• Welcome to Форум на българските шофьори.

По темата за Стралис....

Започната от Hino, Понеделник, 06 Април, 2015, 02:45:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ziladjiata

Я незнам ама ако някога бъда принуден да избирам с къф камион да работя от Рено и Ивеко със сигурност ще избера Рено ако ще и Премиум да е.

ziladjiata

Yordan

На Ивеко и Рено трябва със закон да им се забрани да правят камиони. Осакатиха доста хора.
Като погледнеш трезво на някои неща и разбираш, че трябва да пийнеш...

Yordan

Като погледнеш трезво на някои неща и разбираш, че трябва да пийнеш...

ziladjiata

Бацета от вчера карам заедно с колега от мойта фирма който са го пратили от БГ до един от наще гаражи в Ломел (Белгия) да докара до БГ един чисто нов страдалис хай уей хенгер люлка за новата линия която откриват наще Белгия-Гърция на двойка.Та от вчера имам некъкви наблюдения към чудото наречено ивеко тва наистина е анти камион за шофьора.По незгодна кабина наистина нема и нещо не е на местото на което очакваш да е като в друг нормален камион.И са се сещам че некой от форума беше писал адмирации че копчетата за автоматика са на таблото.Я като ги видех първата асоциация беше с стар реис мерцедес от ДАП Дружба.Вече наистина си затвърдих мнението което съм изразил в по-горна тема че ще предпочета Рено пред италианския нужник дори и чисто нов да е.Не че съм фен на рено ама определено е по-добрата алтернатива от СТРАДАЛИС не пожелавам никому такава участ да кара тва.А относно пак по-горе писаното че кабината си е згодна въобще не е така тва изобщо неможе да се сравнява тоя актив спеис с истинските кабини като напр Мерцедес мега спеис Ман ХХЛ Даф супер спеис Скания топ лаин даже и Рено магнум.

Boroman21

Лошото е че на Ивеко качеството се покачва а на другите главоломно спада.

Boroman21