• Welcome to Форум на българските шофьори.

Приятни и неприятни потребители?!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Понеделник, 15 Декември, 2014, 01:15:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

МИНКО ИЛЧЕВ

Има неприятни потребители. Прочетох и за мен, че съм такъв! Защото: Давам си мнението по всички въпроси дори и където въобще си нямам на идея! Аз казвам, че изобщо не е така. И на кой да вярваме? Предполагам този който има литературни заложби, поне в случаите когато не се ползват факти. Да се направят някакви сметки в числа и факти. Според Новата наука цифри и факти. В Старата най-голямата цифра е 9, предполагам в Новата има и много големи цифри, както и да е!

Има метод за решаване на задачи с допускане. Аналогично допускаме, че съм неприятен защото си давам мнението навсякъде. Имам 65 теми тази 66-та и 1235-та публикация, средно по 5-7 публикации в тях към 400... (няма начин да нямам поне една публикация в моя тема). Има конкретни теми и раздели в които имам по много публикации. По груби сметки 800-900 в мои теми и няколко още. Остават евентуално 300-400 които са някъде в останалите 4 536. Което прави под 10% от темите. Време на присъствие  над 280 дни което е към 6 720 часа. Една публикация я правя на повече от 5,44 часа или 5 часа и 26 минути прекарани във Форума. Значи участвам в под 10% от темите на другите при условия, че съм активно присъствам. Е, как си давам мнението по всички въпроси, математически е невъзможно? Само е възможно в мутирали мозъци. Изводът е, след като си давам мнението в 10% от темите и над пет часа време една публикация, допускането не е вярно и означава не съм неприятен!!!

ЛошДанчо твърди, че "карам" само по формули! Дали буквално или преносно? Много хора и аз също са научили за техническата част от него. Това беше допреди напоследък съвсем по друг начин се изявява... Затова не съм убеден, че ще разбере, но да пробвам. Има много формули в темата ,,Често срещани технически грешки". А тази тема беше създадена защото извънземните са поставили мисия на Драгомир или ако е програма, програмистите на бандитската програма, вирус или каквото е той, да покаже колко често правя технически грешки. Това си беше ,,разговор" между нас си. Така че за там се сърди на извънземните на тези дето са поставили мисия на Драгомир, но не и за мен.
     Почнеш да обясняваш масата не влияе на спирачният път, така, иначе, по-иначе и накрая пишеш формулата и питаш къде е масата (обаче повечето я виждат, още повече са я чували)! В другите дали имам на 100 публикация една формула. Значи четеш 1,2, 3.. 99-та, прескачаш, 101-ва,102-ра... Елементарен алгоритъм! Пак сложна дума? Направо питай Райдър Седем Седем Седем, той да ти обясни. Извод: Рядко употребявам формули.

Дайте малко по-сериозно. Не само мисли родени в "празни" глави или такива пълни само с инертен газ за изравняване на външно и вътрешно налягане.

Моята класация ще я дам по-нататък и се отнася за: Сегашният Администратор в сянка, предишният, той въпреки че е с изтрит профил следи нещата "изкъсо"! Както и един който никога не е минавал за умен, а защото вероятно не може да мине за такъв, към момента има 1 721 публикации, направени предимно с 5-6 думи!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

rider777

Нищо не разбрах ама тва е щото съм си тъп ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Понеделник, 15 Декември, 2014, 05:22:51
Тва що то ,га требеше да одиш да завършиш Медецинският в Плевен,ти ми одеше по блъскащите на ЮНАК да се омайваш.

