• Welcome to Форум на българските шофьори.

GPS програми и карти за PC

Започната от bebino, Събота, 04 Декември, 2010, 17:12:55

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

bebino

iGO 8 Europe for PC

http://zamunda.net/details.php?id=194514&hit=1

Торентът достигна до Вас, благодарение на bebino
По-добре да паднеш духом, от колкото да духаш паднал !!!

bebino

bebino

http://zamunda.net/details.php?id=191258&hit=1

Този торент ви е предоставен благодарение на bebino

bebino

Илиян

Чул съм от колеги че тая програма е добра доволни са от нея
ама мисла че беше само за лаптопи нещо такова.
Музикант, Търговец, Курва и Шофьор не се става - раждат се такива!

bebino

Добра и полезна програма за РС която ползвам от доста години в различните и версий. Имам и Mapfactor PC Navigator 10 Truck но засега е с ключ за 60 дена, когато излезе ключа ще я кача и нея. За колегите който ползват лаптопи ще дам линк за сваляне и на "AutoMapa 6.6.0 EU Final" която има опция КАМИОН.
р.р. Откакто ползвам тези 3 навигационни програми няма адрес който да не съм намерил и да не ме заведе на точното място.

admin

Аз пък мисля, че лаптопа не е особено функционален за ползване като навигация. Може би новите таблети ще вършат тази работа, но те пък са с Андроид и тези програми не зная дали имат версии за него.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SOLAR

Цитат на: admin - Неделя, 05 Декември, 2010, 17:06:52
Аз пък мисля, че лаптопа не е особено функционален за ползване като навигация. Може би новите таблети ще вършат тази работа, но те пък са с Андроид и тези програми не зная дали имат версии за него.

С лаптоп е забранено. От няколко години карам с GARMIN, а на компа имам M&G PROF. С такава работят по спедициите. Много подробна с GPS, тонажи, габарити, TOLL пунктове. Ползвам я само ако навигацията се затрудни с адреса, знаете ги в Испания, Англия и Италия. На "изток от рая" е доста бедна, но тук не ми се налага да я ползвам.
Mapfactor PC Navigator 9 Truck с пълни карти ли е или трябва да се търсят отделните страни ?

admin

Това Mapfactor PC Navigator 9 въобще не го знам какво представлява. Аз си ползвам iGO Primo и ми е напълно достатъчно.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SOLAR

Mapfactor PC Navigator 9 Truck - инсталирах, видях, ИЗТРИХ. Красив, но тежък интерфейс, бедна карта.

wolves

това добре ма аз кво а правим кът неам регистрация а баце???????????

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D :D Че трее се регваш ми се чини  ;D инак атласо и бодеш пръсто та там

VOLVO 480

BoSt

според мен не си заслужава.IGO е по-добра-лично мое мнение

Trucker_Boy

Много благодаря колега , свалих я и ми се струва добра ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

VOLVO 480

Аз я ползвам от началото на 2010 програмката и съм много доволен от нея дано и ти бъдеш доволен успех! ;)

Trucker_Boy

Цитат на: VOLVO 480 - Вторник, 01 Февруари, 2011, 01:44:27
Аз я ползвам от началото на 2010 програмката и съм много доволен от нея дано и ти бъдеш доволен успех! ;)

Благодаря колега :) , аз преди имах Ауто рут но беше 2007 или 2008 обаче след една преинсталация замина и неможах да го намеря отново.
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu