• Welcome to Форум на българските шофьори.

Международни шофьори С+Е

Започната от D. Yosifov, Понеделник, 03 Август, 2015, 11:24:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

D. Yosifov

Транспортна фирма "Ивелин Йосифов" ЕООД търси да назначи международни шофьори вътрешно в Европа. Най-чести дестинации - Дания, Германия, Франция, Холандия, Белгия.

Изисквания към кандидатите :

- Категория C+E
- Познаване на пътната мрежа в Европа;
- Дигитална карта;
- Валидно удостоверение за психологическа годност;
- Професионална компетентност;
- ADR /предимство/;
- Западен език /предимство/;
- Опит в Европа - минимум 2 години;
- Познаване на документите за извършване на международен транспорт;

Задължения на водача :

- Добро отношение към автомобила и отговорност към него;
- Стриктно изпълнение на поставените задачи;
- Лоялност и отговорност;

Ние предлагаме :

- Нови композици - евро 5;
- Редовно заплащане - около 1500 Евро (в зависимост от работните дни) ;
- Трудов договор;
- СО + ЗО;
- Постоянна и дългосрочна заетост;
- Отлични условия на труд;

Работи се 2 - 3 месеца (според желанието на водача), като се почива 2 - 3 седмици (според желанието на водача). Възможна смяна със самолет на фирмени разноски.

Можете също да се свържете с нас на телефон :

+359 884 189 698 - Даниел Йосифов

Или можете да изпратите своето CV на e-mail :

yosifov.eood@abv.bg

Интервюто ще се проведе в средата на м. август. Ще бъдат поканени само одобрените кандидати.

D. Yosifov

Rammbon

Имам някои въпроси.
Може да са Евро 5, но имат ли печка, климатик, хладилник, с колко легла са кабините , колко е висока кабината и автоматик ли са, че съм не напатил на Евро 5 , без хладилник, с ръчка, и ниска кабина като за лилипути.
Англия кара ли се?
Сервиза на машините как е осигурен, смяната на гуми? само чрез АЛО ... по телефона или шофьора е и монтьор?
Също най-важното, около 1500 Евро (в зависимост от работните дни) , кога се получават, след 2,3 месец или по-късно?

И адресите как се получават, по SMS или бордната навигация?

Rammbon

D. Yosifov

Здравейте,

Мислех, че съм написал коректно обявата но явно съм пропуснал някой неща :)

Камионите са DAF XF 105 с голямата кабина, автоматик, ретардер, хладилник, печка, климатик. Имат по две легла, но се кара единична езда.

Написал съм къде се кара, в Англия не се ходи.

Нужно е шофьорът да има добро ниво на техническа грамотност, но той не е монтьор, механик, товарач и т.н. При проблем камионът се изпраща в сервиз.

Адресите се получават на бордната навигация, но няма проблем това да става и чрез SMS. Естествено първият вариант е по-удобен и за двете страни.

Заплата се плаща с 1 месец закъснение (Пример : парите за м. юли се получават в края на м. август), като при започване на работа при нас, ако шофьорът желае, можем да му изплатим аванс в края на първия месец :) .

Ако имате още въпроси не се колебайте да питате !

Желая Ви успешен ден !

ivopifeca

Парите със закъснение?Какво закъснение,защо?Може ли аз да започна месец юли тогава,и да започна да карам от месец август?

ivopifeca

Цитат на: ivopifeca - Понеделник, 03 Август, 2015, 16:26:49
Парите със закъснение?Какво закъснение,защо?Може ли аз да започна месец юли тогава,и да започна да карам от месец август?
Забравих още нещо,колко е твърдо на ден заплащането?

D. Yosifov

Здравейте,

Виждам, че се опитвате да ме провокирате, естествено аз няма да Ви отвърна със същото :) .

Относно първият въпрос - Няма да навлизам в подробности защо нашата фирма е решила да работи по този начин. Мисля, че като съм го обяснил и съм дал пример в обявата съм бил достатъчно коректен, за да не получавам нападки и да не бъда иронизиран. Естествено това е Ваше право.

Относно вторият въпрос - В обявата също е написано заплащането на месец, което всеки може да очаква. На бъдещите служители ще им бъде обяснено точно как се формира заплащането преди да се сключи трудов договор.

Желая Ви успешен ден !

ИванТ

Част от мненията, които не бяха по основната тематика са преместени тук. Нека тази тема, остане единствено за работодателя и за конкретни въпроси към него!
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!