driver1

Не правя изключение и се присъединявам с угризение към тълпата прости и неразбрали...
    Ама все ми се струва, че автора се е чалнал нещо, а? Дали ще се намери във форума човек, който да разшиврова и преведе на разбираем език пируетите на тази сложна мисъл? Както и да обоснове мотивите за този колосален писателски труд? Защото имам подозрението, че автора живее в някакъв свой свят и когато кът светкавица през него проблесне нек'ва мисла, без колебание се впуска да я доведе до знанието на нищо неподозиращата и невинна аудитория!
    Няма лошо! Ама като си помисля, че абстрактно мислещия е на пътя и кара МПС...става ми страшно! И този - същия е управлявал тролей!? Горките хора! Не са знаели, че са рискували повече, отколкото да излетят със совалка!
   Както и да е - шофьорското племе е обръгнало на издевателства, ще издържи и тази словесна полюция.
   Давай, Илчев - ти си!  ;D ;)

loshdancho

Илчев пак се опитваш да ме намесваш... разговора ми с теб го смятам за приключен.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

sush1978

Аз като гледам ,то май едни и същи си пишете в сайта ,що не си говорите по скайпа има и видео връзка. ;D ;D ;D Така няма да сте неприятни.Не ми пука за рейтинга ви ,някой тук гледам имат повече часове зад компа от колкото на кормилото май.(тираджийчета такива),не помня кога се регистрирах тук ,ама имам 1 ден и нещо да съм бил на линия,и не съжалявам за това .Айде зрав хард и бърз нет ви пожелавам че отивам да къпя тая нощ.

Умирай трудно

МИНКО ИЛЧЕВ

Предният път ти обяснявах с стари моми. Сега не намирам как да ги включа. Ако някой те пита за алгоритъмът да му обясниш, само това!

Цитат на: driver1 - Понеделник, 15 Декември, 2014, 12:38:55
   Давай, Илчев - ти си!  ;D ;)

О! Получавам разрешение от Негово Светейшество Администраторът в сянка?! Сещай се понякога за това което твърдиш непрекъснато: "Ще се боря за правото да си кажеш мнението въпреки, че не съм съгласен с него." А то какво става, изпадаш в истерия, ако нещо не е както си разрешил, там където си се самоназначил! По спомени, последно август съм ти отговарял. Оттогава почти няма ден да не правиш инфантилни келешки коментари за мен. Черновата отдавна е готова, ама ще пиша когато на мен ми е кеф.

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 15 Декември, 2014, 18:13:00
Илчев пак се опитваш да ме намесваш... разговора ми с теб го смятам за приключен.

Първите пъти мислех, че се бъркам, После разбрах, има необратима промяна при теб.
     Само ми остана тайна надежда, че никога няма да напишеш онази формула. Инак евреите веднага ще ми спрат парите!

driver1

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Понеделник, 15 Декември, 2014, 22:53:17
     Предният път ти обяснявах с стари моми. Сега не намирам как да ги включа. Ако някой те пита за алгоритъмът да му обясниш, само това!

Опитай с круши и ябълки?

О! Получавам разрешение от Негово Светейшество Администраторът в сянка?! Сещай се понякога за това което твърдиш непрекъснато: "Ще се боря за правото да си кажеш мнението въпреки, че не съм съгласен с него." А то какво става, изпадаш в истерия, ако нещо не е както си разрешил, там където си се самоназначил! По спомени, последно август съм ти отговарял. Оттогава почти няма ден да не правиш инфантилни келешки коментари за мен. Черновата отдавна е готова, ама ще пиша когато на мен ми е кеф.

Ам'че нъл т'ва прая - приканвам те за да да изтърсиш поредната смешка? Последователен съм, демек!
   Не разбрах къде съм се самоназначил, ама нищо - то и без това не ти се разбира...
   Черновата била готова?  ;D Абе толкова ли нямаш смислени занимания, че си се заел да си правиш колекции?

Първите пъти мислех, че се бъркам, После разбрах, има необратима промяна при теб.
     Само ми остана тайна надежда, че никога няма да напишеш онази формула. Инак евреите веднага ще ми спрат парите!

Все ми се струва, че често ти се случва да декларираш тук, че си се объркал в първоначалното си впечатление от нещо и някой? Па замисли се дали пък повредата не е в твоя телевизор?

