• Welcome to Форум на българските шофьори.

Приятни и неприятни потребители?!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Понеделник, 15 Декември, 2014, 01:15:06

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

SOLAR

Цитат на: Красимир Тодоров - Вторник, 31 Март, 2015, 13:24:25
Първо беше Рошко, сега Драйвъра... май и моето време идва, по повод на това, че имаме общи политико-социални възгледи с упоменатите и ги отстояваме. Кой по-грубо, кой по фино...
Е, да си стягам багажа тогава...

Аз също съм "кръстосвал шпага" с Админа по политически теми, заради различен възглед и във Форума и в Социалната мрежа, но нямам никакъв проблем с бан или "стягане" на куфара или дори забележка. Дори мога да кажа, че моите изказвания са по-емоционални. Разумни хора сме, по цивилизован начин спорим и нЕма проблем.

Цитат на: admin - Понеделник, 30 Март, 2015, 14:15:33
На мен пък неприятен потребител ми е лицето Валери Цветанов, познат още като driver1. Ама толкова много ми е неприятен, че даже му сложих пореден бан. Омръзна ми да му обяснявам, че с обидните изрази, които използва, няма да стигне далече.

А защо е получил бан Админа е обяснил в удебеления  шрифт, макар, че не е длъжен да прави това.

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

SOLAR

morskia86

Цитат на: admin - Вторник, 31 Март, 2015, 09:21:27
Именно, много ми е неприятен. Но не това е причината да получи пореден бан. Може би изразяването ми беше малко неточно.
Не малко, а много неточно. И въпреки всичко пак отбягваш въпроса какво точно е нарушил за бан.

morskia86

zufahrer

Е чак пък неприятни потребители, - силничко е. Аз нямам такива някои са леко досадни но предполагам временно. От приятните си имам фаворити, - Данчо-лошия, Драйвъра, Краси Тодоров, Админа,- предполагам са все добри момчета. Та целта на форума да си помагаме, но гледам не го правим с огромен ентусиазъм (цитираните и някои други са изключение разбирасе), обаче можем да си комуникираме и спорим културно. Чисто удоволствие си е.  ;D 

ivopifeca

Цитат на: Красимир Тодоров - Вторник, 31 Март, 2015, 13:24:25
Първо беше Рошко, сега Драйвъра... май и моето време идва, по повод на това, че имаме общи политико-социални възгледи с упоменатите и ги отстояваме. Кой по-грубо, кой по фино...
Е, да си стягам багажа тогава...
Айде лека нощ,нема да те разубеждаваме.

SEMPER

Възрастни хора уж .......  , а ги тресат пуберски комплекси  ;)
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Красимир Тодоров

Хех, точно па ти не очаквам да ме разубеждаваш. В тоя форум, ти си предпоследния заради който стоя. С теб даже и спор нямам. Аз радио си имам в камиона...

динко

До сега не можах да разбера какъв е повода за тая тема,фоби фили или лични противоречия,форума губи от отсъствието на колеги като Валери и Росен,това от мен.Липсва пиперче,само с формули не става,лек път на колегите и по-малко срещи с лоши хора.

rider777

Няколко дни само четях тук и оттатък как върви Живота и смятах  да не се намесвам в лични дразги, но Админ ако искаш послушай моя приятелски съвет и либерализирай малко тук нещата, защото в спора се ражда Истината и ако искаш този сайт да стане най-популярния в България можеш да го направиш, но както вървят нещата засега само губиш юзери, които са полезни за занаята. Мен също Валери Цветанов не спира да ме яде от няколко месеца насам но ме кефи, че е праволинеен и отстоява позициите си а аз уважавам такива люде и не смятам, че заслужава БАН затова, че е инакомислещ. Сайта е за Професионални Шофьори доколкото разбирам от заглавието му а не на някоя партия ,,,,,,,,,,, абе хайде лек и успешен ден на всички и дано паднат веригите и решетките някой ден,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

diyodi

rider777 отдавна не беше писал нещо умно, но тук съм 100 % съгласен с теб. Само не разбрах този път за какво са му наложили БАН. Прочетох му последните публикации и не видях нищо (освен ако не е изтрито от админа). Януари пак му бяха наложили наказание, защото написа нещо за тролей или тролейджия в което не виждам обида. И той май тогава си сложи за аватар "Мразя цензурата". Ако наистина го БАН-вате без нищо, ще губите потребители.

ИванТ

Цитат на: rider777 - Сряда, 01 Април, 2015, 09:20:34
Мен също Валери Цветанов не спира да ме яде от няколко месеца насам но ме кефи, че е праволинеен и отстоява позициите си а аз уважавам такива люде и не смятам, че заслужава БАН затова, че е инакомислещ.
Според Вас, дали това е единствената причина? Аз също имам напълно противоположни мнения с admin по доста от темите (включително и политическите), но това не е довело до последици. На всички трябва да е ясно, че обстановката във форума, трябва да бъде повече приятелска и колегиална и не е редно потребители на форума да бъдат обиждани или да се използват непристойни обръщения.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ivopifeca

Цитат на: Красимир Тодоров - Вторник, 31 Март, 2015, 22:43:26
Хех, точно па ти не очаквам да ме разубеждаваш. В тоя форум, ти си предпоследния заради който стоя. С теб даже и спор нямам. Аз радио си имам в камиона...

абе,когато агитираше да ми слагат бан беше ли си пуснал радиото

Красимир Тодоров

Разбира се, ако си се държал като свиня, веднага съм ти посочил кочината. И не си единствения.
Видя ли неколегиално отношение, видя ли нещо което е неприемливо между хора, директно алармирам модератор. Ако бях аз модератор щях да те отсвиря, без да агитирам абсолютно никой. Понеже несъм - агитирам. Други въпроси?

ivopifeca

Агитираш ли ,ревеш ли,незнам.....ако си бил модератор,щял си еди какво,ми  що не стана такъв?Като те гледам,така маи и за колегите си ще алармираш на началника си,понеже още не си ръководител транспорт.

Красимир Тодоров

Тъпо... тъпо...
Аз агитирам, рева...а ти пич, направо си грухтиш...

ivopifeca

Направо се изказа...пиччч,требва да си станеш подмодератор поне,или не...по добре служител по сигналите.

ivopifeca