• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фондация

Започната от Prunov, Петък, 02 Януари, 2015, 15:42:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Prunov

За много години колеги
Имам един странен въпрос
Напоследък все повече и повече фондации излязоха по телевизия и радио за какво ли не
Какво и колко печелят хората регистрирали фондации
Пример - Евгени Минчев не си знае парите
Как определени хора правят пари
А ние шофьорите правим пари на други хора
Който има инфо относно фондацията,ще се радвам да прочета
Благодаря.

фондация - фондации,а не фондациЙ
Детелин Прунов
00359 988868321

Prunov

Детелин Прунов
00359 988868321

driver1

Цитат на: Prunov - Петък, 02 Януари, 2015, 15:42:49
За много години колеги
Имам един странен вьпрос
Напоследьк все повече и повече фондаций излязоха по телевия и радио за какво ли не
Какво и колко печелят хората регистрирали фондаций
Пример евгени Минчев не си знае парите
Как определени хора правят пари
А ние шофьорите правим пари на други хора
Който има инфо относно фондацията,ще се радвам да прочета
Благодаря

Да пукна, ако разбрах какво, всъщност питаш...

driver1

rider777

Прунов, не се занимавай с форуми ами вземи основи една фондация,,,,,, ама трябва да е модерна ,,, са е модерно да си педерас, после се чудиш що ватманчето натрупало кинти,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

SEMPER

Аз го разбрах добре.

Човека се е впечатлил,че има хора де само си въртят синджирчето и си гледат кефа и рахата.

И се интересува, като как им се получава това.

Че да му отговоря - фондациите набират приходи от ДАРИТЕЛИ (тази дума преведена на "чист" български означава нещо като -БАЛАМИ, БУДАЛИ или БАЛЪЦИ )

Грижата да си намира балами е на фондациджията (предполагам, че така би трябвало да се нарича шефа на фондацията :)   )    
Ако си намери балъци - пие мляко ( или уиски) ако не успее - седи гладен.
Така че и при тях няма пълно щастие.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

driver1

Да де, ама от коментар на друго място се разбра, че всички съпруги на президенти имали фондации...Та му предложих на колегата, ако е истински мераклия да обмисли този вариант и да се омъжи за президент! Пък той се разсърди!
    Друг вариант е да стане ватман? Ама ще отнеме време... ;)

Prunov

знаете ли
сьжалявам че пуснах запитване
форума е пьлен с н................
за разлика от другите колеги аз се интересувам как може да се изкара някой друг лев
всички го правят а защо не и аз
а не да се омьжвам като колегата спомена
а нищо не се знае утре самия той може да пуска дарение да живея на малдивите
аз ще се смея по кьсно:-)
Детелин Прунов
00359 988868321

driver1

Цитат на: Prunov - Петък, 02 Януари, 2015, 18:45:21
знаете ли
сьжалявам че пуснах запитване
форума е пьлен с н................
за разлика от другите колеги аз се интересувам как може да се изкара някой друг лев
всички го правят а защо не и аз
а не да се омьжвам като колегата спомена
а нищо не се знае утре самия той може да пуска дарение да живея на малдивите
аз ще се смея по кьсно:-)

Едва ли ще се смееш "по-късно" колега. Живей за мига! А темата ти и въпросите и начина ти направо ще накарат много хора да се смеят. :-)
Успех в бъдещата ти фондация, де! То ватман Лорд ъф Итън стана, пък ти може и повече да се издигнеш!

bobikat

Детелине. Добре ли се спие, ако знаеш, че правиш пари на гърба на хорската добродетел?

naum4o

Според мен има фондации и фондации> Тази на Митко Бербатов, Гриша Ганчев или тази на Боян Радев, ето това са фондации. Занимават се с практични неща, даряват и подпомагат талантливите младежи и занемареното изкуство в България. А фондации, като тази на бутаната количка Минчев, имат съвсем други цели. Като например печалбата и прането на мръсни пари. Ако някой си мисли, че това дупчено билетче Евгени е започнал от нулата, се е малко объркал. Г-н най-фешън педераст е сериозна реститутка, както и подобните му дендита и прочее тиня.
И поначало въпросът е поставен некоректно. Не как печели ,,широко скроеният" бивш ватман, а за сметка на кого и кой му го позволява.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

bobikat

Точно Гришата с черното тото и захарта не го слагай под един знаменател с Бербата, моля.

driver1

naum4o, каква реститутка е Евгени Минчев? Какво са му реституирали? Пазарджишката циганска маала, където е израсъл? Просто той е един гьонсурат и не му пука от нищо. Но е и изобретателен и предприемчив, не може да му се отрече. Аз помня, че той беше единствения ватман по онова време, който обявяваше спирките по радиоуредбата, заедно с кратко описание на околните забележителности. После пък си направи PR-агенцията, която умело лансира чрез участията си по телевизията и родните сноби сега се надпреварват да му пълнят гушката за да са в светлината на общественото внимание. Тя, топката като се затъркаля веднъж по склона вече става все по-голяма. А иначе - каквато ни държавата, такъв ни и хай-лайфа, такива ни и PR-ите.

rider777

Беше някъде 94-96 година, когато реших да си продам една кола, която си бях вкарал от Щатите и и бях лепнал на стъклото един лист с цена и телефон. Тогава водех дъщеря ми на Алианс на площад Славейков и веднъж ватмана видял колата и решил, че баш такава му трябва и звъннал вкъщи и се представил на жена ми. Прибирам се и жена ми вика абе тоя Евгени Минчев иска да купи колата и каза, че пак ще се обади и започваме да мислим са къв беше тоя Евгени Минчев,,,, на мен ми звучеше нещо като певец,,, жена ми вика не бре той е артист и така и не можахме да се сетим кой аджеба е тоя и забравихме за него. На другия ден аз си бачкам по един Мерцедес и му свалям двигателя отстрани на блока на лоста за тупане на килимите и жена ми от балкона ми вика, че пак се обадил тоя въпросния ЕМ и иска да отида с колата пред хотел Родина и аз както си бях целия омърлян с масло се меткам на колата и отивам пред Родина та там го видях на живо въпросния педал ама той като ме видя с кви дрехи съм и не хареса колата да го ,,,,,,,,,, .   А тва с реституирането нещо не го вервам и мисля, че просто е имал късмет в Живота а и те тези де карат в лявата лента си се поддържат и явно затова е натрупал кинти.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

naum4o

Цитат на: bobikat - Петък, 02 Януари, 2015, 21:33:39
Точно Гришата с черното тото и захарта не го слагай под един знаменател с Бербата, моля.
Няма спор, че личността му е компрометирана и не изглежда добре в едно изречение с Берба и Боян.
В случая коментирам конкретно фондацията му, като такава, която наистина подпомага много младите, български, спортни таланти.

Колегите driver1 и rider777 са абсолютно прави. Разрових се около живота на този гейзер и се оказа, че пробива благодарение на факта, че го тъпче френският посланик, който го въвежда в хай-лайфа, а после е и приятелка на Емил Димитров. И оттам се завърта колелото, започва да купува имоти в центъра на София и т.н. Наистина комбинативна педеруга. Но специално той не е реститут-ка.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bobikat

Предлагам всички ние да си запазим по едно легло там. Хем ще ни хранят, хем ще ни поят. ;D

bobikat