И накрая - ако искаш, като модератор оправи цитатите в публикацията, че не съм добър в цитирането, а ти си спец... ;D :D ;)

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Администратор в сянка - Понеделник, 15 Декември, 2014, 23:28:21
     И накрая - ако искаш, като модератор оправи цитатите в публикацията, че не съм добър в цитирането, а ти си спец... ;D :D ;)

Не можеш да оправиш цитатите? Ако са ти първите няколко, да! Ама по цял ден пишеш по форуми и не можеш. Алгоритъмът е елементарен само да се вгледаш. Все по-вярно ми се струва предположението, че не си много умен!

Цитат на: Администратор в сянка - Понеделник, 15 Декември, 2014, 23:28:21
   Абе толкова ли нямаш смислени занимания, че си се заел да си правиш колекции?

Ти ли питаш, където имаш психическа потребност да пишеш всеки ден? И си окупирал форумите и Фейсбук групи!

Ако не се налага непрекъснато да ти отговарям на тъпотиите може да продължим нататък. Нямам такова време на безделник като теб! Смятам първи да бъде предишният Администратор в сянка, той се държи КАТО психически нестабилен и едва ли може да чака. Знаеш в каква истерия изпадна заради един бан първоначално от 15 дена, чел си му писанията КАТО от шизофреник?! Като дори нямах нищо общо с този бан. Иначе, ако е било до мен по-рано щеше да стане. А бе, имаш представа от точно факти, ама като си си заврял главата в задника как да различиш?! Всички думи които използвам съм убеден, че са цензурни, тази съм я взаимствал от Драгомир. Той е кандидат и ако паднеш в неравният бой ще те замести на сенчестото място.

Много се харесвате с бившият Администратор, направо като два разгонени пудела. Това с пуделите също съм го взаимствал, от едни "тъпи парчета", но изглежда много подходящо, нали? Още не съм започнал с теб, а ти вече квичиш истерично!

П.П. Виж тази дума "абе" дали я има в речника! Ако я откриеш пробвай и с думата "незнам" вероятно и тя е там. Че другият пудел може да те обяви за тотално неграмотен. И на него му помогни да открие често употребяваните от него думи "ваща", "наща" - вероятно са наблизо до "абе" и "незнам"!

driver1

К'во да му коментираш на илчевата клоунада? Пудели, палаши, администратори, граматики и буквари му се въртят в главата и той се мъчи да ги свърже в нек'ва мис'ла! И му се получава шоуто, шъ знайти! Картотеки, цитати...серозна е работата!

Колеги, бдете! Този смешен човек има книжка! И може да се окаже на пътя срещу вас...Тукашната му идиотия е забавление, но на пътя тази шизофренност може да ви струва живота. Бил го е токъ човека, ама поне да го бе доубил...Да не се мъчи.
  Илчев, ти си бате! Имаш височайшето ми разрешение... ;D ;)
   Ама прояви малко творчество, че голям сухар си станал и скука настана.

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Егати,,,,, това с проверката на психическата устойчивост на водачите на тежкотоварни машини трябва да се извършва САМО на 4ти километър,,,,,,, явно има корупционна схема на другите места ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: driver1 - Сряда, 17 Декември, 2014, 00:55:11
   Колеги, бдете!
Цитат на: rider777 - Сряда, 17 Декември, 2014, 07:36:49
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Егати,,,,, това с проверката на психическата устойчивост на водачите на тежкотоварни машини трябва да се извършва САМО на 4ти километър,,,,,,, явно има корупционна схема на другите места ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Брат'чет повтаряш се:

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 05 Юни, 2014, 06:56:17
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D И понеже не можело да има само имотикони ще кажа, че се скъсах от смях,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,    със сигурност тези от 4ти Километър трябва да си търсят пациентите из шоферските форуми  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

И аз ще се повторя, ама творчески. Ето една ситуация: На психо се явяват Цветанов и Райдър три Седмици. Заедно в една стая? Защо, не? В един  момент си отправят заплахи при близки срещи, а след малко се кефят на публикацията на другият, като в тази тема. Решени са да бъдат откровени и им се падат следните въпроси:
За Ц: Как е нормално да се държи един мъж на средна възраст?
а) Като 40-50 годишен
б) Като 10-15 годишен

