• Welcome to Форум на българските шофьори.

Двойка шофьори кат С+Е

Започната от k.popov, Вторник, 03 Май, 2016, 10:17:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Цитат на: tdi - Сряда, 04 Май, 2016, 12:44:18
Аз не искам да гори толкова, аз предлагам и никой не режа за преразход! И май не четеш. Щом единия може значи и друг може
Щом единия можел...тва като го чуем и очаквам торба с томахавки.Как Пешо може да остава след работно време да мете-а ти не можеш,как той може да идва у събота,как може да кара по 26 часа у денонощието ;)

ivopifeca

hgv_driver

Цитат на: micyri - Сряда, 04 Май, 2016, 15:02:24
А защо само бг шефове ги интересува разхода на горивото и кой шофьор колко разход дава?

Защото както казва моя шеф - "Борим се да оцелеем". Направо да го съжалиш.

hgv_driver

naum4o

На мен ми прави добро впечатление tdi. Два пъти се извини и отговаря на всеки въпрос.
Пожелавам му много работа и да дава бонуси по-често. Шофьорите са пчелите, те събират меда.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

micyri

Цитат на: naum4o - Сряда, 04 Май, 2016, 20:55:06
На мен ми прави добро впечатление tdi. Два пъти се извини и отговаря на всеки въпрос.
Пожелавам му много работа и да дава бонуси по-често. Шофьорите са пчелите, те събират меда.
Тук и аз съм съгласен за човека,дано да е коректен.
Но,че шофьорите са пчелите ,тука не съм съгласен.
Всеки трябва да си знае задълженията .Когато всеки си гледа и изпълнява задълженията ,работата върви,няма ли дисциплина..... ,забрави.
Пак отидохме в друга тема ;)

k.popov

Цитат на: micyri - Сряда, 04 Май, 2016, 15:02:24
А защо само бг шефове ги интересува разхода на горивото и кой шофьор колко разход дава?
И при нас има бонус за икономично каране Acrtos 6,но това няма нищо общо с бг разбирания за икономично каране!
Сори за спама ;)
Би ли разяснил каква е разликата при българската представа за икономично каране и европейската представа?
Колкото до шефовете може би наистина бг шефовете повече ги интересува, но нали се сещаш, че работим на много по-ниски цени и трябва и ние хляб да ядем, все пак ако само изкарваме колкото да платим заплата и банка, то тогава тези нерви и работа биха били безсмислени. Но за разлика от големите богати фирми с по 500 камиона и отгоре ние не режем за преразход така, че какво искаш? И направо ме хваща яд, че пуснах обява тук. От толкова философи само 1 заинтересован господин. Всичко което получих от тази обява беше само заяждане. Аз казвам за икономично каране и веднага се започва. Абе човек, ти като не можеш да караш си е твой проблем. Нито си в моята фирма нито ме интересува как караш. Никой не съм отрязал за преразход а за сметка на това като кара икономично си разделяме спестеното. Какво повече да направя мамка му стара? И въпреки това тук срещнах само заяждане. А ако някой казва, че е невъзможен разход от 27/100 тогава да ми пише и да заложим пари и да дойде да му покажа разхода!

k.popov