• Welcome to Форум на българските шофьори.

Над 100 дами карат камиони

Започната от Trucker_Boy, Четвъртък, 26 Май, 2011, 03:41:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Повече от 100 дами от различни краища на Швеция изпробваха най-мощните камиони в демоцентъра на Vovlo Trucks в Гьотеборг. По време на ежегодния ,,женски" ден в централата на компанията се допускат единствено представителки на нежния пол. Тази година те изпробваха способностите си като шофьори на камиони и научиха подробности за работата в сектора на превозвачите. Целта на ,,женския" ден е да мотивира повече дами за работа в транспортния сектор и да ги ориентира в спецификите на професията.
Всяка година Vovlo Trucks подготвя специална програма за гостите в деня, изцяло посветен на дамите. Тя включва изложби и работни срещи, съвместно с шведски транспортни асоциации. На участничките, пристигнали от близки и далечни краища на страната, се предоставя и възможност за тестдрайв на едни от най-мощните камиони в света - Volvo FMX и Volvo FH16 (700 к.с.). Така дамите придобиват опит и получават по-задълбочени познания за различните специфики на професията.
Денят, посветен на дамите, се организира от Vovlo Trucks от повече от 10 години насам. Инициативата е подкрепена от различни транспортни институции, както от асоциации за защита на околната среда. Над 200 жени са изявили желание да се включат в тазгодишното събитие, като повече от половината са млади момичета, които още не са работили в транспортния сектор.

Източник: wwww.newsmaker.bg
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

BoBy_BoY

Ауууу, Тракерчоо, как барна на кака ми Катя снимката у форума?
  Мале, мале она ше откачи :D! Ама нещо не отговаря фланелката,,700" с реалността на вратата ,,500" ::).
  Ама аз си се кефим на кака ми Катя,  ;) ;) ;)!

BoBy_BoY

Trucker_Boy

Това е снимано в България ?
Не знаех , че е така ако е проблем ще махна снимката. ;)
www.sbps.eu

BoBy_BoY

Цитат на: Trucker_Boy - Четвъртък, 26 Май, 2011, 13:06:20
Това е снимано в България ?
Не знаех , че е така ако е проблем ще махна снимката. ;)

Ни бой се, она не хапе! Ама ме изненада :D. Нека си седи! Ше я прайм медиина звезда ;)!

admin

Цитат на: BoBy_BoY - Четвъртък, 26 Май, 2011, 12:55:58
  Мале, мале она ше откачи :D! Ама нещо не отговаря фланелката,,700" с реалността на вратата ,,500" ::).

Боби, покани дамата да се присъедини към нашата компания. И я попитай дали има нещо против хубавата й визия да остане във форума.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Баце рискувайки ,,червен картон,, ще ти мъцна,че си у грешка и всичко си съвпада,ти го поясним това на вратата са си 500 коня и се отнася за дръгело,а това на фанелката са си 700 и се отнася за колежката аз кат гледам и 800 мое да са,де ега колежката ако се регне не ми каже ,,простак,, оти само,че си аби думите я си го знам,че съм си.

Trucker_Boy

www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Тракерчо или ми замаскираш простотията с горния ми пост или баце бъркаш раздела,но тъй като и тук става въпрос за ,,каки,, колежки ,който имат мойто голямо уважение въпреки цялата ми простотия бих Ви насочил и към друга тема свързана с тази .
За нежния пол в транспортния сегмент може да прегледате и:
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=51.0
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=103.0

Тематично свързване мислим е това.

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Четвъртък, 26 Май, 2011, 18:56:02
Баце рискувайки ,,червен картон,, ще ти мъцна,че си у грешка и всичко си съвпада,ти го поясним това на вратата са си 500 коня и се отнася за дръгело,а това на фанелката са си 700 и се отнася за колежката аз кат гледам и 800 мое да са,де ега колежката ако се регне не ми каже ,,простак,, оти само,че си аби думите я си го знам,че съм си.
Ни бой са ва, она си е печена, баце! Сега да скиим как ше си я намерим, че не съм се кьоркал от много време с нея. Беше ми колежка в ,,Карат'С". Ама вятъра скии къде я отвя-у ,,Volvo".BG.

FH16

Здравейте момчета!!! Не предполагах ,че ще стана тема на разговор тук :) Боби радвам се да се намерим след толкова години ! :)

Причина за редакция: Правопис

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: FH16 - Четвъртък, 07 Юли, 2011, 23:16:25
здравейте момчета!!! непредполагах че ще стана тема на разговор тук :) Боби радвам се да се намерим след толкова години :)
Опа колежката ,въпросната се мерна е са да видите колко ,че е пцуване. :(

!na

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Четвъртък, 07 Юли, 2011, 23:19:49
Цитат на: FH16 - Четвъртък, 07 Юли, 2011, 23:16:25
здравейте момчета!!! непредполагах че ще стана тема на разговор тук :) Боби радвам се да се намерим след толкова години :)
Опа колежката ,въпросната се мерна е са да видите колко ,че е пцуване. :(

Ако имаш предвид мен У грешка си, баце  ;)
Друга е колежката, но е колежка, да
И е супер човек във всеки смисъл на думата!
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

FH16

Trucker_Boy

Цитат на: FH16 - Четвъртък, 07 Юли, 2011, 23:24:01
;) :) :D

Добре дошла в форума.
Надявам се да си прекарваш приятно тук и да откриеш още много нови познати.
*Писането на разбираем български език е задължително.  ;)
www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Имах впредвид FH16 ,но може и да греша,не ми е сефте май?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