Към Р: Колко е нормалната скорост за маршрутка (малък автобус) и голям камион?
а) Най-много 100 км/ч за първото и 80-90 за второто
б) Можеш да си караш в града със 180 км/ч за първото и продължително със 150 за второто

Дали са били откровени наистина? Ц, ако е излъгал и е отбелязал а), едва ли ще срещнете точно този инфантилен тип по пътищата, а и още по-малко вероятно е да го срещнете в държавата където има психо. А именно България, той знае много добре рецептата как да се живее там където не е стъпвал 3-4 години! Обаче в Мрежата налита почти необезпокояван.

За Райдър три Седмици? Не се безпокойте за... Със сигурно е взел психото, та той е кое поколение кореняк софиянец, ако той няма връзки там кой друг?! Остава да спомене и: "Като не сте учили за доктори..." Ще е казал голяма част от "репертоара" си! За мен е интересно, дали като преминал отдавна 40 години, все още смята за едни от най-важните си постижения в живота 180/150 км/ч? За него може и да не е, но мисля за околните си е постижение да оцелеят. Не знам точно какво изразяваш, недоволство, че не си включен към неприятните потребители, вероятно?

П.П.: Цветанов, не е задължително да отговаряш до 10 минути, освен ако не си вманиачен. Разбира се тук в името на Демокрацията се дава поле за изява с всякакви отклонения!... Цветанов, какво става с тролеите? Не идват ли да те преследват нощно време или малко си пораснал?

rider777

Неееееееееееееееееее , честно немам думи ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

drago_pavlov

Не вярвах, че ще ми стане толкова скучно някога, че да се напъна да прочета цялата тази мисловна диария...
Но ето че стана, чета и си мисля (доколкото мога) що за диагноза трябва да ти е поставена, че да си изливаш душевните мъки по форумите, че и да се чувстваш добре от това, че си направил 5000 човека съпричастни със своите необратими социално-психически деформации...

Та илчев, понеже ме намеси няколо пъти в словесните си пръдни, да взема да ти отговоря подобаващо - в твой стил, че да не се чувстваш некомфортно:
Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Понеделник, 15 Декември, 2014, 01:15:06
   тези дето са поставили мисия на Драгомир, но не и за мен.
Част от мисията ми е да си разведрявам скучните (понякога) дни в офиса. Това включва да ти показвам колко си неграмотен при всяка удобна възможност, провокирано от даскалските ти напъни да коригираш точки и запетайки, при положение, че ти самият не знаеш що е то пунктуация, синтаксис и т.н.
    Предният път ти обяснявах с стари моми.
Аз предпочитам да ми обясниш със стари моми. Това "с стари" моми не ми харесва. Не само на мен, а и на тези, дето са мислили така трудния правопис на тоя пуст български език...
    Черновата отдавна е готова, ама ще пиша когато на мен ми е кеф.
Е па 'що не каза, че си пишеш чернова преди да публикуваш официално тук?! Така и така ги пишеш тия чернови, поне ги пращай на щерката да провери правописа и пунктуацията преди официалната изява.
         О! Получавам разрешение от Негово Светейшество Администраторът в сянка?!
И аз като Паисий да възкликна "О неразумни и юроде!" Поради що не си научил кога се пише пълен и кога кратък член?
Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Сряда, 17 Декември, 2014, 00:31:05
   Нямам такова време на безделник като теб!
Ти ли нямаш време? Човекът, който пише най-дългите фермани в историята на интернета...
Смях до небесата...

Спирам, че вече нямам сили да се занимавам с трвоите душевни болки...

