

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

Магнит?

За
Против
Ако се наложи

naum4o

Някой, ако те кара да направиш нещо, което няма да направиш така или иначе, директно го отшиваш - ,,да бе, няма проблем, чакай само малко да разходя котето". :D
Повече не те занимават. Виждат, че си интелигентен ;)хах ;D
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

Rammbon

Колеги, не говорете по станциите за магнити! Не знаете кой и за какво Ви подслушва. Използвайте думи като доктор Левайн или други доктори  Джеков или Марилин за магнитни наколенки.

Rammbon

цецодебел

Цитат на: Rammbon - Сряда, 02 Декември, 2015, 18:45:28Колеги, не говорете по станциите за магнити! Не знаете кой и за какво Ви подслушва. Използвайте думи като доктор Левайн или други доктори  Джеков или Марилин за магнитни наколенки.
А какво правим с тези които ,,доктор Левайн ,, не ги лекува ???
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

начинаещ

Цитат на: Красимир Тодоров - Събота, 12 Юли, 2014, 14:55:44
Колеги, вие сте длъжни да си спазвате регламента, по адресите стават такива издънки, но това не означава, че шофьора трябва да ги компенсира като манипулира. Излиза, че за непрофесионализма на спедиторите или на товарните адреси се плаща с непрофесионализъм от страна на шофьора.
Сега да кажа, че съм света вода ненапита и не съм ползвал, ще излъжа, но нещата трябва да се променят и ние трябва да участваме в това, като категорично заявяваме "Нямам часове за каране, или нямам работен ден, оправяйте се" Всички камиони се следят вече и на шефа му е ясно, че не си дремал и закъсненията не са по вина на шофьора.
Лично мнение, не ме псувайте сега :)
Те това е най истинското нещо по темата!!! Аз малко работих кат шофьор,но нито успяха да ме накарат да ползвам магнит нито да хвърлям шайби. Просто се чудя на тия дето го правят ,че чак и с гордост го казват!

цецодебел

То щото малко си работил се чудиш  :) Ако си на 50 км от в къщи и трябва да правиш 45ч. други песни ще пееш ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Mandor

Тогава ползваш жокера "Обади се на приятел", и те така.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

начинаещ

Цитат на: цецодебел - Петък, 04 Декември, 2015, 18:59:47
То щото малко си работил се чудиш  :) Ако си на 50 км от в къщи и трябва да правиш 45ч. други песни ще пееш ;D
В повечето случай си мисля,че ще е въпрос на организация на работно време и каране за 45 часа пауза. Но ми се случи заради срив в системата на Калотина да ми изтече раб.време докараха шофьор от София да прибере камиона.

Rammbon

Най вече като се лафите по опашките на границите, неспоменавайте магнитите. Аз поне ги чувам от 20-тина км, преди границата, ама бива ли така, кой как и къде го слага. И имена не споменавайте и марка камиони и фирми. После , няма да се чудите, защо унгарците , сърбите, гърците или румънците правят ненадейни проверки на границата, кой е карал или стоял на чукчета. Ами дъните всички по опашките, заради такава почнаха да правят проверките. И нашите не изостават, явно и тях да ги оборудвали със станции, че да знаят кой камион да спрат после.

loshdancho

Айдеее филмите почнаха....ми не ги слагайте тогава.
Аз го свалям пред джедая на Русе и пак не ме вижда..... пък вас ви хващат по станциите... Ма що ли се учудвам, по станцията можеш да чуеш как на ЕДИН жена му е ходила на риба..... ама не и къде са даи. За това вече съм на 22канал.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ivopifeca

Бриги Магнито

Новото ми виждане по темата
Стига други са били фурнаджийски лопати и моя милост мое

rider777

Над половината от западните фирми дето ги възхвалявате имат устройства за спиране на тахографа,,, половината от другата половина пък слагат магнит,,,,,,, това 561 е баси измишльотината ,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Boroman21

Не бъркай западните фирми с техните бледи копия направени от алчни шефчета дет са там само да лапат пари.
Това само в бг мое да стане,  на друго място трудно.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

bad_kras

Цитат на: loshdancho - Петък, 04 Декември, 2015, 22:15:16
Айдеее филмите почнаха....ми не ги слагайте тогава.
Аз го свалям пред джедая на Русе и пак не ме вижда..... пък вас ви хващат по станциите... Ма що ли се учудвам, по станцията можеш да чуеш как на ЕДИН жена му е ходила на риба..... ама не и къде са даи. За това вече съм на 22канал.
На 22 канал рибарите ли слушаш баце ?  ;D ;D ;D
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Бриги Магнито

Цитат на: bad_kras - Неделя, 19 Юни, 2016, 10:24:00
На 22 канал рибарите ли слушаш баце ?  ;D ;D ;D
Мани,че слуша ми и си лафи с тех.
Дип,че не е подкарал Китай и Япония за месец-два,че пролафи и китайски и японски.

Бриги Магнито