• Welcome to Форум на българските шофьори.

2016.05.06

Започната от rider777, Четвъртък, 05 Май, 2016, 18:15:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stefanov

Ми даже компютара да ми показва грешен разход имаме оше 2 съшите дафове и един 460коня автоматик разхода е горе долу съшия , имаме и 2 нови сканиите  те са 30 , 32 литра . Ирландските пътиша нямат нишо обшо с  Испанските а и ремаркетата ниските са ни 4.47м а високите , двуетажните са 4.65м ше ти снимам кви стоиности показва компютара . Валтерските ремаркета са по леки , товарят ги с по малко пачки талашит шото мрънкат и самите ремаркета са ниски , всеки ден ги гледам товарят ги за Швеция и Белгия

stefanov

rider777

Говорех за Игоа и Пачи ,,  а валтерско ремарке ако има с по-малко от 25 тона това е веднъж годишно ,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

stefanov

Ако на Валтерското има 25 тона начи на моито има 30 тона ,незнам не съм го мерил обаче Валтерските и въобше всичките  дето отиват за Европа, Кобелфрет ,П и О са по леки ,товарият ги по различен стандарт , връзват ги със стомана и им редяt дъски отстрани и по един час и отгоре се изумяват докато си окрепят товара. Начи престави си че дърпаш такава тежест по смотан път нешо като Видин , Монтана само че по тесен и без дупки и постоянно намаляш и ускоряваш колко мислиш че ше ти гори какъв то и да е камион ???

rider777

Абе карайте си като знаете,,,,, Хайде лека и спокойна нощ на всички.

ivopifeca

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 05 Май, 2016, 22:15:14
Електрониката показва абсолютно точно колко е разхода и наличността в резервоарите ,,,,,, някои  си мислят примерно, че като почнат да пълнят тубите от обратната нафта и няма да се разбере, че гепят ,,,,,,,,
Рецета на Премиума не е от най точните...

rider777

Адаш,,, абсолютно точно,,,, 4 години проверки,,,,, разлика макс половин литър на цел резервоар.

imter

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 05 Май, 2016, 23:53:11
Не,,, 460 HF автомат със 16 скорости а не с 12  2011година го взех на 15ти Септември на 7 километра с наелоните по него и Април 2012 ме изгониха заради един тъп ямболски селяндур ,,,,,,,,,,,
Добре де нали сам напусна,или Сюлейман те изгони заради този разход ;D ;D ;D ;D.На шефа ти ML-А гори по-малко то 18,6.

rider777

Сюлейман е диспонент там,,,,,,,,,,,,,,, а ме изгониха защото един ямболски селяндур ме накисна на Шефа ,,,,,,,,,,,,,

nevega

Иво кой тоз градски дето те е натопил :)
Кажи го да не вземе да ми цъфне при мене да се пазя от такива

rider777

Христо се казва ама и той като Вълери Цветанов си "купи" апартамент в Испания дето ще го изплаща 30 години та не ми се верва да тръгне в БЪЛГАРИЯ да си търси работа ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

martin stanev

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 05 Май, 2016, 18:15:21
За Евро 6  27/100 е даже много висок разход.

Бат Иво, тва 27 на 100, ама на место ли?.....или докът караш?  ;D ;D ;D Ми то..при теб не е за започване на работа, човек 1 лейка нафта не може си смукне за голфчето брее ;D ;D ;D

rider777

С 1800€ месечно можеш да си пълниш гоУфчето на бензиностанциите на Марешки и да си свиркаш,,,,,,,,,,,,,,

rider777

Някой има ли идея откъде може да си вземе човек такава мултиварка

American

Търси за Crockpot или Rice Cooker
12v

Имам колега който си готви с такова.
Той казва: сутрин го приготвям, пълня, включвам и след 5 часа каране имам страхотна манджа :)
smoking gun

martin stanev

В големите вериги, за електроуреди ги има.

martin stanev