• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа вътрешно в Европа

Започната от rider777, Понеделник, 16 Май, 2016, 14:12:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

И преди 10 години и сега твърдя същото,,,,,, няма по-тъпо племе от шоферското ,,,, и в Бъдещето пак ще го твърдя ,,,,,,,,,,,,,,,, А и освен това смятам, че хора криещи се зад псевдоними вместо да застанат с името си тук ,,,,,,,,,,,,,,,,, абе аре наздраве.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

raptor

ми ти си една извадка на това племе бе, ********** що пускаш обяви в тоя форум що си се захванал с това племе ...

Използвайте обръщения, които не излизат извън добрия тон, моля. Особено когато се опитвате да опровергавате тезата на райдъра

raptor

rider777

Да, винаги съм бил сред това племе за жалост ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ама ти нещо засегнА ли се бре ???

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: hodor123 - Вторник, 05 Юли, 2016, 21:27:06
От благороден защитник на шофьорите се превърна в чорбаджия гледащ "от високо" шофьорите, така ли? Потупваш ги по рамото твоите двама, където си намерил именно тук, а всъщност ги смяташ за по-нисши, въпреки че и ти си шофьор? Авто обида ли е това или шизофрения?
Зашо обиждаш хора, които ти носят хляба? Толкова ли си неблагодарен или просто си една хлебарка живееща за парите и да си снима таралясника по френските национали?
Толкова си жалък, че ако имаше поне някаква остатъчна мисловна дейност щеше да се засрамиш и извиниш, ама нейсе.

Какво прави хищникът, въргаля се в изпражнения от тревопасни (колко културно се получи този път), застава, така че вятърът да е срещу него и започва да се промъква към стадото сърнички. Вече стига до тях съвсем близо, на един скок и... Какво става?!!! Хищникът започва да предлага помощта си на жертвите, блее, мучи според жертвите. В този случай са сърничките, след като забелязват хищника започват да махат радостно с опашки. Дори по-младите балансират на задните крака като кенгура и с предните копита пляскат. Вероятно се казва копитопляскане!
     Нещо невероятно ви се струва? И на мен също със сърничките, но ето некадърниците и крадците действа като сърничките. Какво по-различно се получава един самозабравил се работодател и вилнеещ из форумите. Който доскоро е крадял и със задните си части (което принципно може и да не е лошо). Сега нарича всички шофьори крадци и некадърници. А те като сърничките където балансират и копитопляскат, в този случай ръкопляскат на всяка негова простотия. И, смятат че без него ще загинат, те, както и Основният форум (ОФ).

Цитат на: rider777 - Вторник, 05 Юли, 2016, 22:40:15
И преди 10 години и сега твърдя същото,,,,,,

Десет години?! Обикновено не помниш вечерта какво си твърдял сутринта. Как се видоизменя твърдението: Не работете за по-малко от 3 500 € и да откраднете поне още половината!

няма по-тъпо племе от шоферското ,,,, и в Бъдещето пак ще го твърдя ,,,,,,,,,,,,,,,,

Смятах че от по-скоро ти е тъпотата, ама щом казваш, че е от както си шофьор, няма да го оборвам!

А и освен това смятам, че хора криещи се зад псевдоними вместо да застанат с името си тук ,,,,,,,,,,,,,,,,, абе аре наздраве.

Значи се кефиш, че аз съм с името си?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

цецодебел

Минко, не защитавам Иво ,ама и ти го докарваш на мания некаква!
Що си не спретнете една тема / Минко vs Райдер / например и си се псувайте там!!!
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

Аз не псувам ама на Мин,,,ко му отива ,,,,,,, Пак се е отвързал от усмирителната риза гледам,,,

rider777

След 6 страници изписани по темата пускам оферта, която важи до утре преди обяд,,,,, търся ПРОФЕСИОНАЛИСТ с големи букви, който има стаж поне няколко години по камионите из Европа за по 2000€ месечно за лека и спокойна работа. Ако има навит да ми звънне веднага без да се притеснява, че сега е нощ ,,,,,,,,,,,, 0879 030213 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,  И ще замоля тъпанарите, които ми звънят обикновено да ми обясняват колко трудна и тежка била тази работа и как трябвало да взимат десетки хиляди евра за нея този път да си спестят обажданията !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vdsvicky

Иво, не е ли по-добре да вземеш човек с опит като шофьор, а ти да го понаучиш на Европата...!? Има млади хора дето нямат никакъв опит по Европа, но са добри шофьори, но нямат никакъв шанс да започнат свястна работа, щото всеки иска опит минимум 1 година. Помисли малко.
Надявам се, не ми се сърдиш...
Много карачи-малко шофьори

Бриги Магнито

Цитат на: vdsvicky - Събота, 20 Август, 2016, 13:23:48
Иво, не е ли по-добре да вземеш човек с опит като шофьор, а ти да го понаучиш на Европата...!? Има млади хора дето нямат никакъв опит по Европа, но са добри шофьори, но нямат никакъв шанс да започнат свястна работа, щото всеки иска опит минимум 1 година. Помисли малко.
Надявам се, не ми се сърдиш...
Баце па мислим отговора се крие в подписа ти  :D :D
Я съм карач,само мъцам.
Шоферите да се опраат

rider777

Никому през този Живот не съм се сърдил за нищо,,,, това с обучението става ама да съм сигурен, че е читав ЧОВЕКА, който бих обучавал,,,, няколко съм ги обучавал и единият, който след месец и половина ми каза, че е готов да бачка сам оня ден в Четвъртък от 3 следобед до 1 през нощта не може да намери едно пристанище в Зеебрюге, където са 2 улици пресичащи се на + и след повече от 20 обяснения по телефона най-накрая със зор го намери и ми каза, че тази работа била мноооо изнервяща :-)))))))

imter

Бате Иво аз съм навит,само че на 6-7 седмици работа,1 седмица почивка,става ли?

rider777

imter

Месеца в който почиваш плаща ли се?

vdsvicky

Иво, скоро ще си идваш ли? 
Не съм добре с финикийците в момента и не мога да ти звънна, но ако си идваш скоро, то ми звънни на 0888548736 и ще пием по бира и ще си похортуваме. Ако ме навиеш, то може и да работя за теб, ама внимавай, щото съм много честен, а такива никой не ги обича!!!
Много карачи-малко шофьори

ANIMAL

Поредната тема в този форум,а и в почти всички други БГ форуми,която се е превърнала в мармалад.Колеги,въпреки че съм нов във форума отново ви призовавам да използваме форума за полезна информация,която в тази професия в която всеки ден някой е някъде из Европата я има в изобилие.Така онази темичка за благодарностите няма да е толкова празна.И мога да дам една идейка на админа,че в един друг форум има тема"ХРАНИЛКА",да направи една такава и кой каквото има да казва на друг да го казва там,а не да се омазват всички теми.То е ясно,че тук всички са велики с милиони км зад гърба си ама.....И райдъре теб не те познавам,но във всички клипове,които пускаш тук и там постоянно храниш някой,а и ти като бившия ми шеф,който ми звънеше в един през ноща да ми разправя колко жена му била проста и на майка му ръцете и били в гъза  ??? май и на теб въздуха ти пречи в този живот,така че незнам какви читави чакаш ти работят като ти още в обявите започваш да храниш.НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОЙ ПРОСТО ИЗРАЗЯВАМ МНЕНИЕ С КОЕТО НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА ИЛИ ПРИПОЗНАВА.Само админа с ХРАНИЛКАТА и кой когото не харесва-там
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

ANIMAL

ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