• Welcome to Форум на българските шофьори.

Приятни и неприятни потребители?!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Понеделник, 15 Декември, 2014, 01:15:06

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: rider777 - Сряда, 01 Април, 2015, 09:20:34
Няколко дни само четях тук и оттатък как върви Живота и смятах  да не се намесвам в лични дразги, но Админ ако искаш послушай моя приятелски съвет и либерализирай малко тук нещата, защото в спора се ражда Истината и ако искаш този сайт да стане най-популярния в България можеш да го направиш, но както вървят нещата засега само губиш юзери, които са полезни за занаята. Мен също Валери Цветанов не спира да ме яде от няколко месеца насам но ме кефи, че е праволинеен и отстоява позициите си а аз уважавам такива люде и не смятам, че заслужава БАН затова, че е инакомислещ. Сайта е за Професионални Шофьори доколкото разбирам от заглавието му а не на някоя партия ,,,,,,,,,,, абе хайде лек и успешен ден на всички и дано паднат веригите и решетките някой ден,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Каква е твоята представа ти за либерализиране на нещата? Моята представа изключва употребата на обидни и нецензурни думи в общуването между хората.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ivopifeca - Понеделник, 30 Март, 2015, 20:52:57
Значи всичко опира на лична драма,и кой колко ми е симпатичен ;)

Помниш ли преди как се държеше? Не мога да отрека, че напоследък май е доста по-добре. Преди повече от две години щеше да си приключил тук, ако беше до мен. Обаче Администраторът е много либерален или си му много симпатичен. Така че печелиш присъствие по симпатии.

Цитат на: ivopifeca - Понеделник, 30 Март, 2015, 21:33:43
Някак не е уместно,да изразява човек мнение за някой,който няма възможност да изкаже своето...по тази тема.А още повече да се обръщаш към него,както прави модератора по горе,след като много добре знае, че не може да му отговорят.Ами,като знае къде се подвизава,да отиде там да му го каже...поне аз мисля,че е смешно да говориш с някого,който не присъства.

Имаш право на мнение, не съм задължен да съм съгласен, нито да се съобразявам.
     Точно преди няколко дена му съобщих, че е време за напускане в групата на Фейсбук. Притеснен го попитах какво ще се случи като загуби такава публика (явно е, че има нужда от изява). Той ме успокои, че си има много форуми и не му е проблем. Както е видно има страхова невроза от тролеи и си има група за подкрепа, където по цял ден се успокояват.

Цитат на: rider777 - Сряда, 01 Април, 2015, 09:20:34
Няколко дни само четях тук и оттатък как върви Живота и смятах  да не се намесвам в лични дразги, но Админ ако искаш послушай моя приятелски съвет и либерализирай малко тук нещата,...

От мен нещо искаш ли? Не разбрах какво вземане-даване имам с теб?

Тази тема ми прилича като цигани на български съд! Никой не се вълнува какво са направили. Прокуратурата се притеснява да не са й нарушени правата, съдиите се притеснява да не са й нарушени правата, организации за защита на циганските права се притеснява да не са й нарушени правата, фондации се притеснява да не са й нарушени правата. Задълженията са само за работещи българи.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

ivopifeca

Ако било до тебе...да съм забравил за този форум,така подстрекаваш ,или укоряваш админа?А онзи може да има и някаква невроза от тролеите-явно не разбира от тролеи...както примерно ти от червена и жълта шлауфка преди време.

admin

Цитат на: ivopifeca - Сряда, 01 Април, 2015, 20:28:17
Ако било до тебе...да съм забравил за този форум,така подстрекаваш ,или укоряваш админа?А онзи може да има и някаква невроза от тролеите-явно не разбира от тролеи...както примерно ти от червена и жълта шлауфка преди време.

Според мен и двамата с Минко нямате какво да делите и не би трябвало да си създавате някакви отношения. Онзи е съвсем друга история.Нямам представа каква му е точно неврозата, но със сигурност никога няма да получи от мен втори шанс с просташките си изказвания. Все пак човек би трябвало да има някаква мярка.

ivopifeca

Аз нямам какво да деля с никого...По отношение на Драйвър1,искам да ми посочиш негови просташки изказвания,просто досега не съм забелязвал подобни такива от него във този форум.Не че съм му некъв фен,но ми е чудно за този му бан специално.А и не съм фен на хора неразбиращи от коли ;)

rider777

Цитат на: rider777 в Днес в 09:20:34
Няколко дни само четях тук и оттатък как върви Живота и смятах  да не се намесвам в лични дразги, но Админ ако искаш послушай моя приятелски съвет и либерализирай малко тук нещата,...

