• Welcome to Форум на българските шофьори.

Магнитът - за или против?

Започната от admin, Сряда, 18 Май, 2011, 20:21:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Магнит?

За
Против
Ако се наложи

loshdancho

На  Е6 Не става с магнит...
Има нови изисквания(ЕШК) до колкото знам. В тахото да  влиза сигнал и от абс  и дори с магнит набива грешка за манипулация по скоростен датчик в тахото.
Та си си турист, което ако ти плащат на ден си е хубаво.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

цецодебел

Абе на твърдо ми плащат и написах за какво ми трябва ,та беше редно да попитам ;D
Ако някой нещо го е шубе  може и на лс да мъцне......А Пифеца винаги си е бил лозунгар така че аз му се не връзвам
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

LKW

Цитат на: loshdancho - Събота, 02 Юли, 2016, 15:21:59
На  Е6 Не става с магнит...
Има нови изисквания(ЕШК) до колкото знам. В тахото да  влиза сигнал и от абс  и дори с магнит набива грешка за манипулация по скоростен датчик в тахото.
Та си си турист, което ако ти плащат на ден си е хубаво.

Значи Данчо убаво си слушаше румънския канал докато мерджиш из Румъния , ма пак нещо си минал на 25ти.Това дето ти е казал ЕШК е пълна измислица , само е верно , че влиза в тахографа сигнал от АБС.Ако камиона е с "по новия " тип датчици(или датчик) независимо дали е евро5 или 6 магнита не го лови.На датчика има платка която измерва магнитното поле на магнита на самия датчик и като сложиш друг магни силата на полето се променя и идва грешка на дигитала.При 7 такива манипулации датчика спира да работи , защита.Но тези неща се лекуват много лесно стига да имаш желание и пари.При камиона които след манипулация влизат в авариен режим (Актрос примерно) има заместващи системи също има и системи който "лъжат" датчика , тахографа и компютара на камиона при евро 6.

Цецо ако имаш 1000-2000лева и желание  може Ивекото да "работи" както ти желаеш.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

ivopifeca

Цитат на: цецодебел - Събота, 02 Юли, 2016, 14:31:07
Еми по това :А до това дали го лепя  :( За съжаление не ,не става  !Осветква се от всякъде?
Ако некой даде чалъм за Стралис евро 6 ще е почерпя ;)
По кое тва бе?По кое бе магнетичен :)За кво би черпил?

ivopifeca

Цитат на: цецодебел - Събота, 02 Юли, 2016, 16:43:15
Абе на твърдо ми плащат и написах за какво ми трябва ,та беше редно да попитам ;D
Ако някой нещо го е шубе  може и на лс да мъцне......А Пифеца винаги си е бил лозунгар така че аз му се не връзвам
Във фирмите където съм работил не сметат така,бате...Виж си ивекото да ти праи пауза ,докато го яздиш,и че си най-готиния пред господаря си ;)

цецодебел

Цитат на: ivopifeca - Събота, 02 Юли, 2016, 18:38:50
Във фирмите където съм работил не сметат така,бате...Виж си ивекото да ти праи пауза ,докато го яздиш,и че си най-готиния пред господаря си ;)
О я къш ! И спри алкохола че не можеш да носиш :D

ivopifeca

Цитат на: цецодебел - Събота, 02 Юли, 2016, 19:15:51
О я къш ! И спри алкохола че не можеш да носиш :D
Подсети ме чиче,са че си налеем едно,ти си сваляй жокера вече-събота късно следобеда е.

цецодебел

Цитат на: LKW - Събота, 02 Юли, 2016, 18:28:42

Цецо ако имаш 1000-2000лева и желание  може Ивекото да "работи" както ти желаеш.
Ееее не бате  ;D Както казват/ Целта не оправдава средствата !/

цецодебел