• Welcome to Форум на българските шофьори.

Garmin навигационни карти

Започната от R420, Вторник, 07 Юни, 2011, 18:42:06

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

buko89

колеги търся карта на подробна карта на Швеция ? някой ако има нещо да прати линк или на скаип

buko89

Lorinser

lefterow

Люси

Колега дръпни си от тук City Navigator Europe NT 2013.30 в нея има подробна карта на Швеция както и на всички останали цивилизовани Европейски държави!!!

radosl81

Здравейте. Току що си купих Garmin Nuvi 1440. Всъщност си го поръчах, още не е дошъл. Мисля, лятото да пътувам от Естония до България. Миналата година, ползвах един телефон Нокиа, ама много ме въртя из градовете. Та въпроса ми е...Каква карта или карти ще ми трябват за да нямам проблеми по пътя, и къде да ги намеря? Пък, ако кажете и две думи за апаратчето, ще съм много благодарен. Поздрави

admin

Със здраве да си го ползваш. Нямам представа обаче тази покупка какви последващи ъпдейти ще ти осигури и с каква продължителност ще бъдат те. Принципно обновяването на картите при някои модели на Гармин след изтичането на този период е затруднено или невъзможно. И колко пари струва тази навигация?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Люси

Карти за Гармин има навсякъде в нета,а и много лесно се работи с него!!!
Ако ти трябва нещо за Гармин само кажи какво и ще го получиш!!! ;)

admin

Цитат на: Люси - Четвъртък, 10 Януари, 2013, 21:24:43Карти за Гармин има навсякъде в нета,а и много лесно се работи с него!!!
Ако ти трябва нещо за Гармин само кажи какво и ще го получиш!!! ;)

Ще ти охладя малко ентусиазма. Значи има едни нови модели Гармин, които след включване към компютър въобще не показват вътрешната памет и освен това нямат и слот за карта. За справка попитай колежката !.!.!.

M.Traykov

Да сблъсквах се с такъв нов.Доста е неприятно,а е с доживотен ъпгрейт на картите.

radosl81

Здравейте отново. Благодаря за бързите отговори. Тъй като досега не съм ползвал "истински" GPS, не съм много добре запознат. Относно картите...трябва ми карта за всяка страна поотделно, или има някаква карта на цяла Европа, която ще свърши работа? Апаратчето, пише че има карти на Западна Европа в него, но не знам точно за кои страни, и не са с доживотен ъпдейт. Взех го за 100 евро на промоция. Има си слот за microSD. Най-вероятно, ще пристигне в понеделник, та ако съм се набутал много, казвайте, ще го върна докато не съм го отворил. Европа съм я обикалял надлъж и нашир доста и без GPS, ама е хубаво да има някой да следи знаците, вместо теб. Поздрави

П.П. Ама то "не става само с ядене..." :D Сега видях поста, преди моя. Той е отговора на въпроса ми за картите, нали?

admin

Според мен не си струва да залагаш именно на Гармин. Има и по-евтини навигации, които са по-лесни за "манипулиране" на картите и други неща. Но както си прецениш ти.

radosl81

Цитат на: admin - Петък, 11 Януари, 2013, 08:48:23
Според мен не си струва да залагаш именно на Гармин. Има и по-евтини навигации, които са по-лесни за "манипулиране" на картите и други неща. Но както си прецениш ти.

Добре, а какво ще кажеш за TomTom XXL Classic? И той е на промоция, и мога веднага да го сменя. И той е с 5 инчов екран и със карти на западна Европа.

admin

Цитат на: radosl81 - Петък, 11 Януари, 2013, 09:17:57
   Добре, а какво ще кажеш за TomTom XXL Classic? И той е на промоция, и мога веднага да го сменя. И той е с 5 инчов екран и със карти на западна Европа.

Моят съвет е да си вземеш някаква навигация с Windows CE, за да можеш след това да си сложиш какъвто софтуер поискаш. Другият вариант е навигация с Android, но все още не са много разпространени. А най-добре таблет, но цената е поне двойна.

JoroBoro

Аз съм с това:
http://www.tinydeal.com/freelander-pd10-7-multi-touch-android-40-8gb-tablet-pc-gps-p-57020.html

За 150 лв., върши идеална работа. Недостатък е, че го чакаш един месец да дойде от Китай.

Люси

Цитат на: admin - Четвъртък, 10 Януари, 2013, 21:31:17
Ще ти охладя малко ентусиазма. Значи има едни нови модели Гармин, които след включване към компютър въобще не показват вътрешната памет и освен това нямат и слот за карта. За справка попитай колежката !.!.!.
На всяко действие има и противодействие!!!! ;)
То и на по старите модели има европейска карта ама като тръгнеш да търсиш не я виждаш!!! :)
Дай такъв модел на който не се вижда вътршната памет че ми стана интересно!!!

Люси