От мен нещо искаш ли? Не разбрах какво вземане-даване имам с теб?

Илчев,,,, пишех на Админа,,,,,, да не се вживя в ролята на такъв ?????
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

naum4o

Темата в момента е зловредна. Администрация, вземете някакви мерки, темата не само не допринася за развитието на форума, но и му вреди. Определено създава негативна атмосфера.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: naum4o - Четвъртък, 02 Април, 2015, 20:19:37
Темата в момента е зловредна. Администрация, вземете някакви мерки, темата не само не допринася за развитието на форума, но и му вреди. Определено създава негативна атмосфера.

Надявам се каквото за другите, такова и за нас. Може темата да е неприятна за някои. Излишно е да питам дали съм неприятен за някой, ама с факти. Твърдения има, но когато се поискат факти тогава е мълчание. Така четох няколко пъти, че съм ползвал Гугъл за публикациите, признак за неприятност? Стана ли ясно да се даде пример, само един въпрос, че на повече се затрудняват, не вярвам да има отговор.

Съвсем извънредно и извън план, ще коментирам още един, тук беше Димитър Бомбаджиев, на друго място Gargamel Pantigrua (и мн. др.). Да се извиня на така наречения Винсен Вега, не е горните двама, всъщност излезе сериозен мъж който отдавна е преминал пубертета за разлика от останалите.
     Нека вместо Gargamel, го нарека Иван, защото така се казва. Не разбрах преди как точно получи бан. Като чета какви ги пишеш, няма как да е бил незаслужен. Ти си ми приятел или добър познат, Администраторът и той едното или другото (много често си общуваме без значение какви сме точно). Има разни поговорки: "Приятелите на моите приятели са и мои!"
     Имаш в много форуми банове, разбира се форумите са криви, не ти. А каквото е имало тук, е било отдавна, Рошко и Цветанов не са преживели пубертета или имат подтиснат гняв или са истерици. И ти ли си като тях? Та на почти 60 години си, май към 57 г. На живо, ако не се коментират форуми си съвсем нормален и приятен. Баща ми също се изказа, че изглеждаш много интелигентен мъж.
     В казармата беше приказка да се създава непрекъснато работа на войската, да не мислят за глупости. Като почнеш работа, много по-малко ще пишеш, съответно и глупости. Някои неща са глупости, други прекалени, само заради стремежа си да изглеждаш като тях!
     Аз като съм във вкъщи почти не намирам време за форуми. И ти можеш повече да се занимаваш с племенникът, опа обърках се като теб, внукът.
     Ама при Цветанов кога ще стане? Все си мисля кога ще започне работа и ще спре да беснее. Пожелавам му да е скоро, въпреки че съм сигурен, той ми желае обратното. Това не е предположение мога да се обоснова, друг път да не стане дълго.

ivopifeca

Започва разкриване на семейни тайни ;)

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 05 Април, 2015, 17:04:02
Започва разкриване на семейни тайни ;)

Както обикновено, много ,,смисъл" в малко думи, без да си разбрал. Една от причините да си от ,,приятните" за мен!

Нож забит в гърба? Даже кирка както динко пише! Написах имаш интелигентен вид, приятен си, имаш внук. Ако е било, че имаш внук, така си ми казвал виждал съм го по снимки, ама как да съм сигурен, щом е срамно не съм сигурен. Не съм знаел, че да имаш деца, внуци е срамно. Аз се гордея с децата, за съжаление не всички като станат на моята възраст ще могат да се похвалят, много ще могат само да кажат, че имат 20 години стаж на камион!!! Да не е за възрастта? Е, не съм ти виждал ЛК, напиши каквато възраст е удобна. Да не би да съм ти развалил прикритието? Все едно си ми казал: Аз съм Gargamel Pantigrua от ,,Свободният форум"! И аз те издавам! Да, ама нямам спомени за това, а ти? Важна е компанията, като се събереш с помияри можеш да почнеш да правиш като тях, а можеш и да си имаш собствено мнение. Предлагам ти да почнеш да се държиш малко на възрастта си и на един мой или на Администраторът коментар да правиш 10. На първо време преброй колко има в последната година и половина. Накратко по-малко приказки, че обратното е присъщо на другия пол!