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rider777 - Сряда, 24 Декември, 2014, 03:50:35
Неееееееееееееееееее , честно немам думи ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Аре наздраве! Много хора си мислят, че често напоследък пише глупости. Седемстотин седемдесет и седем човека му се обадили и предложили да работят за 500 € на месец. Не бързайте! В Астрономията има Доплеров ефект и той се проявява когато наблюдателят и обектът се движат един спрямо друг. Получава се синьо или червено отместване. При Райдър Седем Седем Седем, имаме движение с голяма скорост, обажда някой се и казва: За по-малко от 1 400 €  няма начин. Той чува и за 500 € съм съгласен. Това е само предположение и дори и аз не съм сигурен, че е възможно, но не бива да сме толкова ограничени. Друго обяснение е химическо. Ако се знае какви отвари пие, диша или смърка. Така че драги работодатели, ако няколко човека ви се обадят и предложат да работят за 500 € (не на всеки тези пари му стигат само за него) и особено, ако са към 777 броя. Най-добре кажете: Не, на опиатите!

Цитат на: drago_pavlov - Сряда, 18 Февруари, 2015, 14:12:26
... мисловна диария...
... социално-психически деформации...
... в словесните си пръдни...

Задник, свински мъде, крастави магарета. Веднага ни идва мисълта за прости шофьори! Да, ама не. Други биха са зарадвали ето какви са ни прости чорбаджиите. Да, ама не. Поне според мен не е, разбира се мога да бъда опроверган лесно, тази фирма, този град. Подробност е дали ще му разрешат извънземните?

Част от мисията ми е... коригираш точки и запетайки, при положение, че ти самият не знаеш що е то пунктуация, синтаксис и т.н.

Така, близо четири години съм модератор, по 5-6 публикации редактирани само заради запетая, прави 8х103 (затруднява ли те в такъв запис, да обясня по-подробно?). От онова число дай един пример!  

Аз предпочитам да ми обясниш със стари моми. Това "с стари" моми не ми харесва.

Добре от цяла тема откри тази грешка. И то от някой имал 3 по Граматика. Ето част от твоите само в тази публикация: "илчев, няколо, трвоите, т.н.Аз"!
    Съгласен съм да кажем, че не знам кога се пише "с" и "със", тогава "инж." Павлов (ясно е защо инж. е в кавички) не знае:

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 08 Октомври, 2013, 08:27:52
Капацитета на акумулатора се означава в "ампер/часа", а не в ампери.
Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 08 Октомври, 2013, 16:02:35
... Земното ускорение е 9.81 м/с...

"Водиш напред" по технически и правописни показатели "инж." Павлов! Както сам казваш: Да не се правим на много умни.

Странни разбиране имаш за оплаквания. Точно ти ревеш като вдовица за... довърши го не мога. За всичко и постоянно, а какво точно правиш тук? Поне аз не получих смислен отговор затова смятам, че си тук за да смучеш енергия. Не случайно само съм те споменавал в тази тема. В темата за "Емоционални вампири" ще си главен герой.

П.П.: Цветанов, до няколко месеца ще ти обърна внимание. Сам виждаш за Фейсбук ти казах няколко дена и стана. Дори не ми даде повод точно тогава, та се наложи да си "харесам" някои от десетките в последният месец.
    Между другото "инж." Павлов мястото Администратор в сянка е свободно за няколко дни виж там не изпускай нещата!

Този Форум е за взаимопомощ, има прости правила които да се спазват. За съжаление има големи лекета като Рошко, Цветанов... Администраторът опитва с нов Ариел, няколко вида белина, обезмаслители. Не става, за какво е тази прекалена демократичност? Има непрекъснати обвинения в цензура. А примери? Е, да на един му изтрили цяла публикация с много смях. В превод с много и единствено емотикони. Голямото леке се оправя, само като го изхвърлиш!!! Тук е само форум, не е психиатрична клиника!
    Не мога да се съглася, че възрастни мъже седят и по цял ден пишат и коментират хора които работят. Мъже със сигурност не са, явно тези двамата са в пубертет, ама не е ясно дали ще порастат някога.

МИНКО ИЛЧЕВ