• Welcome to Форум на българските шофьори.

Актуалната пътна обстановка в страната

Започната от naum4o, Понеделник, 29 Декември, 2014, 07:07:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

naum4o

Сайтът на Агенция пътна инфраструктура - http://www.api.bg/index.php/bg/.
Хвърли едно око, преди да тръгнеш.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

rider777

В България НИТО една медия не е обективна, включително и тези, които трябва да ни информират правилно за пътната обстановка,,, преди година пак имаше някаква истерия за закъсали коли из Франция и доста народ ми се обаждаха и писаха да ме питат как е там и аз направих едно клипче в най-заснежената част на Франция ,,,, съдете сами за бедственото положение тогава ,,, http://vbox7.com/play:m17cb4f65a
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

diyodi

Та те всички медии ни казват едно и също: "Пътищата са проходими при зимни условия!". И като тръгнеш започваш да се чудиш кое им е проходимото...

diyodi