Дребнавият злобен човечец много обича да се радва, да кажем неприятни моменти на другите. Дочули нашите много ,,важни" хора, че условно казано са ме уволнили. А е условно, защото има точен термин дисциплинарно уволнение, ама аз не само не съм такова, а и специално ме уговаряха, че ако се съглася по взаимно съгласие ще получа бонуси, на български е премия, но не парична. Който смята, правилното след раздялата с фирма да плюеш наляво и надясно, негова си работа, ще споделя когато аз реша.
     Тези вашите ,,герои" Цветанов и Рошко буквално се насраха от кеф. Много се надявам ,,инж." Павлов да използва такава дума, по него си равнявам кои са допустими изрази. Като ги знам каква са ,,стока" не ме изненадват изобщо. Обаче те вдигнаха врява до небесата, та колкото работодателя четат и ме познават, да ги насочат в правилна посока. Адвокатите на тези, имате ли много такива ,,приятни" познати. Далай Лама, вероятно не би обърнал внимание, аз може да не приличам много на него. Може да се каже: ,,С такива ,,колеги" човек няма нужда от врагове!"

П.П.: Ще обясня за някой път, включително и на Иван. Рошко получи 15 дена бан (според мен закъснял), накратко защото е простак. Той като ,,зрял мъж" на момента започна да ни засипва с гнусотии Администраторът по Фейсбук и имейл, мен по Скайп и дори звъня на телефона ми. Получавах подобни неща месеци наред. Иван-е и ти си наясно, на ударен ли се правиш? Това сигурно може да се тълкува за много зряло да изпаднеш в истерия за бан. Така или иначе след седмица ТОЙ САМ ПОЖЕЛА ДА МУ БЪДЕ ИЗТРИТ ПРОФИЛА. И е съвсем явно, че съжалява щом непрекъснато коментира нещата писани тук!

динко

Изказвам моето мнение,не се крия под псевдоними,не познавам никой лично.Господин Илчев неприятно е когато те предават,затова ножа бе заменен с кирка във виртуалната гърбица.Успех на всички,темата за мен е приключена.

rider777

Егати, честно ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Илчев, да не си помислиш, че те обиждам нещо ама пич вземи и отиди е така профилактично да си поприказваш с някой психиатър !!!!!!!!!!!!!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: динко - Понеделник, 06 Април, 2015, 00:19:37
Изказвам моето мнение,не се крия под псевдоними,не познавам никой лично.Господин Илчев неприятно е когато те предават,затова ножа бе заменен с кирка във виртуалната гърбица.Успех на всички,темата за мен е приключена.

Кирка или нож?! Това е ясно, кой е предаден и как точно? Ти като не се криеш под псевдоним, вероятно съм аз? С много проста формула от потребителско ми име, можеш да узнаеш първото и третото.

Цитат на: rider777 - Понеделник, 06 Април, 2015, 06:11:30
Егати, честно ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Илчев, да не си помислиш, че те обиждам нещо ама пич вземи и отиди е така профилактично да си поприказваш с някой психиатър !!!!!!!!!!!!!!!!!

Сериозно бих се притеснил, ако някой ме псува и аз му се радвам, че даже обяснявам какъв пич е този. Или колко хора (777) са готови да работят за 500 € месечно, ще се питам сънувам ли или нещо става с мен. Ама всеки си знае негова си работа щом такива неща те зарежда!
     По-горе те бях питал какво искаш ли нещо от мен! Предполагам ще продължиш да не казваш, най-лигав си от групата. Питай психоаналитик да не е от, това че съм изтрил някои от любимите ти:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, или
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  :) :) :) :) :) :)?!?!?!

ivopifeca

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Понеделник, 06 Април, 2015, 20:18:03
     Кирка или нож?! Това е ясно, кой е предаден и как точно? Ти като не се криеш под псевдоним, вероятно съм аз? С много проста формула от потребителско ми име, можеш да узнаеш първото и третото.

Сериозно бих се притеснил, ако някой ме псува и аз му се радвам, че даже обяснявам какъв пич е този. Или колко хора (777) са готови да работят за 500 € месечно, ще се питам сънувам ли или нещо става с мен. Ама всеки си знае негова си работа щом такива неща те зарежда!
     По-горе те бях питал какво искаш ли нещо от мен! Предполагам ще продължиш да не казваш, най-лигав си от групата. Питай психоаналитик да не е от, това че съм изтрил някои от любимите ти:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, или
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  :) :) :) :) :) :)?!?!?!
Много думи,и трудно разбираемо е какво се стремиш да кажеш.Опитай с по кратки и ясни изречения.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ivopifeca - Понеделник, 06 Април, 2015, 21:15:18
Много думи,и трудно разбираемо е какво се стремиш да кажеш.Опитай с по кратки и ясни изречения.

Установих, че с хора които привидно изглеждат интелигентни понякока много трудно се общува. Какво остава такива които никога не създавали такова впечатление, освен че болезнено се нуждаят от внимание!

МИНКО ИЛЧЕВ