• Welcome to Форум на българските шофьори.

AUDI 80 B4 Coupe 16V 2.0 140hp 1993г.

Започната от ANUBIS, Понеделник, 23 Ноември, 2015, 22:30:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ANUBIS

Здравейте колеги,искам да ми дадете компетентно мнение за тази кола защото в близко бъдеще смятам да купя?
Само да подчертая,че двигателя е DOHC.
Кажете ми всичко за колата,здравина,двигател,ходова част,разход и т.н?

ANUBIS

SEMPER

Ако каросерията не е частично поправяна, колата вероятно още дълго време няма да има проблем с корозията. Една от най неръждясващите коли е.
Ако има следи от поправки, по добре не я вземай.

Окачването е добро, относително пригодно е за българските пътища.

За двигателя не мога да кажа нищо, не съм имал с такъв, щото ми идва твърде неикономичен.

Ако колата е запазена, не я юркай много - все пак е олдтаймер и може си вдигне цената с времето
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rider777

Аз имам такава ама с 1,9 ТДИ моторетка,,,, купих я преди точно 10 години с ударен преден десен калник,,,, на местото дето е ударен е паднала боята и още не е ръждясала,,, нема друга такава кола,,,,, Пича на който съм си дал сервиза под наем имал В4 520 коня,,,, не съм виждал такава ама сина ми каза, че във форума на АУДИ много го коментирали и някакъв румънец му предлагал 17 000 лева за нея,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Pando85

Имам го същия мотор, но на голямото купе А6. Като цяло бягат от него, че бил капризен на газ, но за бензин няма дертове. Недостатък му е малкия обем масло - 3 литра, а който и да питаш казва, колкото повече масло - толкова по-добре. Разход под 11 забрави и на бензин и на газ. Двата вала един към друг са с верига, която се износва и започва да трака. Въпреки всичко 5 години вече го карам и не съм имал сериозни проблеми.

ivopifeca

Колега,здравей.Аз без да съм карал въпросния автомобил-модел,марка,смея да твърдя ,че е доста капризен.Двама мои приятели в квартала се скъсаха от ремонти,казват немало нищо общо с ауди 100,което е доста корав автомобил.По горе колегата е казал много точно,че с точно тоя мотор не е добре...Ако го караш в София,забрави за разход на газ под 15...

ivopifeca