• Welcome to Форум на българските шофьори.

Приятни и неприятни потребители?!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Понеделник, 15 Декември, 2014, 01:15:06

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

admin

На мен пък неприятен потребител ми е лицето Валери Цветанов, познат още като driver1. Ама толкова много ми е неприятен, че даже му сложих пореден бан. Омръзна ми да му обяснявам, че с обидните изрази, които използва, няма да стигне далече.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

morskia86

morskia86

admin

Цитат на: morskia86 - Понеделник, 30 Март, 2015, 17:36:21
Само за това , че ти е неприятен ли ???

Не прочете ли нищо относно обидните изрази, които използва въпросното лице?

morskia86

А по време на спора имаше още доста обиди от J_l към Данчо ,но за него нито дума.

ivopifeca

Значи всичко опира на лична драма,и кой колко ми е симпатичен ;)

admin

Цитат на: ivopifeca - Понеделник, 30 Март, 2015, 20:52:57
Значи всичко опира на лична драма,и кой колко ми е симпатичен ;)

Темата е такава. А и много добре виждаш, че въпросното лице от месеци не спира да пише глупости по мой адрес извън форума.

ivopifeca

Някак не е уместно,да изразява човек мнение за някой,който няма възможност да изкаже своето...по тази тема.А още повече да се обръщаш към него,както прави модератора по горе,след като много добре знае, че не може да му отговорят.Ами,като знае къде се подвизава,да отиде там да му го каже...поне аз мисля,че е смешно да говориш с някого,който не присъства.

admin

Цитат на: ivopifeca - Понеделник, 30 Март, 2015, 21:33:43
Някак не е уместно,да изразява човек мнение за някой,който няма възможност да изкаже своето...по тази тема.А още повече да се обръщаш към него,както прави модератора по горе,след като много добре знае, че не може да му отговорят.Ами,като знае къде се подвизава,да отиде там да му го каже...поне аз мисля,че е смешно да говориш с някого,който не присъства.

Ужасно много си прав. Изобщо не е уместно човекът да пише един куп глупости по мой адрес, както и по адрес на други лица и администрацията на онзи сайт изобщо да не взема никакви мерки. Между другото, това изобщо не е коректно спрямо потребителите им.

morskia86

За бан не трябва ли нещата да са в този сайт? Май админа нарушава своите правила ???

admin

Цитат на: morskia86 - Вторник, 31 Март, 2015, 08:21:26За бан не трябва ли нещата да са в този сайт? Май админа нарушава своите правила ???

Естествено, че банът му е заради нарушение на правилата на този форум. Просто споделям до къде стига нахалството му.

morskia86

Цитат на: admin - Понеделник, 30 Март, 2015, 14:15:33
На мен пък неприятен потребител ми е лицето Валери Цветанов, познат още като driver1. Ама толкова много ми е неприятен, че даже му сложих пореден бан. Омръзна ми да му обяснявам, че с обидните изрази, които използва, няма да стигне далече.
Е тука не пише ли ,че причината е че ти е мноого неприятен? Или нова е нов закон на форума?

admin

Цитат на: morskia86 - Вторник, 31 Март, 2015, 08:50:24
Е тука не пише ли ,че причината е че ти е мноого неприятен? Или нова е нов закон на форума?

Именно, много ми е неприятен. Но не това е причината да получи пореден бан. Може би изразяването ми беше малко неточно.

динко

Чак пък неприятни.Неудобни по-добре.Всеки защитава това което е казал,някой по-добре,друг по-слабо,още в древните времена споровете са се решавали с тояги нищо ново под слънцето,сега модерни времена БАН и опонента не може да се защити.Но тя и демокрацията по света различна,доскорошни врагове са вече приятели и обратно,а ние търсим под вола теле,в шофьорски форум сме а не във форум за благородни девици... ;). А целта на форума е да си помагаме с каквото можем,така или иначе в спора се ражда истината,аз такъв не виждам.

Красимир Тодоров

Първо беше Рошко, сега Драйвъра... май и моето време идва, по повод на това, че имаме общи политико-социални възгледи с упоменатите и ги отстояваме. Кой по-грубо, кой по фино...
Е, да си стягам багажа тогава...

admin

Цитат на: Красимир Тодоров - Вторник, 31 Март, 2015, 13:24:25
Първо беше Рошко, сега Драйвъра... май и моето време идва, по повод на това, че имаме общи политико-социални възгледи с упоменатите и ги отстояваме. Кой по-грубо, кой по фино...
Е, да си стягам багажа тогава...

И какво за Рошко и Драйвъра?

admin